Şimdi Ara

nVidia GTX 960 Ne zaman çıkacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi gtx 980 ve 970 çıktı hatta vatana geldi bile. ben gtx 960 bekliyorum acaba ne zaman çıkar ?

• Ekim ortasi diye okumustum bi yerde ama hatirlayamadim nerde oldugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye astronomik rakamlarda çıkmasa iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

Türkiye astronomik rakamlarda çıkmasa iyi

gtx 970 çok uygun fiyatlarda çıktı 960 da öyle olursa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Yeni sistem alma arefesindeyim bu kartları gördüm beklemeye karar verdim cidden güzel. Ben gtx 760 diye düşünmüştüm ancak bunlar ile arasında çok fark olacak sanırım. gtx 970 1.300tl gibi bir rakamda şu an Vatan'da. 760 doların da bir nebze düşmesiyle 1000tl gelirse güzel olur.

dolarda düşecek gibi değil ama 960 1000tl olmaz ya.2gb bellek gelicek galiba kesin değil tabi ama birde düşük güç tüketimi falan ve 970 ve 980 in de makul fiyatla gezmesine bakarsak 700'ü çokta geçmez bence.Hem 600-700tl seviyesinde kart çıkarmamış olucaklar ama planları buysa o zaman o fiyatlarda gtx 700 bari olsa onları alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tory1tory

quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

Türkiye astronomik rakamlarda çıkmasa iyi

gtx 970 çok uygun fiyatlarda çıktı 960 da öyle olursa süper olur

GTX 970'den ucuz olacağı kesin, yurtdışında 200$'dan çıkarsa burada en fazla yaklaşık 800 TL olacaktır.

GM206'nın beklenen özellikleri şu şekilde, 250 mm² zar alanı 1280 CC 24 ROP / 80 TMU. Özel tasarım kartlarda yeterli güç girişi yapılsa, herhalde böyle bir GPU için oc'da dünya rekoru gelirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Eylül 2014; 19:21:41 >
  • Kasım'ın ilk haftasında çıkacak sunulması ise ortaları bulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam doları beklemeyin düşmez.Maalesef yurtdısında kaça satılan bizim ülkemizde kazık olarak karşımıza cıkartılıyor..
  • tory1tory kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı kaynaklı sitelerde ekim ortası diyor. Bir haftaya kadar kokusu çıkar. Fiyatı 300$ altı olarak lanse ediliyor ama yine tahminler 250$ bandında olacağı yönünde. Fiyatı 800TL'yi geçerse almam.

Bu arada, ben de 960 bekliyorum, hatta bilgisayara ekran kartı almadım.

Tahminim 900TL civarında olacağı yönünde, bu bağlamda sağlam bir küfür sallarım türkiyedeki satıcılara.
  • GTX 960 çıkarsa daha sonra 980 Ti modeli ve GTX 950 Tİ modelleri çıkacaktır diye düşünüyorum
  • gtx 960 tahminimce 800 tl civarında olacaktır. bende bekliyorum bakalım yada gtx 950 ti çıkarsa onu alabilirim bu twin frozr v ile çıkar inş kaparım bi msi.
  • 950 Ti acaba hangi ayda çıkar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bds06 kullanıcısına yanıt
    950ti birkaç ay olmaz gibi çünkü 750ti zaten maxwell mimarisi kullanıyor.
  • ahmeteralpis A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.gtx960 800 veya üstü olursa 950ti çıkarırlar diye düşünceler ortaya çıktı fakat lafı ağzımdan aldınız.Eğer 960 zor ama 3 gb ve 800tl gibi olursa o zaman belki 760'ın daha az enerji tüketen verimli halini çıkartıp 950ti derler belki ama varsayım tabi.Ayrıca amd 285 çıkardı oda tonda mimari galiba düşük güç tüketimi yani kısaca verimli fakat 2gb bir karttı.Muhtemel 960ta verimli olcağından 2gb olacak.

Şu an ki umudum 960'ın 700tl geçmemesi ve 3gb olması.Çok zor tabi 3 gb.O yüzden fiyatı 700 üstü olursa gözümü 770lere dikerim eğer onlarda güzel bir fiyat indirimine gitmezse çıkarsa ve 760 performansında olursa 950ti.Hiçbiri olmazsa direk r9 280.1000tl üstü alıcaklar için aten 970 çok iyi o yüzden fiyat çok önemli şu an.
  • ya işte şöyle hesap edebilirsiniz bir önceki seriiye göre bir alt modeller bir üst model parası olacak.

770 = 960

780 = 970

gibi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ya işte şöyle hesap edebilirsiniz bir önceki seriiye göre bir alt modeller bir üst model parası olacak.

770 = 960

780 = 970

gibi gibi...

Aynen bencede böyle olucak ama ilk çıktığı zaman böyle olur sonradan bir önceki serinin fiyatına çokta olmasa yaklaşır yoksa bu fiyat geleneği sürekli devam ederse 700tl ve altı fiyatlı kısımda yeni ekran kartları ortaya çıkar.Yani sonraki seride 1100 serisi diyelim 1150ti kullanıcaz daha sonrakindede 1340 (xx40 çıkardılar diyelim) kullanıcaz.aslında 970'ler 780 fiyatında geldi ama 770 fiyatındada gelmiş oldu 770 4gb lik olanlar 100tl falan fark var 780lerle.970 modeli 770 modelinden daha iyi fiyatta geldi.O yüzden 960'ında dediğimiz fiyatlardan geleceğini umuyorum.

3gb çıkmicak ama artık eminim yeni renk teknolojileri falan olduğundan gerek duymayacaklar 3gb ve 256bit üstüne.Tek umudum işte 960'ın en fazla 700 olması lazım olmazsada o segmentte 770 ler oluyo ama 2 gb lik olanlar var 4gb olsaydı iyiydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.