Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brskcr

Ya almak istemiyorum ama daha fazla beklemekte istemiyorum:) Neyse herkes aynı şeyi söylüyor bekleyeceğim:)

Bende çok sabırsız biriyimdir, bu yüzden dolayı 2 kere aynı hataya düştüm. Fakat akıllandım, artık su soğutma ile kullanmıcaksam kesinlikle referans almam. Bende bir süredir Intel HD530 ile takılıyorum, sabredelim adam akıllı birşey alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thursy T kullanıcısına yanıt
    FX8320 GTX970 e bile darboğaz yapıyordu 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Anladım tecrübeye kulak vereyim bende madem, ben hiç referans kullanmadığım için bilemiyorum:) FE'yi ballandıra ballandıra sundular. O yüzden belki eskisinden daha iyi olmuş olabilir diye düşünmüştüm.:) Sistemlerimizde benzermiş sizinki abisi gibi benimkinin biraz
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Bende Hd 530 ile kullanıyorum hatta Mass effect 3 ve World of Warships oyunlarını 2k da orta ayarlarda oynatıyor bile modeller tam çıkıp fiyatlar oturana kadar alınmaz hiç biri
  • Haber paylaşıldı mı bilmiyorum, ama ekleyim dedim... Asus'tan sonra MSİ 1080 ti da OC sınırına takıldı. Belli bir eşiği geçilmesi önünde yazılımsal bir engel mi var, donanımla mı alakalı, buna acil cevap verilmesi lazım.
    Yoksa extreme kartları almaya bile gerek kalmayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=j0GO3LqlCW8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

FX8320 GTX970 e bile darboğaz yapıyordu 😊

bende 8370 var 1070 ile darbogaz yaparmı acaba bu arada arkdasımda almayı dusunuyodu ondada 8320 var 1070 darbogaz yapar o zaman ondada
  • heronos H kullanıcısına yanıt
    Yapar hocam bazı oyunlarda darboğaz hissedilmiyor ama mesela H1Z1 de i5 e geçince 20 fps artış oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

Haber paylaşıldı mı bilmiyorum, ama ekleyim dedim... Asus'tan sonra MSİ 1080 ti da OC sınırına takıldı. Belli bir eşiği geçilmesi önünde yazılımsal bir engel mi var, donanımla mı alakalı, buna acil cevap verilmesi lazım.

Nvidia Kartları sınıra yakın çıkardı demekki. 2000 mhz de güzel değer. 2100 ü çok extreme kartlar geçer f/p oranı değmez. 2000 ile 2100 mhz arasında 1 2 fps farkedeceği için değmez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

Yapar hocam bazı oyunlarda darboğaz hissedilmiyor ama mesela H1Z1 de i5 e geçince 20 fps artış oldu

benım içinmi arkdaş içinmi
  • Bende sanıyorum ki bir tek ben hd530 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

Haber paylaşıldı mı bilmiyorum, ama ekleyim dedim... Asus'tan sonra MSİ 1080 ti da OC sınırına takıldı. Belli bir eşiği geçilmesi önünde yazılımsal bir engel mi var, donanımla mı alakalı, buna acil cevap verilmesi lazım.

Test edilen MSI modeli halen deneme aşamasındaymış, son haline gelmemiş gamersnexus'un haberine göre. MSI yeni bir PCB tasarımı kullanmış, güç tüketimini de 6pinlik bir giriş daha ekleyerek arttırmışlar ama VBIOS konusunda çalışmaları devam ediyormuş, voltaj konusunda NVidia'nın izin verdiği değerlerin dışına çıkamıyorlarmış.

• APOLL0 kullanıcısına yanıt
    aynen başkan bize yapılan treni gösteriyor :D
  • Amd Polaris mimarili rx 480 bugün tanıtıldı
    Fiyat:200$
    Tam f/p ürünü

• Bende yazın GTX 1070 ekran kartının bulunduğu bir sistem alacağım. Nvidia böyle fiyat/performans ürünleri çıkarmaya devam ederse büyük ihtimalle ekran kartı piyasasının tamamını elinde bulundurur.
  • heronos H kullanıcısına yanıt
    İkiniz içinde geçerli hocam

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Bende şu an 530 kullanıyorum lanet olsun beklemekten sıkıldım 😂

• Her bir özel tasarım kartı birden fazla incelemesini incelemek lazım, silicon lottery'e kurban gitmemek için.

Lakin şunu hatırlıyorum, maxwell'de referans tasarım kartlar bile iyi bir soğutma sistemiyle, özel tasarım kartlarla eşdeğer OC yapılabiliyordu.

Ve 970 o yüzden muazzam bir başarıydı, 980'nı kimine göre anlamsız kılıyordu ve daha önce belirttim, başkaları da yazdı bugün, kesilmiş cuda, rop'lar vesaire...bu sefer aynı başarıyı göremeyeceğiz gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla lol, cs arası dönüyorum bende. Şöyle çıksın da rahatlayalım yauv

• Herkes HD 530 kullanıyormuş bende kullanıyorum Mart 15 den beri.
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Cs Go, Low detayda H1Z1, Euro Truck Simulator akıyor

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.