Şimdi Ara

Nvidia GTX 970 Alacakların Dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bit-tech’in yaptığı incelemede; Asus, EVGA ve MSI arasında en iyi oc olan model MSI GTX 970 çıkmış. Asus’tan daha az GPU voltajı verilmesine ve power limiti daha düşük olmasına rağmen MSI modeli daha iyi sonuç vermiş.

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/09/19/nvidia-geforce-gtx-970-review/12

Yorumları alalım.

• Teşekkürler,bu belliydi xaten.MSI daha iyi diye bağırıyoruz strix almazlar umarim :)
    Ha alanlar da uzulmesin o kadar fark yok ama daha iyisi varken neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan Asus Strix satmaya çalışıyor.Ben Msi almaya çalışıyorum.Bakalım ne kadar sabredeceğim.Asus stokta,Msi yok.
  • MSI nin teknik servisi nasıl , bilen varmı ?
  • ASUS yanılmıyorsam tek güç girişi ile geliyor, o yüzden tercih edilmemesi lazım, oc için voltajı ve power limiti daha fazla arttırmak gerekiyor, MSI oc konusunda çok başarılı bir kart yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Eylül 2014; 14:07:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

MSI nin teknik servisi nasıl , bilen varmı ?

Aynı soruyu ben de soruyorum bilen varsa ya da tecrübelerini paylaşmak isteyen olursa p.m. atarsanız sevinirim.
  • Giga G1 970'i de göz ardı etmeyin. Şuana kadar çıkan 970'lerden, en çok Giga G1 970 modelini beğendim ben.

Overclock olarak da güzel gitmiş.

Guru3D'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Eylül 2014; 14:21:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Aynı soruyu ben de soruyorum bilen varsa ya da tecrübelerini paylaşmak isteyen olursa p.m. atarsanız sevinirim.

servis point bakıyor, tamir seçeneği yok arıza durumunda direk değişim-iade ile sonuçlanıyor..

şuan için piyasadaki en iyi servis denebilir, en büyük artısı hayali bios update yapmıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 25 Eylül 2014; 14:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Giga G1 970'i de göz ardı etmeyin. Şuana kadar çıkan 970'lerden, en çok Giga G1 970 modelini beğendim ben.

Guru3D'den

Arkadas haklı bu msi da vrm ler 87 derece görmüş stoktahttp://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_970_gaming_review,9.html
    Gigabyte g1 de ise max 60 görmüşhttp://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_970_g1_gaming_review,9.html

• F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkür ederim.

• Ahmet453 kullanıcısına yanıt
    Psu'su 8+6 pin desteklemiyor olanlar MECBUR asus alıcak

• trumpet kullanıcısına yanıt
    MSI'ın teknik servisi on numaradır. En azından Asus gibi yardım istediğin zaman seni banlamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

servis point bakıyor, tamir seçeneği yok arıza durumunda direk değişim-iade ile sonuçlanıyor..

şuan için piyasadaki en iyi servis denebilir, en büyük artısı hayali bios update yapmıyorlar..

benimde asus formula v-z anakrtım servise gitti bir hafta kaldı orada bios update yapıp göndermişler tamire hiç bir işlem yapılamdı arıza bulunmadı yazılmış

ankartı teslim aldım ARIZA giderilmemiş görüntü gelmiyordu ikinci sefer kasamı komple istediler

10 güne yakın kaldı gine sonuç aynı bana haber vermeden de asus amd 7950 müdahale edilip onada meşhur bios update yapılıp bana teslim edildi sıkıntı bitmedi

uzun uğraşlar sonucu yaktıkları ekran kartımı ve anakartımı onlar kabul etmesede yaktılar bildikleri bios update zaten onu kendi asus programı yapıyor bios updateyi kimle konuşsam etrafımda asusla bios update sıkıntısı olmuş..

aldığım asus formula v-z +asus amd 7950 ekran kartına zamanında 1900tl verdim insanlar 1900tl ye sistem topluyor

amacım kimsenin başına böyle bir sıkıntı gelmesin ben tam 45 gün sıkıntı yaşadım pc kalmanın ne demek olduğu pc kalmayan anlamaz bilmez

neyse benim olayımdan sonra asus çizgiyi bıraktı zaten

ADAŞIM çok doğru söylüyorsun.. başına böyle kötü olay gelmeyen bilmez ki..
    ASUSTA bios update olayı büyük sıkıntı

ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN ÇOK KÖTÜ DURUM

şimdi de

intele geçmek nasip oldu

msı z97 gaming 7 anakart aldım kullanıyorum

marka fanatiği değilim ama markadan daha çok TEKNİK SERVİS ve teknik desteği çok önemli buna dikkat etmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 2 Kasım 2014; 4:09:34 >

• Konu eskiymiş ama: MSI servisinin, Gigabyte TR'den iyi olduğunu zannetmiyorum.

Gigabyte'ta en azından 3 yıl garanti var ve vida üzerinde etiket olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 2 Kasım 2014; 5:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Psu'su 8+6 pin desteklemiyor olanlar MECBUR asus alıcak

içinden aparatı çıkıyor yani MECBUR asus almak zorunda değil
  • msı da cw cıkma olasılıgı daha yuksek goz ardi etmeyin iki tane degistirdim olmadi mecbur asus aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediği kadar oc olsun bir süre sonra 3,5 gb ram takılıyor, en büyük dezavantajı bu.
  • almam tamam tşkrler....

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Giga G1 970'i de göz ardı etmeyin. Şuana kadar çıkan 970'lerden, en çok Giga G1 970 modelini beğendim ben.

Guru3D'den

Aynen g1i görmemek üzdü.

Asus msi gigabyte evga aynı markalardir. Aynı gpuyu kullanıyorlar. Fakat bu 4 firmanin da kendine özel soğutması var. Ben genelde ucuz olanı tercih ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.