Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daddy Recep

Hocam bence yavaştan nickinizi GTX 1080 AMP yapın en iyi kartı Zotac çıkartıcak galiba
    Bence 1080 alacak olanlar acelecı davranmasın.Nvıdıa sag gosterıp sol vurmasını cok ıyı bılır1080ti yı cok hızlı bır sekılde pıyasaya surecektır.Sonradan ahhh ben neden 1080 aldım demeyın.Ates olmayan yerden duman cıkmaz.

Ayrıca fast sync ı maxwell kartlarda aktıflestırebılıyoruz ben aktıf ettımSu an ıcın tam verımlı calısmadıgını acıkca soyleyebılırım.Vsync acıkken bıle daha az stutter oluyor fast e gore.Yazılımın oturması gerekıyor zamanla duzelecektır.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

(450(fe satış fiyatı) *1.18)+10 kargo = 1600 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 28 Mayıs 2016; 12:05:14 >
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    Keplere de gelir mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Arkadaşlar laptoplara 1080m geldiğinde 950m li laptoplar az çok uzuzlarmi

Türkiye'de ucuzlamaz boşuna bekleme, amazondan falan alırsan daha mantıklı çıktığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sealine

Keplere de gelir mi hocam
    Gtx 780 de aktıflestırdıgını gosteren bır vıdeo var youtubeda ama ne kadar dogru bılmıyorum.Ama su an ıcın kesınlıkle dogru duzgun calısmıyor denedıgım kart msı gtx 960.Belkıde gtx 1080 olmadıgı ıcındır yada yazılım cok yenı oldugu ıcındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Gtx 780 de aktıflestırdıgını gosteren bır vıdeo var youtubeda ama ne kadar dogru bılmıyorum.Ama su an ıcın kesınlıkle dogru duzgun calısmıyor denedıgım kart msı gtx 960.Belkıde gtx 1080 olmadıgı ıcındır yada yazılım cok yenı oldugu ıcındır
    2 test ekliyorum 1080 alan ilk ardaşımdan benc yapmasını rica edicem bu sayade nekadar fark var hep birlikte görelim
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

2 test ekliyorum 1080 alan ilk ardaşımdan benc yapmasını rica edicem bu sayade nekadar fark var hep birlikte görelim

Alıntıları Göster
    FAST SYNC NEDIR?

https://www.technopat.net/2016/05/27/nvidia-fast-sync-nedir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 28 Mayıs 2016; 12:18:03 >

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Ben alırım en azından az para veririm 2k ve 4kda işim yok

• Msi in özel modeli göründümü arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: paganizondaTDİ

Ben alırım en azından az para veririm 2k ve 4kda işim yok
    1080 şart..

Şöyle ağız tadıyla ultra settings 60hz oyun oynamak istiyorum arkadaş..

• etabek kullanıcısına yanıt
    700$ son satış fiyatı yani içinde perakendeci karıda var siz sanıyormusun onlar sitede veya amazonda yazan fiyatlardan getirtiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: mubinilker

Şuan bir sistemim yok almışken 1070 almayı düşünüyorum Bu fiyatlarda alınır mı ? çıktığı zaman bir kaç ay daha beklemelimiyim ?

Bence al eğer 1070i istiyosan. Fiyat düşmesi dövize bağlı. Yoksa dolar olarak bu fiyatta kalacaktı 1070 daha 1 yıl belki de daha fazla.

Alıntıları Göster
    Şu kartlar tanıtıldığından beri performans anlamında saçma sapan yorumlar yapılıyor . 1070i 970le 1080i 980le karşılaştıracaksınız performans olarak . Yok 980tiye yüzde 10 fark atmış azmış falanmış filanmış . 980tinin selefi 1080tidir onunla kıyaslanmalıdır. Ayrıca güç tüketimi anlamında muazzam bi gelişim oldu diyebiliriz . Aynı performansı dahi bu güç tüketiminde sağlaayabiliyorsa kartlar iyi demektir.Fiyat konusunda hepinize hak veriyorum lakin performans karşılaştırmalarındaki zayıf yorumlara ifrit oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

700$ son satış fiyatı yani içinde perakendeci karıda var siz sanıyormusun onlar sitede veya amazonda yazan fiyatlardan getirtiyorlar ?
    GTX 1070'in fiyatı ne olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Şu kartlar tanıtıldığından beri performans anlamında saçma sapan yorumlar yapılıyor . 1070i 970le 1080i 980le karşılaştıracaksınız performans olarak . Yok 980tiye yüzde 10 fark atmış azmış falanmış filanmış . 980tinin selefi 1080tidir onunla kıyaslanmalıdır. Ayrıca güç tüketimi anlamında muazzam bi gelişim oldu diyebiliriz . Aynı performansı dahi bu güç tüketiminde sağlaayabiliyorsa kartlar iyi demektir.Fiyat konusunda hepinize hak veriyorum lakin performans karşılaştırmalarındaki zayıf yorumlara ifrit oluyorum

Bir donanimhaber klasiği bu hocam. Kartlar daha piyasaya cikmadan bir suru sacma sapan yorum kıyaslama yapılır. Beklenti tavan yapilir. Sonra ürün piyasaya çıkınca yerden yere vurulur. 980tilari 900 tlye satincilari gormk isterdm smdi

• emiLL kullanıcısına yanıt
    1080 in fiyat olarak muadili ne ise onunla kiyaslarim kusura bakmayiniz lutfen

• Provezza. kullanıcısına yanıt
    https://www.technopat.net/2016/05/27/nvidia-gtx-1080-gtx-1070-turkiye-fiyatlari-aciklandi/
    Tabii eksiği olmaz fazlası olur onu da demek gerek..
  • 1080 için sağ böbreğimi satışa koymuş bulunmaktayım.
    Kendisi çok sağlıklı kullanılmıştır hor kullanılmamış içinde sigara içilmemiştir.
    Soranlara boya ve çiziği yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Msi in özel modeli göründümü arkadaşlar?

https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1080-GAMING-X-8G.html

https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1080-ARMOR-8G-OC.html

Eyv kardeşim

• Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Bu classified tool gördüm masaüstünüzde. Ben de indirdim bundan. Bios modlamadan voltaj verebiliyor mu bu ? Apply diyorum arttırıp ama değişen birşey olmuyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 28 Mayıs 2016; 13:28:10 >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.