Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Oylama beklediğimden hızlı ilerliyor. Geçmişiz 20 oyu. İlk mesaja mı eklesek ki?
    Evga SC'ye tek bir oy bile çıkmamasına üzüldüm gerçi.

Sanırım FTW alacağım ya. En azından 1 numaralı adayım o gibi. Sessizlik-serinlik-OC anlamında güvenli görünüyor. FTW, Gaming X, Strix ve AMP! Ex'in RGB'lerini bayağı beğendim.
    Son kararı sanırım alırken mağazada vereceğim, kendim elime alıp hangisine kanım daha çok ısınırsa diye.

Türkiyeden alcaksan zaten gidip evga kart almanın mantığı yok.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Tr'den almayı kesinlikle düşünmüyorum.

Peki hocam bu tek pin, çift pin o.c performansı olayına ne diyorsunuz. Sanıyorum bu başlık altında da böyle bir muhabbet döndü. Tek 8 pin olanlar mesela founders edition olanlar daha iyi o.c oluyor diye bir kaç kişi yazdı diye ben hatırlıyorum.

Saygılar.
  • salagil kullanıcısına yanıt
    neden bir sorun mu yaşadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Tr'den almayı kesinlikle düşünmüyorum.

Peki hocam bu tek pin, çift pin o.c performansı olayına ne diyorsunuz. Sanıyorum bu başlık altında da böyle bir muhabbet döndü. Tek 8 pin olanlar mesela founders edition olanlar daha iyi o.c oluyor diye bir kaç kişi yazdı diye ben hatırlıyorum.

Saygılar.
    Sonunda ben de aranıza katıldım 1070 FTW'yle. Umarım bundan sonra teslim süreci ve kart da sorunsuz olur.
  • HeroTeamm H kullanıcısına yanıt
    ilk aldığım kart fazla ısınıyordu ve sesli çalışıyordu değişim talep ettim. yeni gelen kart çok ısınmıyor ama serin kalmak için fanlar yüksek hızlı ve sesli çalışıyor. ilk gelen karta göre sessiz ama. daha önce kullandığım kartlardan (gtx 960 sc, hd5850 vaporx) sesli geldi bana.
    İnventus ya da Vatan'dan alacaktım. Neden öyle dediniz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

İnventus ya da Vatan'dan alacaktım. Neden öyle dediniz ki?

Çünkü amazonda FTW modeli 440 dolar, amp ex modeli 470 dolar. Türkiyede ise ftw modeli 2050tl, amp ex modeli 1900tl. Amp ex>Ftw olduğuna göre türkiyeden alıncaksa alınacak kart 1900 tl ye amp ex dir.
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten şaşkınlıkla izliyorum sizi sorunlarınız bitmiyor Allah kolaylık versin sanırım aldınız kart evga ftw sizce değermiydi bu kadar sorun için ben şansen strizx aldım kafa rahat aldığınız her kartta böyle sorunlar oluyormu yanlıs anlaşılmasın merakdan soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha pahalının daha iyi olduğu varsayımını cidden teknoloji konusunda mı kullandınız?..
    Ayrıca fiyatlarınızı gözden geçirin derim.
    İnventus'ta AMP Ex 2172 iken FTW 2195(9 taksit fiyatı bunlar). Vatan'da ise AMP Ex 2048 iken FTW 2092 TL. Gördüğünüz gibi arada 150 lira değil 25-40 lira farkediyor.
    1900 olan düz AMP versiyon. Extreme olan değil.

Ayrıca fiyatlandırma politikaları şirketlerin işi. Bizim işimiz kişisel tercihlere göre seçmek aralarından. İngiltere'de(Overclockers) de FTW ile AMP Ex neredeyse aynı fiyatta iken Strix O8G ikisinden daha pahalı. O8G şimdi AMP Ex'ten daha iyi kart mı oldu daha pahalı olduğu için?..

Edit: Yanlış anlaşılma olmasın. Evga taraftarlığı ya da Zotac düşmanlığı yapmıyorum. Sadece mantığınız yanlış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 26 Ağustos 2016; 18:44:36 >
  • Arkadaşlar gta v de 1080p de olsun 2k da olsun fps 60 üzerinde olsun altında olsun araba ile dönüşlerde sanki bi takılma hissi var anlayamadigim fast sync açık kapalı test ettim gene aynı var mi bu sorunu yaşayan oyun orjinal en son paket yüklü . yardımcı olursanız sevinirim.

Amazon.com'da TR'ye free shipping olan 2 GTX 1070 modeli var; Strix O8G ve Evga SC. 1400-1500 civarına geliyorlar. Diğer modellerde en az 90 dolar kargo ücreti var. Siz nasıl başardınız 1150ye almayı?
  • Ñolofinwë kullanıcısına yanıt
    Tr e ücretsiz kargo olmuyor diye biliyorum

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Meraktan şu an Amazon'da sepet doldurdum. Bütün ürünler Vatan ya da İnventus'tan almayı düşündüğüm, totalde 5000 lira tutan ürünler. "eligible for free shipping" şeklindeler ama. 1211 dolar, 3785 lira fiyatı var o sepetin. Sınır geçişinde %18lik KDV'yi isteseler 4465'e fırlar zaten.
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    dosyayı indiremiyorum başka link varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

dosyayı indiremiyorum başka link varmı acaba ?

http://s2.dosya.tc/server2/73laqg/S_STRIX_1070_O8G_86.04.1E.00.21__OC_MODE_.rar.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Siz posta olarak göndermişsiniz. Onun fiyatı x2 x3 oluyor genelde. Kaça gönderdiniz acaba? Çünkü ben mektup olarak gönderdim. Hiç öyle bir şey de sormadılar

hocam 2 kg üzeri ne yazık ki posta gitmiyor.. KARGO oluyor.. kargo ise 300 EURO üzeri posta tarafından kabul edilmiyor.. birde ptt neden değer giriyor anlamış değilim.. anladığım kadarıyla PTT sadece sigortalı gönderiyor.. sigorta değeri 300 E üzeri almıyor.. bende de aynı sorun oldu sonra ptt değersiz şeklinde değerede 0,01 EURO şeklinde gönderi kabul edildi.. artık GİDERSE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryZENx

Hocam gerçekten şaşkınlıkla izliyorum sizi sorunlarınız bitmiyor Allah kolaylık versin sanırım aldınız kart evga ftw sizce değermiydi bu kadar sorun için ben şansen strizx aldım kafa rahat aldığınız her kartta böyle sorunlar oluyormu yanlıs anlaşılmasın merakdan soruyorum

hocam değer.. çünkü tr de CW sorunlu kart alsanız iade edemezsiniz.. amazonda kaybın 100- 150 tl olur.. tr de 2000 tr kaybın olur.. belki şaşıracaksınız ama muhtemelen tekrar amazondan satın almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaland

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Siz posta olarak göndermişsiniz. Onun fiyatı x2 x3 oluyor genelde. Kaça gönderdiniz acaba? Çünkü ben mektup olarak gönderdim. Hiç öyle bir şey de sormadılar

hocam 2 kg üzeri ne yazık ki posta gitmiyor.. KARGO oluyor.. kargo ise 300 EURO üzeri posta tarafından kabul edilmiyor.. birde ptt neden değer giriyor anlamış değilim.. anladığım kadarıyla PTT sadece sigortalı gönderiyor.. sigorta değeri 300 E üzeri almıyor.. bende de aynı sorun oldu sonra ptt değersiz şeklinde değerede 0,01 EURO şeklinde gönderi kabul edildi.. artık GİDERSE..

bir durum daha var evga FTW 1070 2314 gr kuru ağırlığı var.. kitapçık ve içindeki kabloları çıkarsanız belki 2000 gr altına iner.. ama diğer şekilde 2314 gr geliyor.. bu nedenle 1070 sc daha avantajlı iadelerde..

• ankaland kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla o gümrük için.kartlar kutu ile 1.7KG geliyor(evga). Gidiyor, canınızı sıkmayın. Olay türkiye'den çıkana kadar. Gerisi hızlı gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.