Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1060 , GTX 1050 Ti , GTX 1050 ANA KONU (İncelemeler geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.521
Cevap
28
Favori
58.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla benim gibi kasa toplayacak insanlar hiç acele etmesin rekabet her zaman kullanıcıya yarar diyorduk öyle oldu. Acelem yok gelsinler o fiyata buyursunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1030 lira iyi fiyat, iste simdi tam anlamiyla öldü GTX970-980.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050 liraya custom modeli gelirse neden olmasın dedirtiyor hani...

• 2,5 cigolayt çıkmasın o kart şimdi :D 3 6 nedir bilader bu ramleri zaten toptan alıyosun bari ondan kısma be 4 8 olaymıs iyimiş yada 6 8 felan
  • Rx 480 8 gb custom modeller 1100 lira civarı gelecektir.Gtx 1060 da custom modelleri 1150 liraya filan gelirse biraz düşmesini bekleyip alınabilşr tabi performans konusundaki söylentiler doğruysa.

EDIT: Bu 1030+ kdv dediğiniz 3 gb değildir inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 8 Temmuz 2016; 20:20:50 >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    zamanında 256 - 512 mb diye giderken nvidia 320 mb 8800gts ler çıkarıyordu. hala aynı adamlar Ayrıca ortada 3gb lık 1060 modeli yok. Sadece 6gb var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 8 Temmuz 2016; 20:22:53 >
  • Technopat
    Anasayfa Haber NVIDIA GTX 1060 Türkiye Fiyatı Açıklandı
    HABER
    NVIDIA GTX 1060 Türkiye Fiyatı Açıklandı
    Yazar Berker Güngör - 8 Temmuz 2016

Nvidia tarafından, GTX 1060 ekran kartı için tavsiye edilen fiyat açıklandı.

Nvidia tarafından kısa süre önce resmen tanıtılan GeForce GTX 1060 ekran kartının, farklı markalar tarafından üretilen sürümleri, 19 Temmuz 2016 tarihinden itibaren tüm dünya pazarlarında satışa çıkacak.

ASUS, EVGA, Gainward, Galax, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY ve Zotac markaları tarafından üretilecek olan GTX 1060 modelleri için tavsiye edilen Türkiye satış fiyatı ise KDV dahil 1030 TL olarak bildirildi.

Nvidia tarafından bildirilen bu satış fiyatı, “tavsiye edilen” fiyattır. Farklı markaların ürünlerine ekleyecekleri değişik soğutma seçenekleri gibi detaylar yüzünden, fiyatları da değişiklik gösterecektir.

Nvidia tarafından çıkarılacak olan özel GeForce GTX 1060 Founders Edition modeliyse sadece İngiltere, Almanya ve Fransa pazarlarında, Nvidia’nın kendi online mağazası üzerinden satışa sunulacak. Bu modelin fiyatı da 319 Euro olarak belirlenmiş.

technopat.net yazdı KDV dahil 1030 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Rx 480 8 gb custom modeller 1100 lira civarı gelecektir.Gtx 1060 da custom modelleri 1150 liraya filan gelirse biraz düşmesini bekleyip alınabilşr tabi performans konusundaki söylentiler doğruysa.

EDIT: Bu 1030+ kdv dediğiniz 3 gb değildir inşallah.

3gb diye bir model resmi olarak duyurulmadi sadece soylentilerden ibaretti geleceginide sanmam. Tek bir 6gb lik model olacak o da 1030tl den gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartlar güzel ancak ben başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.
    Bundan 2-3 sene önce gtx 660 aldım ve fiyatı 600 Tl idi.Şimdi aynı segmentteki gtx 1060 kartının fiyatı 1000 Tl.
    2-3 senede 400 Tl fark oluşmuş.Dolar olarak gtx 660 kaç dolardan çıktı bilemiyorum ancak o zamanlar doların 1.70 Tl olduğunu iyi hatırlıyorum.
    Alım gücümüz gitgide düşüyor.Sonumuz hayrolsun

• Asisvénia kullanıcısına yanıt
    o zaman gtx 1060 çok pahalı olmayacak dediğim gibi alınabilir 1030+kdv den gelirse denildiği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Fiyatlar belli oldu

NVIDIA GTX 1060 , GTX 1050 Ti , GTX 1050 ANA KONU (İncelemeler geldi)

Vat dahil demek anahtar teslim anlamina gelmez kdv var.

• Arkadaşlar işlemci olarak i5 2400 kullanıyorum tahmini olarak 1060 ı besler mi?
  • Arkadaşlar VAT(value added tax) katma değer vergisi yani kdv anlamına geliyor. Including VAT yazan fiyat da kdv dahil demek. Yani evet kdv dahil 1030TL olacak gibi.

• VAT dahil neyi ifade ediyor onu da açıklayın o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Arkadaşlar VAT(value added tax) katma değer vergisi yani kdv anlamına geliyor. Including VAT yazan fiyat da kdv dahil demek. Yani evet kdv dahil 1030TL olacak gibi.

Vat kdv demekse o zaman gumruk vergisi var.bu kadar mubarek bir sey mi bu vat?vergi icinde vergi olan bir ulkede 1030 anahtar teslim inandirici gelmiyor.benlik bir durum yok daha pahali geldiginde isyan etmeyin diye soyluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Teach -- 8 Temmuz 2016; 21:01:08 >
  • sanırım yeni ekrn kartım bu olacak 4870 den sonra bide osx destegi gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 8 Temmuz 2016; 21:01:26 >
  • vat dahil demek kdv dahil anahtar teslim demek

ek olarak 1030 bile pahalı stok gelince 900 a kadar rahat düşebilir
  • Kartın 3gb versionu bulunmuyor ve direk 6gb vrame sahip kart olarak çıkartılıyor.Bunların dışında ülkemizde kartın karlı satış rakamları 1.100 - 1.200 TL arasında olacağını sizlere baika bir konuda dile getirmiştim.Gtx 1070 almayı düşünürken şimdi gtx 1060'ın performans testlerine bakıp karar vereceğim.Tahminim gtx 980den 2-5 fps arasında daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • Modelden modele bu fiyat değişecek gibi umarım 6 gb model 1030 lirayı geçmez giderim zotac alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

vat dahil demek kdv dahil anahtar teslim demek

ek olarak 1030 bile pahalı stok gelince 900 a kadar rahat düşebilir

Turkiyede vat diye vergi mi var yabanci ulkelere gore yazmis adamlar.distrubitorlerden iyi biliyorlar yazmislar anahtar teslim bu fiyata satacaksiniz diye oyle mi?sukut-u hayale ugrayacaksiniz ama daha kotusu kart fiyasko diyeceksiniz.sicak firsatlar degil burasi ben fiyatin kavgasini yapiyorsam beklentinizi degistirmek icin yoksa 850 liradan gelsin konu o degil karta fiyasko demeyin 100-200 lira pahali geldi diye.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.