Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Call of duty advanced warfare oynayan var mi? Sonuçlar nasil?
    İlk defa yüzümü kara cikardi 540m.
    Artik miladini doldurdu ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigris25 T kullanıcısına yanıt
    Ramin 8 ise no problem ayrıca yeni güncellemeyi kur ayarları sona dayama rahat oynatıyor.
  • Arkadaşlar pes2015i denediniz mi performans nasıl ben daha yüklemedim
  • Arkadaşlar basit oyunlarda high graphicste açamıyorum Lol gibi 2gb ekran kartı var lafta anlamış değilim. Seçemiyorum ekran kartını seçenek açmıyor Driver güncel uygulamasından gelen güncellemeleri yüklüyorum sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sciex -- 27 Kasım 2014; 15:15:08 >
  • Sciex S kullanıcısına yanıt
    Kasanın ön tarafındaki tırnaktan ekran kartını devreye sokmadan seçenekler açılmaz. Ekran kartı devredeyken mi deniyorsun? Tırnağı açtığına emin misin? Tırnağı açtıktan sonra resimde gösterdiğin seçenekler aktif hale gelir. Genel ayarlar sekmesinde "Entegre Grafik" yazan seçeneği Otomatik yada Yüksek Performans Grafik İşlemcisi olarak değiştir. Normalde otomatik ayarladığında ön taraftaki tırnaktan da ekran kartı açıksa oyunlarda devreye girmesi gerekir.
  • Gözünü seviyim abi çok sağol ne tırnakmış görünce dikkatsizliğime kafa atasım geldi
  • Merhaba beni de ekleyebilirsiniz. Samsung rf511-s02.
    GTA IV veya EFLC oynayan arkadaşlar hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz?
    GF Experience çözünürlüğün 1024*768 yapılmasını ve herşeyin en kısık (ve kapalı) ayarlanmasını öneriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8Gökays -- 11 Aralık 2014; 15:25:51 >
  • GT540m den GTX780m e geçmiştim geçen sene. Vay be ne günlerdi. Sonuna kadar sömürdüm 540 ı. Bende mazisi derindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

FIFA 15'i almadan çekincelerim vardı, acaba çalıştırır mı diyordum ama tüm endişelerimi yersiz bıraktı.

Ben önce low'a falan aldım, anti aliasing'i kapattım ama dalga geçer gibi geforce uygulamasında önerilen ayarlar full.

Yinede fazla zorlamamak adına anti aliasing'i kapattım ve şimdilik bir sorun olmadan oynuyorum. Fifa alacaklara duyurulur.

Sistem; windows 8.1 64bit, i5 2430m, gt540m 1gb, 4 gb ram ve hyperx ssd.

Bf4 sp de ne durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    1366x768 de lowda 30++ oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

1366x768 de lowda 30++ oynanıyor.

Overclock yaptınız mı

hayır
  • quote:

hayır

Yapıp deneseniz.?

Bu kart için overclock cok farketırmıyor 3-5 fps artısı oluyor.800 mhz çekirdek hızında cok kullandım.820 mhz a kadar oc edilebiliyor.Fakat pek bir getirisi yok.
  • quote:

Bu kart için overclock cok farketırmıyor 3-5 fps artısı oluyor.800 mhz çekirdek hızında cok kullandım.820 mhz a kadar oc edilebiliyor.Fakat pek bir getirisi yok.

Ok tşk. Ler

• quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

fifa 15 demosunda kartın performansını beğendiğimi söyleyebilirim. İlk başta kasma ile ilgili çok sorunumuz oldu. En düşük ayarda başladık kasıntılar yaşadık. Ama en son;

1366*768 çözünürlük high settings, msaaoptions 4x ve 30fps kilidi ile akıcı diyebileceğim bir duruma geldik. Takılma olmuyor. Sadece genelin yaşadığı ekranın 2-3 saniye donup devam etmesi nadir gerçekleşiyor. Oyunun full sürümünü denemek nasip olmadı ama ekran kartı açmaz diye endişe edenlerin içi rahat olsun. Zaten güncelllemelerle daha stabil hale gelir. Bu oyun sezonunu da atlatsın yeter bu emektar kart. Tek hedefimiz Assassin's Creed Unity. Onu da atlatırsak emekli ederiz artık.

Nasıl hallettin ? ben Fıfa 15 in tam sürümünü almayı istiyorum ama demodaki performans gözümü korkuttu.eğer kasmaza diyosan alayım.

sistem:

gt540m 2 gb
    i7 işlemci
    6 gb ram
  • herkese selamlar yeni katıldım bende bana biri nolur bi açıklama yapsın.

ya ben casper laptopumu ilk aldığımda canavar gibi oyun oynuyodum ama şimdi hiçbirini oynayamıyorum pes2014 mesela full oynarken şşimdi en düşük ayarda takılıyo donuyo kafayı yedim bide mesela sniper elite v2 oynarken oyundan atıyo kernel drive çalışmayı durdurdu falan filan. Bi yazılımcı abimden anakarta yeni driverler uygun olmaablir eski drivere dön dedi doğrumudur
    bi el atında kurtarın beni nolur
  • cpt.semihaksoy kullanıcısına yanıt
    Isınma durumunu kontrol edermisin hw monitör programını kullanabilirsin.Program arka planda açık olsun oyunu aç 15dk oyna görev çubuğuna çek programın resmini buraya at.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    pcye format attım driveri yeniden yükledim ama dediğin gibi 15 dk oynayamıyorm ki bekliyeyim :) atıyo hemen bi kaç kere girip attıktan sonraki resim bu şimdi oynadığım diğer oyunu yüklüyorum onu oynayabiliyorum ondan da atarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpt.semihaksoy -- 22 Aralık 2014; 1:41:25 >
  • Pes 2015 için gt540m ile performan testi yaptım.. Oyun full ayarlarda sorunsuz açıyor. Video çekeceğim için çözünürlüğü 1280x768 ve yüksek ayara çektim videoda da gördüğünüz gibi sorunsuz bir şekilde açıyor. Pes 15 alacaklara duyurulur. Bu arada bazen fps yüksek olsada sanki bir takılma gibi bir şeyler hissediyorum bazen.
    http://www.youtube.com/watch?v=ogJrdWS1mVY&lis
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.