Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
777.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamların maliyet düştükçe zam yapıyorlar tersine işliyor herşey
  • 16nm üretim maliyetinin şuan düşük olduğunu sanmam. Maliyetler seneye düşer, kartlara da yansıması o zaman olur sanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeForce GTX 1060 ekran kartı, PCIe güç bağlantısı gerektirmeyecekmiş.

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/GeForce-GTX-1060-ekran-karti-PCie-guc-baglantisi-gerektirmeyecek.htm
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Her iki firmaninda bu yil icin koyduklari hedefleri sudan sebeplerle geri cekip musteriyi 1 yil daha oyalama durumu hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
    Fiyat olarak tepe modellerin cikisinin ertelenmesi taktik sebebimi yoksa hala gelistirme asamasi devam mi ediyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Her iki firmaninda bu yil icin koyduklari hedefleri sudan sebeplerle geri cekip musteriyi 1 yil daha oyalama durumu hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
    Fiyat olarak tepe modellerin cikisinin ertelenmesi taktik sebebimi yoksa hala gelistirme asamasi devam mi ediyor?

tek sebebi gddr5x ve hbm2 modüllerinin seri üretime geçirilememesidir. bu arada kaynağınız nedir ?
  • GTX 1080'de Gddr5X olacakmış. GTX neden Gddr5x olmayacak acaba ? Üvey evlat felan mı ? Nvidia'nin 7 rakamı içeren modellerle ilgili bir sorunu var galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

GeForce GTX 1060 ekran kartı, PCIe güç bağlantısı gerektirmeyecekmiş.

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/GeForce-GTX-1060-ekran-karti-PCie-guc-baglantisi-gerektirmeyecek.htm

DH'nin haberlerine bakarak doğruya ulaşmayı düşünmeyin bile. Yaptıkları bu tip donanım haberlerinin %90'ı yalan yanlış uydurma şeyler.

O haberde de GTX 1080 için saçmasapan bilgiler söylenmiş. Hepsi yanlış. Kartın 4096 CC ile gelmeyeceği başından beri belli. 256 bit olduğu da biliniyor. GDDR5X belleklerle geldiği de doğrulandı. Kısacası o haberde doğru bilgi aramak, çölde su aramak gibi.

• GDDR5X bellekler ortaya cikti Micron'un GDDR5X bellekleri GP104-400-A1'de kullanilacak. (GP104-200-A1'de GDDR5 bekleniyor.)

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

ve Pascal diyagramindan onemli bir haber mevcut: ''We can note that the GP104-400-A1 variant is the fully enabled variant which doesn’t comes with any disabled SM (Streaming Multiprocessors) units and features the full specifications available on the GP104 GPU.''

GP104-400-A1'de tum birimler aktif, SM (Streaming Multiprocessors) uniteleri ve ozelliklerinin hepsi islenebilir halde.

• Asisvénia kullanıcısına yanıt
    GDDR5X ile GDDR5 arasında ne kadar performans farkı olur sizce ?
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

İlk çıkan bellek modülleri 10 Gbps olacak. Yani GDDR5'in en hızlı modelleri olan 8 Gbps yongalardan %25 daha hızlı. Şuanki öngörüler GDDR5X belleklerin birkaç yıl içinde 16 Gbps'e ulaşacağı yönünde. O da GDDR5'in iki katı anlamına geliyor. Ancak HBM2 yongalar yaygınlaştıktan sonra GDDR5X pek cazip gelmeyebilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080 ve 1070 serileri gddr5 ile mi gelecek yoksa 5x'le mi bilginiz var mı?
  • Gelsin gelsin, bu aralar çok sakin geçiyor biraz heyecan aksiyon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

M@U hocamiz cevaplamis zaten. Dediklerine ek olarak; GDDR5 suan Titan X'de max. 336GB/s bant genisligi veri aktarimi sunuyordu 384bit veriyolu ile, GDDR5X'de ise 448GB/s ile 256bit veriyolunu gorebilecegiz. Daha guclu kartlar icin GDDR5 darbogaz olusturacakti onun icin yeni bellek cinsine gidildi.

@Brskcr ,

GTX 1070 GDDR5 ile 1080 ise GDDR5X ile gelmesi bekleniyor. Bunlar kesin aciklamalar degil kesin bilgi icin Computex 31 mayis - 4 hazirani bekleyin.

• Anladım inşallah pişman olmam matrix aldığıma:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Anladım inşallah pişman olmam matrix aldığıma:)

Bence Gtx 9xx serisi ya da r9 390 alanlar icin ortada 16nm-14nm gpu lar icin pisman olunacak sebep yok. Pascal-Polaris'de uretim teknolojisi disinda fazla abartilacak bir sey yok hatta hicbir sey yok desem yeridir asil meyveleri Nvidia Volta da ve Amd ise Vega mimarilerinde verecek yani 2017-18 gibi ben onlari bekliyorum Pascal-Polaris hayal kirikligi yasatabilir cok ucuk hayallere kapinan arkadaslar icin.
  • Sizinle kartım ilk geldiğinde de konuşmuştuk, içime yine su serptiniz teşekkür ederim:)
  • NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Anladım inşallah pişman olmam matrix aldığıma:)

Bence Gtx 9xx serisi ya da r9 390 alanlar icin ortada 16nm-14nm gpu lar icin pisman olunacak sebep yok. Pascal-Polaris'de uretim teknolojisi disinda fazla abartilacak bir sey yok hatta hicbir sey yok desem yeridir asil meyveleri Nvidia Volta da ve Amd ise Vega mimarilerinde verecek yani 2017-18 gibi ben onlari bekliyorum Pascal-Polaris hayal kirikligi yasatabilir cok ucuk hayallere kapinan arkadaslar icin.

Bu seri zaten ne koparsak kardir olacak.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.