Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1055. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.225
Cevap
111
Favori
743.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10531054105510561057
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet sürücü problemiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xaselcuk

    Önceki sürümde gifler ve videolar çoğu zaman bazı kısımları kararmış ve bozuk şekilde gözüküyordu bu sürücüyü kurunca bu durum düzeldi acaba sürücüde miydi problem aklım almadı bunu ?

    evet sürücüden kaynaklanıyordu. bir önceki hotfix sürücü ile düzeltmişlerdi o durumu. Ben yeniden ona dönücem.http://www.guru3d.com/files-details/geforce-375-76-hotfix-driver-download.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 16 Kasım 2016; 3:16:43 >




  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Bir çok oyunda denedim BF1 R6 Siege vs de dahil sorunsuz şu an
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    GeForce Experience paylaşma(share) özellikleri açık kalmış olabilir.

    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Interstellar

    GeForce Experience paylaşma(share) özellikleri açık kalmış olabilir.

    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

    Teşekkürler ondan değil. Her kurulumdan sonra ilk kapatığım sey o.

    Driveri DDU ile iki kez silip kurdum aynı sonucu veriyor. Zaten nvida foruma bakıcak olursak pascal serisinde bu driverda benzer sorun yaşayan bir sürü kişi var.

    Nvidia o kadar çok donamı ve teknolojiyi tek bir paketde sunuyorki, artık ipin ucunu kaçırdı. Driver paketleri yamalı bohça gibi. Birşeyler düzelirken birşeyler bozuluyor. Yeni bir yöntem geliştirmesi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 16 Kasım 2016; 6:54:36 >




  • Önceki hiçbir driver'da videolarda bozulma yada windows ile alakalı bir sorun yaşamamıştım. Son zamanlar pc ile pek zaman geçirmedim ve uzun süredir pek oyun falanda oynayamadım.

    Son 4 sürücüde oyunlarda durum neydi, şuan nasıl onuda bilmiyorum. BF1 zaten almadım. Yüklü oyunları bile oynayamazken boşuna para vermek istemedim.

    Son sürücüde fix lenen birçok sorun var. Şuan sanırım BF1 ile alakalı FPS düşüşü söz konusu. Oyuna gelen güncelleme ile alakalı olabilir. Driver son gelen oyun güncellemesi ile pek randımanlı olmayabilir.

    Sadece BF1 oynayanlar daha kararlı ve iyi performans alacakları önceki sürücüler ile deneme yapabilir.

    Yakında düzelecektir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    hot fixi nerden ve nasıl yüklüyoruz hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpert86

    hot fixi nerden ve nasıl yüklüyoruz hocam?

    http://www.guru3d.com/files-details/geforce-375-76-hotfix-driver-download.html
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    haydaaaa gozume 60fps gibi geliyo akici ama bilemedim eger 60 altina iniyorsa kesin sli bridge degisicemde o yuzden ihtiyacim var fps gormeye frapsda denedm oda calismiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia böyle devam ederse AMD neganın sopası olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    Başka oyunda vs. deneyin. Tek oyunda ise oyundan kaynaklı olabilir
  • Nvidia'nın driver anlamında kötüleştiğini düşünmüyorum.

    Yeni mimarinin ve teknolojilerinin getirdiği değişiklikler, sürekli güncellenen ve bir çok anlamda stabilite konusunda hala yeterli olmayan işletim sistemi (Win10), gelişmekte olan api'ler (DX12, Vulkan), güncelleme ile baştan aşağı değişebilen oyunlar. Dolayısla tek tarafı suçlamak saçma.

    Nvidia daha fazla sürücü çıkarınca (neredeyse her oyuna) bu konuda daha fazla göze batıyor haliyle.

    Bu arada sorunlu sürücü olmuyor demiyorum yanlış anlaşılmasın, geri çekilen sürücüleri falan da biliyoruz.

    Lakin abartıldığı düşünüyorum bu durumun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Kasım 2016; 12:34:48 >
  • Teşekkürler.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Tamamen haklısınız diyemem, haksızsınız da diyemem. Nvidia çok fazla yeni şeyi birden yaptı ve oturmamış yazılımlar üzerinden ilerlendiği için de kimse sorunlardan kurtulamıyor.

    DX12 çoklu GPU desteklemiyor mesela. Geliştiriciler kendileri "bir şekilde" ekliyor. GPU üreticisi de bir profil uydurup çalışmasını sağlıyor, sonra bir sorun çıkıyor, sil baştan. Her sorunda sil baştan yapmak ve değişikliklere ayak uydurmak da zaman alıyor. Bir defa windows 10 sorunlu. DX12 zaten daha üreticisi bile sorunsuz diyemiyor. Nvidia Pascal'ı yaptı ama bu sefer de sürekli değişen, yazılımlarla düzgün çalışsın diye sürekli sürücü yayınlıyor, bir şey düzeliyor, bir başkası bozuluyor. AMD tarafında da saçma sapan hatalar var. Windows 7, DX11, HD5xxx ve GTX 4xx serisi gibi oldu. Ama Windows 7 ve DX11 çıktığında bu kadar radikal değişiklikler içermiyordu ve daha kararlıydı. Windows 10 ve DX12 ise daha oturmadı. 4 tekerli bir araba düşünün ama yolda giderken rastgele bir tekeri çıkıyor. Siz de şoförsünüz. Bir teker çıkıyor, siz şeritte gitmek ve tekerin çıkmasını engellemek için hamle yapıyorsunuz, bu sefer o teker çıkmıyor ama diğer teker çıkıyor bu sefer diğer tarafa hamle yapıyorsunuz... Tekerlerin çıkmasını da engelleyecek ustanın(Microsoft) umrunda değil zaten. Kar ile kir örtüyorlar resmen.




  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Manyağın biri, Türkiye'de Ferrari'ye tüp taktırmıştı belki duymuşsunuzdur.

    Bende Nvidia'yı şu sıralar Tüp'lü Ferrari'ye benzetiyorum. Üst seviyede sorunlar, hiç mi hiç bitmiyor. Hep sorun var hep sorun var. Oyun programcılığı ile uğraşıyorum. Nvidia'nın çeşitli forumlarında sık sık mesai yapıyorum. Okuyorum, yazıyorum araştırıyorum. Durum şu, onca geliştirdiği teknoloji ve donanım o kadar iç içe ve karmaşık hale geldiki ipin ucunu kaçtı.

    Misal 3Dvision, VR, Gsync, SLI, DSR . Her yenı cıkan ekran kartıylada ceşitli yenı uygulamalar duyuruyor fast sync v.s gibi Bu kadar çok özelliğin birlikte kusursuz çalışması tek bir paketde artık imkansız hale geldi. Bir sürücüde filanca marka monitorde 144hz Flicker problemi çözülürken bu sefer Gsync'le birlikte SLI çalıştıgında GPU performansı düşüyor. Bir sonraki sürücüde DSR ve SLI birlikte çalışmıyor. Diger bir güncellemede 3D vision açılınca cpu darboğaz yapıyor gpu'dan yeteri kadar randıman alınamıyor. uzar gider bu liste böyle. Yani olay sadece Gtx 970 de filanca oyunda kaç fps aldığınız değil. O driverların içerikleri artık çok ama çok daha karmaşık hale geldi toparlayamıyorlar...

    Nasıl Ferrari'ye tüp takarsanız o aletden performans adına bişey beklemezsiniz. Ancak o dışardan genede Ferrari gibi gözükür. Nvidia'nın durumu git gide buna benziyor içi boşalıyor. Karşısında rakip yok ve bu nedenle sattığı ürünleri vasat performansta bırakıyor. Bunun için yeteri kadar efor ve kaynak sarfetmiyor yatırım yapmıyor. Gündeme göre hareket edip gitgide sadece günü kurtarmanın peşide bir firmaya dönüşüyor.

    Kısac AMD toparlanmaz ise işler dahada berbat hale gelicek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 16 Kasım 2016; 13:17:17 >




  • arkadaslar 1070 ekran kartım var ama monitorum full hd 60hz. daha iyi bir şey almak istiyorum. sizce full hd 144hz mi yoksa 2k 60hz mi ekran bakayım? bir de hep soylenen bişi vardı bu ekran kartları full hd 60hz için fazla iyi, darboğaz yapabilir diye. 144hz ekran alırsam sanırım bu sorunu çözmüş olurum değil mi?
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Son aylarda tüm sürücüleri kurdum ve kullandım , iki önceki sürücüdeki gif lerdeki problem haricinde sorun yaşamamıştım , temiz kurulum yapanlarda problemlerin artması ilginç bir istatistik bu arada , Windows 10 sonrası sürücüler bu halde düzelecektir tabi
  • Nvidia'nın windows10 driverları felaket. Sürekli bir sorun yaşanıyor. Son driver ile yaşanan sorun ise vram hızlarının sabitlenmesi. Bu yüzden çoğu oyunda fpsler yerde sürünüyor. Windows 8.1 için bu durum yaşanıyor mu bilmiyorum.
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    60hz mi? Yapma etme,4K haricinde 60hz çekilmez. Varsa çevrende 144hz oyun deneyimle sonra 60hz'i bir daha düşün en azından 2K'da 60hz oynayacağına FullHD 180hz'e çıkabilen monitörlere filan bak çok daha iyi olur. Asus PG248Q veya Acer Predator XB241Hbmipr 24" gibi... Bütçe belirtmemişsiniz ama 2560*1440p Dell S2716DG gibi 2K da uygun fiyatlı 144hz monitörde olabilir. Bunun haricinde fiyat giderek artıyor. Aciliyetiniz yoksa QDot VA panelleride bekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 10531054105510561057
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.