Şimdi Ara

Nvidia GTX 470 video inceleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
40.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuda bende sisvri bir yorum yaptım evet .. nvida sanırım tüketiciyi zamanında üzmüş ki tüketici nvidia nın bu zayıf anını sonuna kadar kullanarak intikam almak istiyor. Birde intel düşse neler olacak tahmin edemiyorum.. Millet meydanlara çıkar ben dahi :))
  • intel de düştü AMD 64 socket939 zamanında
    takılmak pek bir keyifliydi. ama uyuyan canavarı dürtmek pek de iyi olmuyor.
    Nvida'ya da bu kadar takılırsa insanlar intel gibi bir patlama yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Donanimhaber.com olarak eleştirilere her zaman açığız, konuyu baştan sona okursanız büyük oranda bana katılacağınızı düşünüyorum. Fakat sadece bu konu değil son 10 gündür gözlemlediğim kadarıyla bazı arkadaşlar ne yazık ki GTX480 incelemesinin yapılacağı duyurulduğundan beri resmen saldırı başlatmış durumdalar. Şu dakikaya kadar, bu konuda belki yanlış düşünüyorumdur diyerek beklemeyi tercih ettim fakat ne yazık ki görüyorum ki düşüncelerimde haklıyım.

GTX 480 incelemesi için geri sayıyoruz konusundaki sivri yorumlarla buradaki yorumları karşılaştırırsanız tam olarak kimlerden söz ettiğimizi anlayabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38619641/tm.htm

Bundan sonra fanatik yorumlara, eleştiri boyutunu aşarak karalamaya varan iddialara, tahminlere en azından bu konuda izin vermeyeceğimizi bilmenizi isterim.

Eğer bu incelemenin yanlış sonuçlar verdiğini, aslen GTX470'in bu sonuçları elde edemeyeceğini, Hd5850'nin GTX470'den daha hızlı bir kart olduğunu, PhysX in işe yaramaz ve gereksiz, Tessellation'ın da pazarlama aracı ve yalan olduğunu düşünüyorsanız diğer incelemelere göz atabilir veya GTX400 ailesini kesinlikle almayarak HD5850 alabilirsiniz. Bu siteden uzaklaştırılmanıza neden olmaz :)

Zaten videoda da şunu alın, bu kart uçuyor kaçıyor şeklinde bir söz bulunmuyor.

Yazımın sonunda tahammül limitlerimiz zorlandığı için bu konuda eleştirilere çok açık kalamayacağımız için özür diler,

İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim.

Mesut Çevik

Mesut bey bizim Türk halkı biliyosunuz fanatizm olmadan yaşayamaz.Aynı şekilde ekran kartını geçtim arabalarını bile karşılaştırırken babaların aldığı maaşlarında bile fanatizm yaparlar.

Tabi bunu önlemenin en iyi yolu ne yazık ki cezadan geçiyor.Ben kendimde 4 ceza puanı aldım.Yapıcı eleştiri yapmayı öğrendiğimiz zaman inanıyorum ki her şey düzelcek.

• ben sapphire 5850 kullanıyorum bfbc 2 oyununda iki monitör kullandım birinde oyunu oynarken diğerinde sıcaklığı takip ettim. sıcaklık fan hızını yüzde 40 çıkardığımda işlemci yük altında 61 i geçmedi. eski nesil teknoloji ile nvidianın yepyeni gısgıcır teknoloji ile ati başabaş gidiyorsa( ati 256 bit 2 mil yar transsitör. nvidia 384 müydü tam hatırlamıyorum bit işte 3 milyar transistör) bu gösteriyorki atinin donanım liderliği tartışılmazdır. nvidia oyuncularla anlaşmış oyunları kendi kartlarına göre programlatmış bu sayede de biraz öne geçmiş olabilir hakkıdır. buradan sözüm atiye ben atinin yerinde olsam bütün oyunları bırakır oyunların tek kralı cod la anlaşırım. bağlarım codu kendime sadece cod la basarım havamı nvidia ya yeni bir tartışma başlatmam inş oyunların kralı call of duty ondan iyisi eminim 6000 serisi nvidia ya uzak ara fark atacak bekliyoruz. daima ati ve amd
  • ben gtx480 ve gtx470 test sonuçları çıkmadan önce atı 5850 almaya karar vermiştim.çünkü dx11 de f/p oranı en iyi kart oydu.fiyatı düşer diye beklemiştim.yanlız fermi incelemesi çıktıktan sonra bu kararımdan vazgeçtim.çünkü aslında bu inceleme bir gerçeği ortaya çıkardı dx11 teknolojisinde ati ninde geride olduğu aceleylen katı piyasaya sürdügü ortaya cıktı performans lar belli eyer ben bu karta bu kadar para verip bu performansı alacaksam elimdeki kartlan devam ederim daha iyi.aslında insanlar biraz tarafsız olurlarsa en önemlisi kendileri zarar etmemiş olur.bu arada fermi kartlarıda alacağımı söylemedim gördünüz gibi ben bekleme taraftarıyım.
  • GTX480 in kdv dahil satış fiyatı 1000 lirayı bulur burada. kartın performansı yeterince iyi değil. yük altında 93 dereceyi buluyo. yük altında güç tüketimi de fena. GTX 470 de onun kırpılmışı. Piyasaya 600 liradan aşağı girmesi gerekir ki 5850 ye rakip olsun. ayrıca aha buraya yazıyorum mayıs ayında 5800 fiyatları düşecek. hala astronomik fiyatlara satılması rakipsiz olmasındandı. nvdianın tek avantajı oyun firmalarını kapatmasıydı. dx11 ile durum ati lehine değişti gibi ama daha biraz erken. zamanla nvidia süper ara modeller çıkartamazsa zor yakalar ati'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Donanimhaber.com olarak eleştirilere her zaman açığız, konuyu baştan sona okursanız büyük oranda bana katılacağınızı düşünüyorum. Fakat sadece bu konu değil son 10 gündür gözlemlediğim kadarıyla bazı arkadaşlar ne yazık ki GTX480 incelemesinin yapılacağı duyurulduğundan beri resmen saldırı başlatmış durumdalar. Şu dakikaya kadar, bu konuda belki yanlış düşünüyorumdur diyerek beklemeyi tercih ettim fakat ne yazık ki görüyorum ki düşüncelerimde haklıyım.

GTX 480 incelemesi için geri sayıyoruz konusundaki sivri yorumlarla buradaki yorumları karşılaştırırsanız tam olarak kimlerden söz ettiğimizi anlayabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38619641/tm.htm

Bundan sonra fanatik yorumlara, eleştiri boyutunu aşarak karalamaya varan iddialara, tahminlere en azından bu konuda izin vermeyeceğimizi bilmenizi isterim.

Eğer bu incelemenin yanlış sonuçlar verdiğini, aslen GTX470'in bu sonuçları elde edemeyeceğini, Hd5850'nin GTX470'den daha hızlı bir kart olduğunu, PhysX in işe yaramaz ve gereksiz, Tessellation'ın da pazarlama aracı ve yalan olduğunu düşünüyorsanız diğer incelemelere göz atabilir veya GTX400 ailesini kesinlikle almayarak HD5850 alabilirsiniz. Bu siteden uzaklaştırılmanıza neden olmaz :)

Zaten videoda da şunu alın, bu kart uçuyor kaçıyor şeklinde bir söz bulunmuyor.

Yazımın sonunda tahammül limitlerimiz zorlandığı için bu konuda eleştirilere çok açık kalamayacağımız için özür diler,

İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim.

Mesut Çevik

Ati taraftarı değilim nvidia taraftarı da değilim ikiside bizim babmızın şirketi değil ancak kullnamak zounda olduğumuz markalar.Bunların ışığında iki markayada eşit mesafede olunması en azından yanlış anlşılmalara sebep olacak işlerden kaçınılması gerektiğinde herkez hemfikirdir sanırım.Ati için birkaç gün önceden geri sayım olduğunu duymadım şahsen eğer yapıldıysa benim hatamdır, kimse tesselation physx yada cuda işe yarmaz demek istemiyor ancak ne kadar getirisi var ve bunlar bizden ne kadar götürüyor ona karşılık konuşuyor(fanlık dışındaki yorumlar için), maden tesselation ı bu videoda göstermek bu kadar gerekli bir durumdu tüm inceleme boyunca karşı karşıya olan kartlar bu tesselation test videosunda neden değilller sadece nvidia kartlardan alınan görüntüler var, 79 lira için physx tesselation cuda var bu şekil hesaplama yapılmış(güç tüketiminde) fakat kart fiyatları arasındaki uçurum ortadayken 1000 lira veripte rakibi olan kartın iki misline bunlara değermi diye sorulmamış bu bazı kullanıcıları yanıltabilir ayrıca çığır açmadıklarıda ortada.Videoda alınan fps ler sanırım ortalama fps ler birde minimumları görmek lazım bende ortalamadan daha önemlidirler(sadece burda değil her incelemede). Bunlar tamamen eksik olduğunu düşündüğüm notalardaki görüşlerimdir.

Buradaki amacım yıpratmak yada karalamak değil olayın tam anlaşılamadığı kanısındayım incelemin kötü olduğunu söylemiyorum yada yanlı olduğunuda söylemiyom fakat ciddi derecede eksikleri olduğuda bir gerçek.Amaç bundan sonraki incelerde kaliteyi arttırmaksa forumdaki yanlı yorumların dışarıda bırakarak önerileri dikkate zaten alacağınızı ümit ediyorum

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -VesselaM- -- 2 Nisan 2010; 20:56:38 >

• Uzun zamandır ATi/nVidia savaşı devam etmekte. Yanlız fanatizm bazen öyle bir yere geliyor ki, konu amacaından çıkıyor.

Fermi'nin sıcaklık ve TDP değerleri konuşulmakta devamlı olarak. Haksızda değil aslında. Güç değerlerini bir kenara bıraktık diyelim. Zira 1000Lira'lık kartı alabilecek maddi durumua sahip olanlar, elektrik faturalarınıda o kadar düşünmese gerek. Sıcaklık değerlerine gelecek olursak, HD4850 referans tasarımın bundan farkı neydi? Fermi'lerin 10/1!i kadar bir kart bu değerleri vermedi mi? O zaman neredeydi ATİ fanatikleri. Fakat performans anlamında gerçekten iyi işler başaran bir karttı ve bende crossfire konfigirasyonu kurmuştum. Anlaşmalı firmalar değişik soğutma çözümleri ile bu sorunu aştı.Biliyorum ki ileriki zamanlarda aynı çözümler bu kartlar içinde geçerli olacaktır.

Önemli olan son kullanıcıların neler istediğidir. Paranın alabileceği en iyi kart şu an için HD5970'tir. Fakat bu testtede göründüğü üzere ATİ, DX11 sınavından sınıfta kalmıştır. Sadece DX11 kart üretmek uğruna gerekli her ince ayrıntıdan vazgeçmiş, pazarlama uğruna bu kartları çıkarmıştır.Bu apaçık izlemiş olduğumuz incelemede görülmüştür.

Edit:HD4770 kullanıcısıyım. Ne Ati nede nVidia fanatiği değilim. Fakat şu konudaki mesajlara baktıkça fanatizmin nerelere kadar vardığını görmek gerçektende üzücü.

• aslında tamam teknolojı onemlı ve guzel bısey sirketler nm yı dusuruo saat hızlarını arttırıo yenı oyunlar cıkıo vs vs.. ama su bı gercekkı onlara ulasılabılırlık en buyuk etken Turkıye suan gelısmekte olan ulkeler arasında ve bu tur teknolojiyi takip edıp alan ınsanların yuzdelık oranıda ufak bır hesapla sonuclandırılabılır buda sirketin Türkiyeye pazar payı olarak nekadar onem verecegını gosterır. ilk sıralarda avrupa ve america oldugunu hepımız az cok kestırebılırız ve sirketlerınde buradakı kullanıcıları hedef alıp o kalite bazında kart cıkardıklarını dusunursek Türkiye ve benzeri ulkeller pek fazla onem arz etmemekte yanı burdan su sonuca cıkabılırız. bız burda ıstedıımız kadar bırbırımızı yıyelım hıc bır kart uretıcısı Turkıye ıcın ozel bı kart cıkarmaz ucuz ve yuksek performasnlı tıpkı oyun yapımcılarının oyunlarını Turkce dıl destegını koymamaları gıbı fermı cok pahalı cok sıcak vs vs.. yok Ati cok iyi hesaplı vs vs.. Bence burda fanboyluk yapanlar fanatıkler once bı dusunmelı karsılıgında ne alıo bu davranısları ıcın ve forumda hepımız okuyoruz bır bırlerini kırmalar kendı ekran kartlarını savunmalar filan bence bunların hıc geregı yok. tamam ınsan ıstıo en ıyısı en guzelı benım olsun dıe paran varsa teknolojıyıde takıp edıosan tamam oluo herkez bır deıl bunu unutmamak lazım .kendımızı gelıstırmye yonelsek devletın en tepesındekılerden baslayıp kendımıze kadar korsan oyun almasak bıraz dısımızı tırnagımızı sıksak oyun tuketımı arttıgı ıcın oyun yapımcıları buraya daha fazla oyun gonderecek ve fıyatlar ucuzlıyacak devletınde teknolojıye acık ve vergı konusunda hassas oldugu zaman her orji oyun alınabılır hale gelir ve her oyunda turkce zevkını doyasıya yasarız. Turkıyeye fazla oyun gelmesı en kartı yapımcılarınındıkkatını ceker ek ran kartıda daha fazla stıldıgı ıcın buraya ekran kartı stogu daha fazla ghırer ve ınanın fıyatları avrupayla es deger olur neyse cok uzattım sanırım sacöaladıysam affola sonuc yasasın kardeslık. yazdıklarımın olması ıcın sanırım bı 50-60 yıl gecmesı lasım. burda kımse suan orji oyuna 80-100 lira vermez adam 1200 tl ye ekran kartı alır ama oyunu korsan neyse daha uzatmıyayım

• quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

aslında tamam teknolojı onemlı ve guzel bısey sirketler nm yı dusuruo saat hızlarını arttırıo yenı oyunlar cıkıo vs vs.. ama su bı gercekkı onlara ulasılabılırlık en buyuk etken Turkıye suan gelısmekte olan ulkeler arasında ve bu tur teknolojiyi takip edıp alan ınsanların yuzdelık oranıda ufak bır hesapla sonuclandırılabılır buda sirketin Türkiyeye pazar payı olarak nekadar onem verecegını gosterır. ilk sıralarda avrupa ve america oldugunu hepımız az cok kestırebılırız ve sirketlerınde buradakı kullanıcıları hedef alıp o kalite bazında kart cıkardıklarını dusunursek Türkiye ve benzeri ulkeller pek fazla onem arz etmemekte yanı burdan su sonuca cıkabılırız. bız burda ıstedıımız kadar bırbırımızı yıyelım hıc bır kart uretıcısı Turkıye ıcın ozel bı kart cıkarmaz ucuz ve yuksek performasnlı tıpkı oyun yapımcılarının oyunlarını Turkce dıl destegını koymamaları gıbı fermı cok pahalı cok sıcak vs vs.. yok Ati cok iyi hesaplı vs vs.. Bence burda fanboyluk yapanlar fanatıkler once bı dusunmelı karsılıgında ne alıo bu davranısları ıcın ve forumda hepımız okuyoruz bır bırlerini kırmalar kendı ekran kartlarını savunmalar filan bence bunların hıc geregı yok. tamam ınsan ıstıo en ıyısı en guzelı benım olsun dıe paran varsa teknolojıyıde takıp edıosan tamam oluo herkez bır deıl bunu unutmamak lazım .kendımızı gelıstırmye yonelsek devletın en tepesındekılerden baslayıp kendımıze kadar korsan oyun almasak bıraz dısımızı tırnagımızı sıksak oyun tuketımı arttıgı ıcın oyun yapımcıları buraya daha fazla oyun gonderecek ve fıyatlar ucuzlıyacak devletınde teknolojıye acık ve vergı konusunda hassas oldugu zaman her orji oyun alınabılır hale gelir ve her oyunda turkce zevkını doyasıya yasarız. Turkıyeye fazla oyun gelmesı en kartı yapımcılarınındıkkatını ceker ek ran kartıda daha fazla stıldıgı ıcın buraya ekran kartı stogu daha fazla ghırer ve ınanın fıyatları avrupayla es deger olur neyse cok uzattım sanırım sacöaladıysam affola sonuc yasasın kardeslık. yazdıklarımın olması ıcın sanırım bı 50-60 yıl gecmesı lasım. burda kımse suan orji oyuna 80-100 lira vermez adam 1200 tl ye ekran kartı alır ama oyunu korsan neyse daha uzatmıyayım

1) Türkiye içinde 3 Türkiye var aslında. bir tarafı danimarka (%25), bir tarafı somali (%40). Gerisi ortaya karışık (%33). Bir de %1 lik dolar milyarderi yurttaş var. Yani kabaca 20 milyonluk nüfus zengin ya da orta direğin üstü. İskandinav ülkelerini toplasan 20 milyon anca eder. Nüfusun çoğu da 30 yaşın altı. Durum böyle olunca Türkiye dünyadaki sayılı pazarlardan biri haline geliyo. Bu kadar önem veriyolar yani

2) Ülkeye özel ekran kartı çıkartılmaz. Yapabildikleri en üst düzey kartı maliyet ve rakip üreticinin ürünlerine bakarak fiyatlandırırlar. Sonra maliyeti yüksek yerler kırpılır orta direğin zorlanmayacağı segmentler üretilir. Sonra dar gelirliye göre iyice kırparlar. Aslında ana segmentlerin Amerika fiyatları son derece uygun. Burada sorun yüksek vergiler.

3) Türkçe dil desteğini unut. Dünyada geçer 4 tane dil var. İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Almanca. Bunların dışında İtalyanca ve Portekizce de olabilir ama Türkçe destek beklemek komik bir olay. Belki sonradan çıkan yamalarla falan olur ama uğraşmaya değer bulmazlar.

4) Korsan kullanımının en büyük nedeni orjinal yazılımla korsan yazılım arasında hiç bir fark olmamasıdır. Bunu önlemenin 2 yolu var. Önce vergi sisteminin sil baştan düzenlenip ülke gelirini arttırmak ve halkın cebine daha fazla para girmesini/kalmasını sağlamak, sonra da korsana son derece ağır cezalar getirmek. Bu 2 unsur sağlanmadığı sürece Türkiyedeki orjinal yazılım kullanım oranı %10'u geçmez. Bir sürü zengin arkadaşım gidiyo İngiltere üzerindeki alşıveriş sitelerinden normal fiyatlarına alıyo oyunu, ya da yazıcıoğlu. Gidip de 180 liraya ps3 oyunu alan bi hazır yiyici daha çıkmadı çevremden

• Teşekkürler güzel inceleme olmuş
  • birazcık tartışma platformuna dönmüş ama olsun çok güzel bi inceleme olmuş emeğinize sağlık. söylemeden geçemicem bence gtx 470 gtx 480 den daha başarılı bir kart olmuş, tek sorun fiyat, İnşallah 5850 gibi bi fiyat aralığına konumlandırırlar, videoyu izleyince 5850 den soğudum :)
  • Geçtiğimiz videolardaki diksiyonunu oldukça iyileşmiş gördüm.Artık yapmakta etmekte kelimelerini pek görmüyorum.Yapıcı eleştirilerime kulak verdiğin için teşekkürler.

Selamlar,

Başarılar,kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkeles64

Uzun zamandır ATi/nVidia savaşı devam etmekte. Yanlız fanatizm bazen öyle bir yere geliyor ki, konu amacaından çıkıyor.

Fermi'nin sıcaklık ve TDP değerleri konuşulmakta devamlı olarak. Haksızda değil aslında. Güç değerlerini bir kenara bıraktık diyelim. Zira 1000Lira'lık kartı alabilecek maddi durumua sahip olanlar, elektrik faturalarınıda o kadar düşünmese gerek. Sıcaklık değerlerine gelecek olursak, HD4850 referans tasarımın bundan farkı neydi? Fermi'lerin 10/1!i kadar bir kart bu değerleri vermedi mi? O zaman neredeydi ATİ fanatikleri. Fakat performans anlamında gerçekten iyi işler başaran bir karttı ve bende crossfire konfigirasyonu kurmuştum. Anlaşmalı firmalar değişik soğutma çözümleri ile bu sorunu aştı.Biliyorum ki ileriki zamanlarda aynı çözümler bu kartlar içinde geçerli olacaktır.

Önemli olan son kullanıcıların neler istediğidir. Paranın alabileceği en iyi kart şu an için HD5970'tir. Fakat bu testtede göründüğü üzere ATİ, DX11 sınavından sınıfta kalmıştır. Sadece DX11 kart üretmek uğruna gerekli her ince ayrıntıdan vazgeçmiş, pazarlama uğruna bu kartları çıkarmıştır.Bu apaçık izlemiş olduğumuz incelemede görülmüştür.

Edit:HD4770 kullanıcısıyım. Ne Ati nede nVidia fanatiği değilim. Fakat şu konudaki mesajlara baktıkça fanatizmin nerelere kadar vardığını görmek gerçektende üzücü.

Aynen öyle kardeşim. Zamanında hd4xxx serisi de cayır cayır yanarken millet "o kadar önemli değil", "fan takarız olur biter" gibi yorumlar yapıyorlardı. Forumlardan bakabilirsiniz. Ama aynı şeyi Nvidia yapınca, odaya klima koymak şart oluyormuş (!). İnsanlar fanlıktan nasıl karalama yapacaklarını şaşırmış. İyi bir kasayla çok güzel de soğutulur bu kart. Kartın yurtdışı fiyatları çok iyi. Eğer Türkiyede de fiyatları düşerse kesinlikle F/P kralı olacak bir kart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurullah_198 -- 4 Nisan 2010; 12:13:05 >

• fiyat konusunda hala net bişi yok

bakalım pazartesi bişiler çıkacak mı ortaya
  • inceleme için çok teşekkürler

gerçekten her incelemede biraz daha üzerine koyarak ilerliyorsunuz, kendi adıma tebrik ederim

gelelim gtx470 e;

sanırım fiyatı benim için önemli olucak, 5850 ile kıyaslarsak öyle ahım şahım bir fark yok

kendi açımdan hem psu hemde fiyat nedeniyle soru işaretleriyle doluyum

eğer 5850 e oranla hatırı sayılır biçimde pahalı piyasaya sürülürse beklenen etkiyi yaratamaz burası kesin, benim açımdan performans bekleneni veremedi birde fiyat yüksek gelirse işte o zaman benim açımdan hayal kırıklığı olur.
  • fiyatı kesinlikle yüksek olur. herşeyden önce maliyeti çok yüksek. nedenini tam bilemiyorum ama bit değeri ve transistör sayısı ekran kartının fiyatını uçuran etmenler. Bir de 95 derecede tutmak için pahalı bir soğutma kullanmışlar. boşuna 5850 fiyat performans kralı demiyorum ben. nvidia ucuz ara modeller çıkartacaktır bir kaç aya. hemen gaza gelip almayın bunu.

bir dost
  • Adminler tepkilere karşılık vermişler, güzel bir durum ki bir yere varılsın, ancak unutmamaları gerekende bir nokta var ki Sansürcü bir strateji asla kabul edilemez,(örneklerini hepimiz gördük, hatırlamak isteen olursa yasaklanma ve konu silinme geşmişine bakabilir,acıksa) arkadaşların sivri dillerini buna bağlıyorum.
  • bir sey dikkatimi cekti gecen 5870 incelemenizde vantage performans testinde oc li 16584 oc siz 15807 alıp gtx295 gecemezken burda bariz bir sekilde üstünlük saglamıs bunun sebebi ne olabilir.Bu tablo cok kafa karıstırıcı geldi.
  • Arkadaşlar merhaba.

gtx470 ile 5870 arasında kaldım hangi kartı almalıyım sizce lütfen yardımcı olun. 5870 daha pahalı bir kart ama yeni nesil özellikle tess. oyun oynamak istiyorum çok arada kaldım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.