Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
774.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

Orijinalden alıntı: zhee

@dJ_bLoW Fehmim vay be sende mi buralardasın Yav dedim ki konu baya talep alıyor bizde girip bir bakalım neymiş ne değilmiş, malum bizim dönemlerde ekran kartları hem güç hemde estetik olarak bu kadar güzel değildi. Şimdi ışık oyunları, binbir cafcaflı şeylerle gönlümü çalmak cebimdeki akrebi çıkarttırmak istiyorlar Sende durumlar ney 1070e mi taktık kafayı ?

Valla ben en başından beri donanım kısmındayım sinanım. hiç bırakmadım ki 9xx serisi çıktığından beri heyecanla pascal kartları bekledik durduk ve sonunda çıktı.. Açıkcası beklentilerimi karşılamadı çıkanlar ama şaşırttı. 16nm faydaları işte.

10xx Ti modeli gerçek pascal beklentileri ile çıkacak diye umut ediyorum. son zamanlarda pek oyunda oynayamıyorum. 670 de kaldım öylece. Şuan 1070 bile alsam her türlü yeter bana lakin ileriye dönük (en az 4-5 yıl) idare etmesini istediğim daha güçlü bir kartı almak istiyorum. Oda bu serinin Ti versiyonu olur.

1080 ile 1070 arası performans farkı malesef fiyat farkı kadar değil. dolayısı ile 1080 şuan o fiyata alınacak kart değil benim için. 60 Hz monitör de olunca 1070 alıp Ti çıkana kadar beklenebilir. Her zaman en iyisi bende olsun derdinde olmadım hiçbir zaman

Alıntıları Göster
    Fehmi ihtiyarladı artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

İçimiz dışımız RGB oldu zaten bu sene Computex = RGB ile geçti...

Corsair'in yeni led fanlarına bayıldım sercio kasayı diskoya çevirir resmen. bilmiyorum gördün mü modelleri. HD serisi. çok havalı duruyorlar vallahi.

• Valla yalan değil yaş geçiyor ama eskiden ne isem hala aynıyım ihtiyar değilim

• quote:

Valla yalan değil yaş geçiyor ama eskiden ne isem hala aynıyım ihtiyar değilim

Benim ekran kartını sana satıcam haberin olsun. Yabancıya gitmesin %80 asicli 1430mhz standardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 11 Haziran 2016; 14:45:45 >

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Link alabilir miyim :)
  • H.E.B Sup kullanıcısına yanıt
    Hahaha Konu açtım ikinci elde. 800 den 980ti classi alınır diye

Şaka bir yana, hiç birinde gözüm yok çünkü yüklediğim oyunlar bile öylece duruyor. BF4 hikayesini bile bitirmedim hala daha niceleri. Ben gibi TR hastası adam son oyunu almadım. Evlenince hiçbirşey eskisi gibi olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Delarqueen

Tabiki..

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

Herkes 4k diyorda 4k monitör satışları ortada, 4k monitör fiyatları ortada, 4k oyunların performansı konsollar sağolsun ortada, onu geçtik Crossfire ile SLI oyunların dx11 de performansı ortada.

İlk önce oyunlar SLI ve crossfire için optimize edilmeli

Gerçek 4k oyunlar çıkmalı

4k monitör fiyatları ucuzlamalidir.

Bütün konularda haklısınız ancak 4k monitörler çok pahalı değil. Samsung'un 4k monitörü 1300'e vatanda var. Bu 1080p 144hz monitörler ile neredeyse aynı para. Birde vatan bu başka yerlerde daha ucuza bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu RGB olayı sizcede baymaya başlamadı mı arkadaşlar :)

• sardemir kullanıcısına yanıt
    Yooo

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    hayır monitöre mi bakacaz kasaya mı :) pavyon MOD : ON
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

hayır monitöre mi bakacaz kasaya mı :) pavyon MOD : ON
    MSI GTX 1070 bekliyordum ama kartın yüksekliği ve güç girişinin konumundan ötürü Mini İTX kasama sığmayacak gibi duruyor. İki kartı photoshopla üst üste kıyasladım.
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
    Arka plandaki kart GTX 1070 ön taraftaki kart GTX 970. İki kartın da yüksekliği 14cm ama 970 ısı borularıyla 14cm olurken GTX 1070 komple 14cm yüksekliğinde. Buna ilave 970 güç girişi daha aşağıdayken 1070 güç girişi en tepede yani kasa içi yüksekliği 15cm kadar olacak. Benim kasam Corsair 250D, ekran kartı için maksimum yüksekliği de 14cm.
    Asus 29cm'den uzun olduğu için yine kasaya sığmıyor. Mecburen EVGA modellerine yöneleceğim :S veya mini itx modelleri çıkarsa diye onu beklemek zorunda kalacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

Herkes 4k diyorda 4k monitör satışları ortada, 4k monitör fiyatları ortada, 4k oyunların performansı konsollar sağolsun ortada, onu geçtik Crossfire ile SLI oyunların dx11 de performansı ortada.

İlk önce oyunlar SLI ve crossfire için optimize edilmeli

Gerçek 4k oyunlar çıkmalı

4k monitör fiyatları ucuzlamalidir.

Bütün konularda haklısınız ancak 4k monitörler çok pahalı değil. Samsung'un 4k monitörü 1300'e vatanda var. Bu 1080p 144hz monitörler ile neredeyse aynı para. Birde vatan bu başka yerlerde daha ucuza bulunabilir.

Her 4k monitör aynı değil bunun renk derinliği, tepki süresi, input lag olayı, panel çeşidi gibi bir birçok etken var.

Senin söylediğin monitörde input lag çok yüksek. 5000-10000 tl PC toplayan öyle bir monitör almaz.

https://www.technopat.net/2015/03/02/samsung-u28d590d-4k-monitor-incelemesi/

• quote:

Orijinalden alıntı: SteamSatış

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dolar şu an 2,92TL.
    Fiyatlarda çok az inme olabilir Türkiye hariç Dünya geneli
  • 4K bir tek bana mı gereksiz geliyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

4K bir tek bana mı gereksiz geliyor ya

Kullanmadiysan oyle demen normal. 720pdekilerde 1080pye oyle demisti zamaninda

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Bana da geliyor ama burası Ekran kartından çok ego savaşları, bi ara konsol savaşları, konsol-pc savaşları sonra FreeSync vs G-Sync savaşları, sonra 2k için monitör tavsiyesi sonra 144hz vs 60hz savaşları öyle gidip geliyor yani konu.
    Ha ama hakkını yemeyelim arada ekran kartı muhabbeti yapılıyor.

Bu durum dersen buraya mı özgü?
    Yoo Şu an AMD konusu yerlerde, küfür edeni de var hakaret edeni de.

Neyse ben birkaç kişi yakaladım genelde konu içi muhabbet ediyor.. Onlar bu konuya yorum attığında okuyorum, şimdilik idare ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

4K bir tek bana mı gereksiz geliyor ya

Kullanmadiysan oyle demen normal. 720pdekilerde 1080pye oyle demisti zamaninda

720p den 1080 e geçmek öyle büyük bir olay değil ama 4k olayı 1080 in 4 katı oluyor ki ciddi farklar var Fps bile 100 lerden 30 lara düşüyor 1080p den 4k ya geçince.
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Aynen bir iki nvidia fanı amd konusunda etrada falan saldiriyor. Amdciler bile gelip saymiyor burada o kadar.

Yesinler birbirlerini.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Delarqueen

Tabiki..

Hocam bu fanlar ne zaman çıkar, tam fan alma arifesindeyim:)

• 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.