Şimdi Ara

NVIDIA GTX 780 TI SORUNU! ÇARESİZİM, GINA GELDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam 2 ay önce 5000 tl lik sistem topladım. Her şey süper derken kasadan gelen cızırtı sesleri ve Asassin's Creed III oyununu açınca pc nin kendini resetlemesi benim kabusum oldu. İlk ekran kartım ASUS idi. Her neyse gönderdim servise tamir edememişler EVGA aldım bu sefer. Daha 30 dk önce geldi kart. Taktım kartı çalıştırdım Assassin's Creed III oyununu yine cazır cuzur ötmeye başladı kasa. Sonra kendim hemen çıktım oyundan. Windows donanım hatası verdi sonra. Video donanım hatası falan diye uyarı geldi. Ya sorun nerdedir neyi yanlış yapıyorum acaba kartı mı yanlış takıyorum? EVGA nın bi cd si var onu kurmadım acaba ondan mı oluyor? Ha bu arada şimdi baktım 6+8 güç kablolarında hiç yeşil ışık falan yanmıyor. Acaba ondan dolayı mı oluyor? Lütfen yardım edin ya valla çok kötü bi duygu gerçekten de hayattan sogudum nerdeyse o derece yani. Arkadaşla buluşcaktık aradım gelemicem kusura bakma dedim bide ona karşı mahcup oldum. Artık nolucaksa olsun da şunun bi çözümünü bulalım ya... :( :(
     NVIDIA GTX 780 TI SORUNU! ÇARESİZİM, GINA GELDİ! NVIDIA GTX 780 TI SORUNU! ÇARESİZİM, GINA GELDİ! NVIDIA GTX 780 TI SORUNU! ÇARESİZİM, GINA GELDİ!

Bu gordugunuz kablo evganin kutusundan cikti. Bunu nasil baglayabilirim guc kaynagina?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Westen -- 21 Ağustos 2014; 19:28:55 >

• hocam muhtemelen guc girislerinden eger ekran karti ile ilgiliyse tabi. Yapamiyorsaniz bilgisayarciya gosterin bir de o baksin. ya da aldiginiz yere goturun anlatin sorunu montaj ekibinden baksinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürücüden bahsediyorsanız olamaz başka bir sorun olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbald -- 21 Ağustos 2014; 17:05:19 >
    Ya ASUS kartım vardı aynı sorunu yaşadım geri yolladım evgayı gönderdiler şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum. Acaba diğer parçalarda mı bir problem var ki?

Orijinalden alıntı: Michael Westen

Ya ASUS kartım vardı aynı sorunu yaşadım geri yolladım evgayı gönderdiler şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum. Acaba diğer parçalarda mı bir problem var ki?

Güç kaynağını kontrol edin girişleri vs.

• garantiye gönderin bence .
    EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 /i5 4670k / Msı Gaming z87 GD65 / Avexir Core Series CL9 1600 Mhz RAM / Haf X 942 Kasa / Cooler Master Silent PRO 720 WATT PSU / Corsair h100i sıvı soğutma(4 adet Corsair AF120 fan)/ Razer DEATHADDER CHROMA Gaming Mouse / Logitech g710 Mekanik Gaming klavye / ACER GD245HQ 120hz 2MS 3D MONİTÖR /Logitech g930 GAMİNG HEADSET/ Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Pad.
  • Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    Sorun galiba psu da sanirim bu aralar cx serisinde cizirdama cogaldi zaten corsair cs serisini mi cv mi ne cikarmisti galiba kart yuke girince psu cizirdamaya basliyor baskasindan 650W veya ustu bir psu alip dener misiniz sorun %80 duzelir.corsair degisimde yardimci olur yenisini verirler.

• Ekran kartınızda sorun olduğunu bende düşünmüyorum. Öncelikle kasayı masanın üzerine koyup yan kapağını bir açın ve kulağınızla dinleyin o cızırtı nereden geliyor bulmaya çalışın.. Muhtemelen psu dur bencede. Prizde topraklama yoksa hasar görmüş olabilir psu. Bunu bir tespit edin evvela..
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • cızırtı sesinin ekran kartından geldiğine eminmisin ? elektronik işi her zaman sorunludur canını sıkma senin yaşadığın sorunları herkes yaşamıştır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ekran kartina beslediginiz guc pinleri bozuk olabilir kullandiginiz psu o kadar kaliteli bir urun degil zaten onu degistirirseniz duzelicektir emin olabilirsiiniz

Orijinalden alıntı: Michael Westen

Donanımdan anlamadıgım için tam olarak ne aradıgımı bilmiyorum ki. Neye göre anlayacağım düzgün ya da yanlış takıldıgını güç kaynagının vs. sorun o.

Bir bilgisayarına göster ozaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey dikkatimi çekti az önce. Oyuna girdim 20 dk falan oynadım. Yüzümü kasanın yan yüzeyine dayayınca hafif bekledikten sonra suratımı yakıcak derecede bi sıcaklık vardı. Kasam Corsair Carbide 400R. Oyundan çıktım sıcaklıga baktım 50 derece gösterdi sıcaklıgı.
    Intel I5 3570k@ 4.2Ghz//Msi Z77a-GD55 //Corsair Vengeance 2X4 1600//Zotac Gtx 460(emekli)// Evga Gtx 570 Classified (Emekli)//MSI GTX760 Twin Frozr(Yedek)//MSI R9 290 Gaming//Ocz Agility 3 120Gb//Samsung SSD 840 EVO 250//2xSamsung Spinpoint F3 500Gb//Corsair H80i//High Power Element Smart 750W(Değişecek)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.