Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeviL's

Msi GTX 1080 Ön Koltukta

Hhahhaa.Kızı arkaya atmış kartları öne.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Hocam msi 1080 var galiba sende. Hayırlı olsun güzel kart. Bf4 varsa acaba bi test rica edebilir miyim senden

2k ultra msa kapalı multi olarak test edebilir misin?

ben 1070 ile test ettim
    ulrta hepsi açık mxaa 4x
    2k 115 fps
    online large

Alıntıları Göster
    Ooo tam istediğim kart. Eline sağlık hocam süper değerler bunlar @1982-utkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 26 Haziran 2016; 9:28:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Benim aldığım Tomb Raider sonucu böyleydi. HBAO hariç hepsi max fark da sanırım benim BIOS reseti sonrası düzeltmeyi unuttuğum CPU OC sinden kaynaklanıyor

@Zero Limit & @Fulton

GTX970 imden çok memnundum ama GTX1080 az bişey dahi olsa OC yemedi ve beni çok sinir etti, fan sesi iyi az da olsa CW vardı, 200fps üstüne çıktığı durumlarda ötüyordu. Kendi çapımda inceledim zaten görmüşsünüzdür. Haftaya TÜrkiyeye gidiyorum kartı arkadaş istemişti, dönünce ASUS almayı düşünüyorum OC değerleri şu anda en iyi ASUSta gördüm ben.. Olmadı Founders edition için özel soğutucular var belki onlardan birini alıp takar öyle kullanırım. 2 Ay bekleyeceğim zaten o vakte kadar custom PCB çıkarsa belki şu 1.25V limitini kaldıran bir firmadan alabilirim.

1080 ile mi aldın? hbao+ ayarını kapatsam muhtemelen ben de benzer br sonuç alırım,

4xaa açık mıydı bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Hocam benim 1070'de ''Teslimata hazır.'' yazıyor şuan

Hayırlı olsun hocam.Kullanım testleri bekliyoruz sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakkoba

quote:

Hocam benim 1070'de ''Teslimata hazır.'' yazıyor şuan

Hayırlı olsun hocam.Kullanım testleri bekliyoruz sizden

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün kartı sisteme montaj ettim Gayet serin çalışıyor.Görselliği merak eden olursa bir kaç resim koydum.
    kart çok serin çalışıyor.Bf4 large harita 4k çöz ultra 75 fps ve üstü veriyor. Sıcaklık 65 dereceyi geçmedi ( Msı gtx 1070 gaming x)

...NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 26 Haziran 2016; 10:24:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

Kartı alanlar oyunların zevkine daldı bizi unuttu :D

Adamlara almayın diyoruz laf anlamıyolar.

Alıntıları Göster
    Gtx 1080 ni 4k için düşünüyorum ama önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendrickPerkins

Gtx 1080 ni 4k için düşünüyorum ama önerir misiniz ?

Alıntıları Göster
    gtx 1070 için i5ler darboğaz yapıyormuş diyen var minimum i7 2.3ghz istiyor dedi de bir arkadaş doğru mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fen0men0

gtx 1070 için i5ler darboğaz yapıyormuş diyen var minimum i7 2.3ghz istiyor dedi de bir arkadaş doğru mudur acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şuanda amazon.com'da "HEMEN" gönderi yapan hangi kart var? 1080 alacağım.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    çalıştırır zaten sıkıntı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Arkadaşlar dün kartı sisteme montaj ettim Gayet serin çalışıyor.Görselliği merak eden olursa bir kaç resim koydum.
    kart çok serin çalışıyor.Bf4 large harita 4k çöz ultra 75 fps ve üstü veriyor. Sıcaklık 65 dereceyi geçmedi ( Msı gtx 1070 gaming x)

...NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

hayırlı olsun hocam ateş ediyor kart

• Gtx 1070 Founder Edition da tek fan mı var? Şahsen görünümünü beğenmedim ama eksende zor buldum.

Overclock kapasitesi nasıl bu kartların,cw çıkıyor mu kafamda deli sorular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Güzel seçim yapmışsınız, 1070'te de 1080'de de sorun yaratmaz rahat çalıştırır.
  • Yurtdışından MSI alma ve garanti durumu sorulacaktı. O ne oldu?
    Ekleme: Mobildeyim, paket de bitmek üzere.

• Amazon siparisimi iptal edip turkiyededen almak mantikli mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Yurtdışından MSI alma ve garanti durumu sorulacaktı. O ne oldu?
    Ekleme: Mobildeyim, paket de bitmek üzere.
    Asus strix 1070 bulduğum yerden alacağım, yurtiçi yutdışı farketmez. 4gb ramli kartta full detay açamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Amazon siparisimi iptal edip turkiyededen almak mantikli mi acaba?

Sans isi Amazon'dan alıp bozuk cw çıkıp iki kere iade isi ile uğrasan arkadaslar var

Hic bir sıkıntısı olmayan yıllar ca kullanan lar var

Tercih ve bütçe meselesi

Amazon dan 1600tl E geliyor 1070 burda 1900 2000 ben olsam burdan alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Amazon siparisimi iptal edip turkiyededen almak mantikli mi acaba?

Sans isi Amazon'dan alıp bozuk cw çıkıp iki kere iade isi ile uğrasan arkadaslar var

Hic bir sıkıntısı olmayan yıllar ca kullanan lar var

Tercih ve bütçe meselesi

Amazon dan 1600tl E geliyor 1070 burda 1900 2000 ben olsam burdan alırım

Amazondan benim alacagim kart 1470 e gelecek. Kararsizim

• Marinexx M kullanıcısına yanıt
    HBAO+ ayarında bu gerisi full
    HBAO+ nın üzeri ayarda pascal şu anda çalışmıyor zaten yama çıkacak
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    1070 mi 1080 mi ?

MSI 1070 alacaksanız yurt dışını es geçin. 1.870 Liraya satılıyor zaten eksende. Pazartesi gelecekmiş yeni stok takip edin. Amazonda şuan daha pahalıya geliyor zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

hayırlı olsun hocam ateş ediyor kart

Tşk hocam
    Ayrıca cw de yok arkadaşlar gram dahi

• 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.