Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
774.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende mesela 1080p den 1440p monitöre geçtim. 1000 tl masrafı oldu. fakat oyun oynadığımı şimdi anlar oldum.

gtx 970 ile 2k çözünürlük oynadıgım tek multiplayer oyun battlefield 3 ve 60 fps fazlasıyla yetiyor.

battlefield 1 çıkana kadar değiştirmem kartımı. bf1 iiçinde 1440p çözünürlükte gtx 970 e güveniyor gibiyim ama bakalım kısmet.
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    Ben fark yok demedim ki hocam .
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    1500 tl ye türkiyede hiçbir gtx 1070 modeli sıfır olarak satılamaz diyorum.

aksi durumda kendi kartımı gtx 970 imi vereceğim diyorum.

hodri meydan, sizde koyun ortaya bir iddaa daha zevkli olsun

zaten, 4.800 tl lik titan x 'in yaptıgını yapan ve hatta geçtiği söylenen bir kartı tr'de 1500 tl ye almayı düşünen adamın zekasından şüphe duyarım.
  • Ben "Cep telefonunda minnacık ekranda 4K ya baksan ne olur bakmasan ne olur o hesap ." ifadenize istinaden yazmıştım onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Amazon Gtx 970 fiyatlarında indirime gitmeye başladı yavaş yavaş. Darısı Tr distribütörlerinin başına.

Evga:http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Cooling-Graphics-04G-P4-3975-KR/dp/B00R3NK2LE/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1462964922&sr=1-3&keywords=GTX+970

Asus:http://www.amazon.com/Asus-TURBO-GTX970-OC-4GD5-ASUS-Graphics-Cards/dp/B00WJOU7DA/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1462966566&sr=1-7&keywords=GTX+970

Saygılar

Vatan Bilgisayar da bilakis bindirim yapıyor dolar 3TL olmak üzere ya..
    Vatan GXT 970
    Nasıl bir ülkede yaşıyoruz heyy yavrum hey.

• gobl1n kullanıcısına yanıt
    Evet bu sözümün de arkasındayım hocam 1K , 2K , 4K 5" bir ekranda ayırt etmek çok zor . 2k mı yoksa 4k mı birsi söylemeden anlamazsınız ancak FHD olanını anlayabilirsiniz pixel aralığından . O görüntülere PC de bakarsanız anlarsınız aradaki farkı .

Nasıl yani derseniz resim çektiniz diyelim 4k bunu PC de , TV de büyük bir ekranda görürseniz ayırtedebilrisiniz . Tabi ekran 2k ve 4k yı destekleyebilecek donanıma sahipse .

Edit: Neyse uzatmayalım cevap verirseniz PM den verin konu kirlenmesin daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 11 Mayıs 2016; 17:24:48 >
  • Çok güzel yaaa

Hocam acaba forumda konu mu açsakki: Ne olur ekran kartı almayın bir süre gibisinden. Durumu anlatsak. Bence burda olay Vatan'da değil Distribitör'de bitiyor diye düşünüyorum.

Saygılar.
  • Dün sahibinden de msi 980 satıldı 1150 liraya 1750 ye 980ti kingpin satıldı fiyatlar dahada düşecek ekran kartı almayın dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

600 dolarlik kart ne kadara satilir sizce ? 980ti nin Turkiye satis fiyati 3000 tl uzeriydi avrupa satis fiyati 600 700 dolar bandindaydi.siz Turkiyede yasamiyorsunuz galiba

2400'ü geçerse Amazon'dan yardırır millet

2400'ü bana göre %99 aşacak Ref soğutmalardan bahsetmiyorum ki onların aşma ihtimali de bana göre yüksek Aşmazsa buradayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 11 Mayıs 2016; 17:40:35 >
  • üst mesajlarda birileri fiyatları şişirmişler, bence onlar elindeki eski kartların değer kaybedecek olmasını hazmedemiyor, yeni kartlar pahalı olsun da bizimkiler ucuzlamasın derdindeler.
    bu tarz üst seviye kart alacakların çoğu yine forumlara falan bakarak alıyor, soruyor araştırıyor. eğer burada 1070 1600 üzerinde çıkarsa kolay kolay satamazlar, gider amazondan alır.
    amazonda 400 dolarlık kart kargo + vergi dahil 500 dolar ve düz hesap 1500 lira yapıyor. gidip amazondan alın, ne vatan gibi kan emicilere kazandırın ne de kaç aydır millet alma bak yeni kartlar gelecek dediği halde alıp da şimdi yeni kartları sindiremeyen kişilere kazandırın.
    kaldı ki amd duyurusunu bekleyin, belki benzer özellikteki kartları 50-100 dolar daha ucuza alabiliriz.
  • Arkadaşlar, sistem toplayacaklara söylüyorum. Doların düşmesini beklemeyin, bu saatten sonra pek düşmez...

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl hesap anlamadım. 2k ile 1080p arasında çok bi fark yok ki FPS 120'den 60'a düşsün. Velev ki piksel sayısı iki katı diyelim, böyle dümdüz ters orantı mı olacak sanıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Her zaman beklemek avantajlıdır, ama şu anda gerçekten sistem toplamamak lazım. En yanlış zaman.

Bir ay içinde NVidia Pascal, bir, en geç iki ay içinde AMD Polaris kartlarla dolacak ortalık. Dev hız artışlarını cüzi miktarda fiyat artışlarla satın alabileceğiz.

AMD'nin ZEN CPU'ları yolda. Bu da anakart, CPU piyasasını sallar. Bu sefer AMD'den beklentim büyük.

Sistem toplamak icin en fazla 10-15 gunum var.Rog buldum bitane 4000 lira gtx750ti var i7 4.nesil ne dersiniz?Birde bu 1070 ler falan ne kadar olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

çıkar kardeşim çıkar merak etme. 1080, 3500 tl bandında, 1070 ise minimum 2850 civarında satılacaktır tr de.

Hocam 1070 2800 TL demişsiniz de Herhangi bir 1070 modeli 2800 TL %99 ihtimalle asla ve asla olmayacaktır Ben bu yönde düşünüyorum Böyle bir saçmalık olamaz Mümkün değil 379$ olan kart 2800 TL olacak öyle mi Bu saçmalığın daniskası hatta ne desek böyle bir saçmalığın yanında hafif kalır Tabi olabilir de malum burası Türkiye Ama bu fiyatla getirenler o kartları satacağını düşünüyorsa Akli melekelerinde bir sıkıntı aranmalı ve niyetleri ile beraber tabi Sadece bu işi bilmeyen cahillere satarlar o fiyata Ama dediğim gibi %99 asla böyle bir fiyat olacağını düşünmüyorum Kim ne derse dersin.

@Sealine: Yazdığımı görmen için etiketledim hocam Fikri belirtenin "agnestico" adlı arkadaşımız olduğunu biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Benim 4k monitör almamamdaki sebep oyun oynadiğim kadar blu ray filmde izliyorum monitörle 4k filmler üretilmediği için piyasada bulunmadiği için ve blu ray ler 1080p max olduğu için 4k monitörüm olsa çamur gibi görüntüyle film izlemek istemediğim için 2k monitör aldim
    Çünkü 1080p monitörde 720p film açın çamur gibi oluyor keza 4k ile 2k arasindaki fark öle ve 108p arasindaki farkta ayni şekilde.

Hele hele 4k monitör yada tv niz var 720p film görüntü izlemeyin 4k tvnizin tüplü televizyondan farki kalmiyor çamur oluyor 4k'ya ülkemi yapi olarak teknoloji internet hazir değil henüz max 2k bence

Yorumunuzun diğer kısmında ziyade burda analatmak istediğiniz kısımda bir kaç bilgilendirme yapmak istedim.

Öncelikle bir süredir 4K BluRay filmler ve belgeseller satılmakta. oynatıcı sıkıntısı olduğu için pek yaygın değil lakin PC üzerinden izlenmesinde sorun teşkil etmiyor. Aynı zamanda 4K bluray ripler internette mevcut. indirmeye üşenmezseniz indirip izleyebilirsiniz. Tabi sadece film izlemek içinde 4K monitör alınmaz..

Ben 2 yıldır 55" gerçek 4K UHD panel ve 4K H265 codec desteği bulunan TV kullanıyorum. bir süre PC bağlayarakta kullandım. kullandığım kart 670 olunca 4K da 16-20 FPS bile zor verdi oyunlarda. deneme yapmıştım..

4K TV ler ile Monitörler aynı değildir. TV tamamen içerik izlemek için üretilmekte ve kullanılan teknolojiler bu yöndedir. "4K TV aldım ama şimdi Tv yayınları 1080p filmler çamur gibi olacak" ibaresi mümkün değil. 4K Upscaling özelliği sayesinde Full HD filmler bile oldukça net ve güzel görüntü vermektedir. Standart 1080p Full HD TV den ziyade 4K UHD TV de 1080p/720p filmler daha net izlenmektedir..

• quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

1500 tl ye türkiyede hiçbir gtx 1070 modeli sıfır olarak satılamaz diyorum.

aksi durumda kendi kartımı gtx 970 imi vereceğim diyorum.

hodri meydan, sizde koyun ortaya bir iddaa daha zevkli olsun

zaten, 4.800 tl lik titan x 'in yaptıgını yapan ve hatta geçtiği söylenen bir kartı tr'de 1500 tl ye almayı düşünen adamın zekasından şüphe duyarım.

1500 muhabbeti kartlar duyurulmadan once de vardi goruyordum basliklarda 1500 liraya gelecek diyen bir ton tip vardi.aciklaninca onu bir sekilde uydurdular 1500 liraya ama ben diyorum ki bizim piyasa fena.alir uc kurusluk seyi 5'e satar o yuzden cikmadan gormeden bunun kavgasina girmemek lazim ama siz bu iste ciddi iseniz bence bir baslik acin.evet gelecek diyenler mesaj atsin siz de alinti yapin silemesinler ve piyasaya girdiginde 1500 olmazsa arkadaslara bi avatar imza hediye edin bunu 6 ay kullanacaksiniz diye hani iddianin bir tadi olsun siz veriyorsunuz kimse ortaya bir sey koymuyor.amd avatar imza olsun mesela fanboy gibi gezsinler forumda 6 ay.

• E ne güzel fikirmiş. Siz yapın bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX 680 AMP

E ne güzel fikirmiş. Siz yapın bunu?

cekilisle 970 verecem diyen arkadas varken benim yapmam olmaz madem oyle iddiasi var baslik acsa daha iyi olur.bu baslik sari cizmeli mehmet aga bisi diyorsun bir kac saatte onceki sayfaya dusuyor.kim evet 1500 liraya gelecek dese bu baslikta araya karisir gider.
  • Gençler,Arkadaşlar şimdi millet birbirine giydiriyor haklı haksıza bakmam ben. Bende gtx970 ftw kullanıyorum. Ucuzlasın tabi tüm kartlar işlemciler pc parçaları. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar bencilliğe gerek yok :) Herkes ulaşabilsin bu ürünlere.

Ayrıca yeni kartlar 2k-4k için üretildi üretilmeyede devam edecek 900 serisi 1080p kartları bu işin sonu yok kısacası. Nekadar egmeg okada göfte.

Hatta ucuzlaması benim işime geliyor sli yapar geçerim. Bana göre türkiye şartlarında fiyatlandırma daha bize 2k lar fazla. Ayrıca ekranlar çok büyük adamın gözü ağrıyor yaw .

Egonuzu tatmin etmek meseleyse gidin alın 1080leri 21'' 1280x720 ölçeklendirme yapın sonra buraya yazın ultrada 5000fps aldım koilvayn sesi gelmiyor yazın :D Bizde gülelim :D

Ayrıca birbirine hakaret eden ona buna giydireni direkt blokluyorum illa konuşmaya girmeme gerek yok :)

Belki 2. elde senin ihtiyacın olanı ben satıcam sen bende bloklusun ve alamıcaksın :) Bu yaşandı burada merak etmeyin.

• Bizzat benim muhabbet ettiğim rahat 3-4 kişi vardı bu konuda kartımı çekilişle veririm diyen (Eğer TR'de fiyat şu-şu aralıkta olursa diye)
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.