Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
774.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Traş traş boş boş muhabetler gerçekten şu adamın msj konusu oldumya bende hata.Daha doğrusu böyle amele bir yere yazan bende hata hepinizinden özür diliyorum.Son bir kaç şey yazıp gidiyorum.

1.980ti classified ilk çıktığında amazon.com dan aldım.1960 liraya geldi.Forumda 2.el bir sürü ürün sattım kazıklama diye bir niyetim olmadı olmaz.Uygun bir fiyata vericem.
    2.Ürünü 6 ay önce değil 12.03.2015 tarihinde aldım.Üstünden nerdeyse 1.5 yıl geçti denilebilir.
    3.Ekonomik durumla alakalı bir durum bu.Çok daha iyileri arkadaşların olsun.Fakat hiç sevmesemde söyleyim ; durumum gayet iyi çok şükür aldığım bir ürün ucuzladı diye ağlamam satar giderim gramda gocunmam.
    4.Tabi arkadaşlar farkında değiller ama 2.elde ucuzlaması sli düşünen benim için bulunmaz nimet.Ekran kartına 3000 lira bayılırım bu ekran kartına değecekse sorun değil.1000 liraya ( ki hayal görceksiniz) 980ti olursa öpün başınızda koyun kenarada bir tane daha alın.
    5.Üyelikte 11.yılım 31 yaşındayım daha artık ergen muhabbetleri çekecek durumları çoktan geçtim.Haliyle polemiğe girmem.Keyif için bir iki girer olursa yazarım.Belli başlı takip ettiğim saygı duyduğum (manu gibi rubisco gibi kullanıcıları) takip ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 8 Mayıs 2016; 13:01:33 >

• Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç varmı, yok. 2k/4k die nvidiaya nie kaptırayım paramı, üstelik monitörü fln derken binlerce tl para, gider tatil yaparım yda daha hayırlı bişi yaparım. Elinde gtx980Ti olan adamın sıkıntısı olmaz. Hedefi 4k ise yapar gerekli upgradeni imkanı varsa ve satar kartını normal seviyelerden, öyle 700e-800e-1000e falan düşmez fiyatı hikaye o iş.
  • 500 TL GTX 970 600 TL 980 700-900 TL arasıda 980 ti olacak ve herkes 4 er tane 980ti alacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 8 Mayıs 2016; 12:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Millet 780ti ile hala güncel oyunları oynarken 980ti la anca 2015 2016 oyunlarını oynarsınız demen sadece komik, isminin hakkını veriyorsun.Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

Adamın zamanı parasından değerlidir alır, ne o öyle başsağlığı dilemeler. 6 ay paşalar gibi oynamıştır ultra ayarlarda, 6 ay beklemek işine gelmiyordur. Dediğim gibi herkesin parası zamanından değerli değil. Bahsettiğin süre de kısa bir süre değil. Iphone örneği de alakasız olmuş baya.

Ayrıca son olarak herkes birbirine geçmiş olsun triplerinde ama sizi niye ilgilendiriyor adamların aldığı kartlar? Yok 980ti bi gecede çöp oldu, sanarsın kartlara artık elektrik gitmeyecek ya da performansları bi anda %50 düşecek:)
    Arkadaşlar satmayın kartlarınızı falan, dx12 ile multi-gpu desteği geliyor, şu an sadece Ashes of Singularity de var, farklı kartları sli veya crossfire yapabiliyorsunuz. Kartınızı ileride alacağınız kartın yanına koyarsınız, burada milletin ağzına laf vereceğinize veya ölücülere satacağınıza.

Son 4 ay falan forumda güzel zaman geçirdim ama şu yeni ekran kartların çıkmasından sonra forumun değişik bir yüzünü gördüm. Burada sayfalarca yazılanları anlamak mümkün değil.Zevk almış bildiğin herkes, "kartınız çöp oldu, iyi oldu size" falan gibi anlamsız bir şekilde.

dedi 20 gün önce "Asus 980ti Matrix Platinum" alan arkadaş

yine o 6 ay paşalar gibi oynamıştır senin için durum dahada vahim
    geçmiş olsun

• Yine 2 ay beklemiş olacaktım. Sen rahat ol 2 ay benim için 3000 liradan daha değerli 1080 matrix çıksın onu da alırım geçmiş olcak bişi yok yani. Bu millete anlamsız sarmaların öfken neden acaba onu çok merak ediyorum gerçekten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannonturko

İhtiyaç varmı, yok. 2k/4k die nvidiaya nie kaptırayım paramı, üstelik monitörü fln derken binlerce tl para, gider tatil yaparım yda daha hayırlı bişi yaparım. Elinde gtx980Ti olan adamın sıkıntısı olmaz. Hedefi 4k ise yapar gerekli upgradeni imkanı varsa ve satar kartını normal seviyelerden, öyle 700e-800e-1000e falan düşmez fiyatı hikaye o iş.

ihtiyaç olayına bence girmeyelim

sonuçta güçlü bir ekran kartı hiç bir zaman ihtiyaç değil (V-ray almadığın süreç)
    kişisel zevkler

Tıpkı arabalarda olduğu gibi
    Fiat Linea'da seni A noktasından B noktasına götürür Mercedes S500'de

birinde daha eğlenceli daha konforlu daha güvenli vs vs vs.

örnek biraz absurd oldu ama ne demek istediğini anlamışsınızdır
    birine 30fps yeter birine 60fps birisi onboardla mutludur

sıkıntısı olmaz demişsin ...çok parası var ise .. ve saçmayı seviyorsa sıkıntısı yok

• Parası yok garibimin, aklı sıra böyle milleti telaşlandırıp kart fiyatlarını düşürebileceğini düşünüyor ki kendisi yıllardır hayalindeki kartı alabilsin. He he diyip geçin şuna, yaşı ufak büyüyünce anlar hatasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

500 TL GTX 970 600 TL 980 700-900 TL arasıda 980 ti olacak ve herkes 4 er tane 980ti alacak .

İroni yapmıssınız ama Kimse kusura bakmasın da Şu saatten sonra gtx980ti ye ikincel de 1500tl vermez. amazonda gtx1070 300-350 dolar bandında satışa çıkarsa kapış kapış gider. 900 serisinin yüzüne bakılmaz. ama hala bakıyoruz ki ikinci elde hala 970e 1000tl isteyenler var gerçekten komik 1-2 ay sonra o kart 600tlden zor satılacak..
  • Heh 2. aynı kafadan küçük arkadaşımız da geldi. Hayal kurmak bedava ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Bu millete anlamsız sarmaların öfken neden acaba onu çok merak ediyorum gerçekten:)

Parası yok kart almaya, her yeni seri çıktığında direk o kartı alabilecek olan insanları kıskanıyor. Şuan kullandıgı kart buyuk ihtimal GTX 400 falandır. Seni görünce 980 Ti den 1080 e de geçerim dediğini, fesatlıktan kuduruyor ondan.
  • thiler kullanıcısına yanıt
    Genelde 1 yıl sonra

Oyun oynamak istiyor iseniz bence thunderbolt 3 lü laptop ve gpu dock alın dilediğiniz gibi özgür olursunuz.

Yok der iseniz lazımsa 1 yıl beklemek Mantıksız bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada kimseyle polemiğe falan girmek istemem aslında, ama yazılan bazı şeyler gerçekten rahatsız ediyor insanı. Dediğim gibi forumun farklı bir yüzünü gördüm şu ekran kartları çıktıktan sonra. Herkes dönüp kendine bir sormalı bence benim bunları yazma, insanlara saldırma sebebim ne? Konu başlığı altında 1080, 1070 konuşmalarından çok 9xx serilerinin çöp olduğu konuşulmuş. Şu kadar sayfanın içinde anca 2-3 sayfa bilgi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 8 Mayıs 2016; 12:51:43 >
  • 980 ve 980ti alan adamlara edecekleri zarar koymazda arkadaş biz bu kartları kullanırken millete ne koymuş onu anladık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

980 ve 980ti alan adamlara edecekleri zarar koymazda arkadaş biz bu kartları kullanırken millete ne koymuş onu anladık.

• Resmen milletin kartlarına göz dikmişler, GTX1070-1080 alacakları filan yok. Bunları bekleme sebepleri burada birkaç kişiyi oyuna getirir miyim düşüncesi. Her iki mesajından bir tanesinde "kart çöp oldu-olacak satın" diyor, sonra da "millete kartını sattırma gibi bir düşüncem" yok diyor.

GTX 980 veya 980Ti'yi 500-1000 aralığında verecek varsa beni ilk sıraya yazsınlar :)
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Adamlar bugünün gelmesini bekliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Resmen milletin kartlarına göz dikmişler, GTX1070-1080 alacakları filan yok. Bunları bekleme sebepleri burada birkaç kişiyi oyuna getirir miyim düşüncesi. Her iki mesajından bir tanesinde "kart çöp oldu-olacak satın" diyor, sonra da "millete kartını sattırma gibi bir düşüncem" yok diyor.

GTX 980 veya 980Ti'yi 500-1000 aralığında verecek varsa beni ilk sıraya yazsınlar :)

mesajlarını raporlayın bunların. Ben raporladım, umarım ban yerler.
  • Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yıl naptınız? Çok değil mi

• Yalni su bir gercek 1 gunde nvidia 900 serisini yoketti. benim 960da dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasi reyiz yine noktayı koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XHEMAILI -- 8 Mayıs 2016; 13:15:03 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.