Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu kart 1080p için idare eder
    1080p için ful mod oyun isteyen gtx1080 alsın adı ustunde
    4k 2k işi yaş kalite gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Düşünmeden al. Burayada yaz.

• Merhaba arkadaşlar 1070 de önerdiğiniz marka nedir asus strix oc mu evga ftw mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaland

quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Arkadaşlar gta v de 1080p de olsun 2k da olsun fps 60 üzerinde olsun altında olsun araba ile dönüşlerde sanki bi takılma hissi var anlayamadigim fast sync açık kapalı test ettim gene aynı var mi bu sorunu yaşayan oyun orjinal en son paket yüklü . yardımcı olursanız sevinirim.

hocam 1070 kartı her türlü denedim, elimdeki karttan anladığım kadarıyla 1070 kartlar yetersizdir ultra ayarlarda.. hatta gta 5 te high ayarlarda bile yetersizdir..bu nedenle bence ayarları kısın biraz.. ayarlarınız orta seviyede ise .. dirver güncelleme yapınız.. oda çözüm olmazsa ya kartınızı sınırlayan donanım var yada kartınızda sorun var..

hocam batman arkham knight olsun far cry primal olsun bunklarda sıkıntı yok verdiği fps 60+ ama bana takılma hissi varmış gibi geldi gtx 980 de oyun dahada akıcıydı hissi veriyor işlemci 2700k 5ghz 16 gb dd3 ram 1866mhz ve ssd de kurulu oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emperorkhan

Merhabalar,

gigabyte g1 gtx 1070 i, Ankaradan nereden alabilirim ?

bir gören duyan yok mudur? :)
  • Msi 1070 var bende. Bunda dt serisi gpu olup olmadigini nasil anlarim?

• quote:

quote:

Merhabalar,

gigabyte g1 gtx 1070 i, Ankaradan nereden alabilirim ?

bir gören duyan yok mudur? :)

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11149

Illa git ordan al diye değil de Nova Ankara firmasidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Ağustos 2016; 23:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Msi 1070 var bende. Bunda dt serisi gpu olup olmadigini nasil anlarim?

Ürünün kutusundaki seri numarasına bakın..

Ürün seri numarası eğer : P/N: 08G-P4-6274-KR ise DT dir.

Ürün seri numarası eğer : P/N: 08G-P4-6276-KR ise düz FTW dir.
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Uzun cevap için teşekkürler hocam inş en kısa zamanda sorunlarınız düzelir bu arada durumu olmuş size tekrar aramızda görmek dileğiyle sağlıcakla kalın

• Sanirim bu evga icin? Msi icin bir yolu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaland

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Sonunda ben de aranıza katıldım 1070 FTW'yle. Umarım bundan sonra teslim süreci ve kart da sorunsuz olur.

hocam hayırlı olsun kart elinize ulaştığında izlenim ve denyimlerini paylaşmanızı bekliyoruz.. güle güle kullanmanız dileğiyle..

İnşallah hocam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 26 Ağustos 2016; 23:55:13 >
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Hocam DT dediniz..

DT,SC,FTW gibi isimlendirmeler EVGA ya özeldir.

MSİ için kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Dostum işlemciden oluyor o anlık takılmalar witcher 3 novigrad bir gir gez o zaman gör takılmayı i5 işlemci kullanıcılara novigrad yasak heralde ne varsa yüzde 100 işlemci kullandıracak detay herneyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTeamm

Merhaba arkadaşlar 1070 de önerdiğiniz marka nedir asus strix oc mu evga ftw mi

kalite olarak ftw daha ilerdedir.. kartın serin çalışması asus önde.. performans aşğaı yukarı aynı gibi biraz şans işi iyi gpu denk gelse performans alırsınız.. kötü gpu gelse fabrika ayrları ile kullanırsınız..
  • ankaland kullanıcısına yanıt
    asus sipariş ettimde siparişi iptal etme şansım var yol yakınken iyi bir karar vermem gerekiyor. Asus kullanan arkadaşlar fanlar sökülebiliyor mu? Fanları toz kapladığında temizleyebiliyor muyuz?
  • Selamlar 1060'ın konusu burası değil mi?
  • Asus Strix O8G 1070i 1750 ye aldım türkiyeden ne diyorsunuz arkadaşlar doğru tercih mi ? İlk defa araştırmadan aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -K@- -- 27 Ağustos 2016; 0:39:55 >
  • -K@- kullanıcısına yanıt
    nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryZENx

Dostum işlemciden oluyor o anlık takılmalar witcher 3 novigrad bir gir gez o zaman gör takılmayı i5 işlemci kullanıcılara novigrad yasak heralde ne varsa yüzde 100 işlemci kullandıracak detay herneyse...

5ghz 2700k ht açık fps düşmemesine rağmen o anlık takılmalar oyun odaklı zannediyorum .islemciyede çok fazla yük binmiyor 2k da oynuyorum sonuçta

• Merakımdan soruyorum. Gigabyte 1070 Mini'ye uyumlu sıvı kit var mı?
  • 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.