Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
775.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EVGA gtx 1080 FTW Haziran ortası çıkış tarihi var. Ama Türkiyeye ne zaman gelir ya da Türkiye ye wtf geliyor mu bilmiyorum.

edit: FTW yerine wtf yazmışım arkadaş uyardı sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 4 Haziran 2016; 20:22:35 >
  • xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkış tarihini nereden öğrendiniz?Classified çıkış tarihi bilgisi var mı ? Ftw ile Classified arasında ne fark var acaba ?
    Evga alanda Amazondan alır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaselcuk

Hocam çıkış tarihini nereden öğrendiniz?Classified çıkış tarihi bilgisi var mı ? Ftw ile Classified arasında ne fark var acaba ?
    Evga alanda Amazondan alır diye düşünüyorum.

Evga forumunda yazıyordu. Adam Evga ya sormuş Evga da mid jun diye cevap vermiş. Classified güç faz ları daha fazla olur daha kaliteli bileşenleri olur Pcb de. Soğutucular aynı ACX 3.0 zaten bildiğim kadarıyla. Ama bence 2000 ghz yi stabil verdikten sonra FTW de yeterli gelir gibime geliyor. 2000 le 2100 arasında çok az fps oynar. Kasmaya değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 4 Haziran 2016; 20:24:41 >
  • xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    Jacob Freeman isimli abimiz Twitter hesabından ftw haziran ortası Classified ise haziran sonu çıkabilir demiş.Umarım haziran sonunda çıkar.
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 4 Haziran 2016; 20:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

EVGA gtx 1080 FTW Haziran ortası çıkış tarihi var. Ama Türkiyeye ne zaman gelir ya da Türkiye ye wtf geliyor mu bilmiyorum.

edit: FTW yerine wtf yazmışım arkadaş uyardı sağolsun

1070 in özel modelleri hakkında bir tarih verildimi acaba bir bilginiz var mı ? temmuza kalacak gibi duruyor haziran sonuna gelir mi ki ?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    malesef onla ilgili internette herhangi bir şey görmedim. Ama tehminin 15-20 gün oynar aralarında.
  • Classi temmuzda anca alınabilir olur. Çıktığı gibi Evga sitesinde bile stok sorunu olur/olacaktır. Önceki serilerde olmuştu. Haziran sonu çıkışı olsa bile temmuzdan önce alınmaz.

FTW alacaklar ise Classi'nin durumu bekleyebilir. Zaten çıkıştan önce testler düşer diye umuyorum. Kartlar hazır zaten yığınla video var.

Classi 2.3 - 2.4Ghz civarına ulaşamaz ise fazladan para vermeye hiç gerek yok 3-5 fazladan faz sayısı için. 679$ ile FTW gayet alınası duruyor. Ortalama 2400 TL civarına Amazondan alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Hocam aralarında sadece faz sayısı farkı mı vardır kalite açısından hiçbir fark yok mu diyorsunuz ?
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    1080 FTW ye niyetliydim fakat onun hakkını verecek monitörüm yok 1070 alıp 2K veya 4K monitörde alınca 1080ti veya 1070 sli yapmayı düşünüyorum
  • Ftw ve sc isteyenler
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117207989

Saldirin
    Guvenilir saticidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

Ftw ve sc isteyenler

Saldirin
    Guvenilir saticidir

İyice reklam ettin beni :)

• Arkadaşlar türkiye garantili Asus strix gtx 970 ekran kartımı 760 tl den satayımmı yoksa bekleyeyimmi ?

fiyat fazlamı düşük olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel

quote:

Ftw ve sc isteyenler

Saldirin
    Guvenilir saticidir

Eski xxx Bankasi (reklam bolumu)ege bolge sorumlusuyum
    Ne bekliyorsun :))

• quote:

quote:

quote:

Ftw ve sc isteyenler

Saldirin
    Guvenilir saticidir

Eski xxx Bankasi (reklam bolumu)ege bolge sorumlusuyum
    Ne bekliyorsun :))

Hahaha sağolasın :)

• Forumda gördüğüm; EVGA alacakların sayısı artışta. Arkadaşlar gigabyte ve asus yada msi modelleri neden bu kadar çok konuşulmuyor acaba? Bakıldığında tasarım görsellik falan gayet sağlam kartlar bunlar. Enterasan geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

Forumda gördüğüm; EVGA alacakların sayısı artışta. Arkadaşlar gigabyte ve asus yada msi modelleri neden bu kadar çok konuşulmuyor acaba? Bakıldığında tasarım görsellik falan gayet sağlam kartlar bunlar. Enterasan geldi

Evganin uluslararasi garantisi cok basarili oldugu icin
    Ve amazondan ucuza alindigi icin bircok kisi takip ediyor konusuyor
    Ayrica perf ve sogutma konusundada cok iyi buda bir artisi olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

Forumda gördüğüm; EVGA alacakların sayısı artışta. Arkadaşlar gigabyte ve asus yada msi modelleri neden bu kadar çok konuşulmuyor acaba? Bakıldığında tasarım görsellik falan gayet sağlam kartlar bunlar. Enterasan geldi

Link vermiş bir kaç kişi forumda Veysel FTW yi uygun fiyata getiriyor. EVGA nın yurtdışı garanti hizmeti çok iyi ayrıca TR den 3300 TL ye almak yerine 2450 TL ye evga almak çok mantıklı. Şahsen ben AMD Vega yı bekleyeceğim yada rx 480 alıp 5-6 ay idare edip sonra geçmeyi düşünüyorum

• Şuan görünen bu. Çünkü bütün ürünlerde aynı soğutucu kullanılmış. FTW ile Classi PCB yapıları da aynı sanırım. Sadece faz sayısı classi de fazla. Dolayısı ile kartlar çıkınca GPU farkı varmı yokmu anlaşılacak. Yukarda yazdım. Frekans fark aralığı kartların alım tercihini belirler.

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Şuan bana göre alınası kart 1070 dir. 1080 tercih sebebidir. 1080p monitör için 1070 her türlü iyidir. En iyisini isteyen, 2K ve üzeri panel kullanan 1080 alabilir. Bütçe sorunu varsa 1080 gereksiz olur. 1 yıl içinde Ti versiyonu gelince alındığına pişman eder. Alacak kişi 3 sene kullanırım derse 1080 en mantıklı seçim olur.

Bu benim düşüncem. Bu düşünceye sahip olanlar var ise uygular. Kişisel tercih ve bütçe meselesidir..

• quote:

quote:

Ftw ve sc isteyenler

Saldirin
    Guvenilir saticidir

Veysel'cim adamdır :) güvenilirdir. Nede çabuk FTW ilanı açmış. Fiyatı da ballı kaymak :) ben 2400 civarına Amazon'dan alınır demiştim. Sende 2450 den ilanı patlatmışsın. Daha ne denir bu fiyata. :) düşünen varsa tereddüt etmeden alabilir.

Veysel'cim FTW ne zaman teslim ediliyor? Satışına başlandımı? Classi den haber varmı? Ortalama fiyat falan :)

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.