Şimdi Ara

NVİDİA GT 9500 VEYA GT 430 HANGİSİNİ ALMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarım eski 1gb 128 bit ekran kartı almayı düşünüyorum yeni bilgisayar alıcam 3-4aya lol euro truck simulator 2 gta 4 cs go oynatsa yeter.Ekran kartlarının destekleyip desteklemediğini söylerseniz güzel olur bilmiyorum nerden anlicağımı biraz araştırdım psu ya falan bakın diyen olmuş fakat yardımcı olursanız güzel olur.başka ekran kartlarıda önerebilirsiniz 2.el 0 fark etmez

sistem özelliklerim:

intel core duo 2 E7400 2.80ghz
    anakart:g31m-es2l
    2gb ddr2 ram

windows 7 home basic 32 bit

• 2 Gb daha ram alıp Amd R7 240 alabilirseniz onu alın. Söylediğiniz kartlar mutsuz eder, ikisi arasında Gt 430 biraz daha iyidir ama tavsiye etmiyorum.
  • amacım dediğim oyunları oynamak dediğim gibi 4-5 ay sonra yeni oyun bilgisayarı alıcam benim işimi görmezmi bu kartlar yada önerdiğiniz ucuz yollu ekran kartı varmı
  • SilentOfDeath S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen PSU da düşüktür o yüzden R7 240 önerdim. Madem geçici çözüm GT 430 alın o zaman.
  • 4-5 ay için yeni ram ve iyi bir ekran kartı almaya gerek yok zaten yeni bir sistem alıcam dediğim oyunları açsın yeter gt9500 açarmı bu oyunları zaten yenilemeye kalkışsam bu pcyi bütün herşeyi değişmesi lazım
  • 9500 GT DDR3 olanı ile lol iyi kötü oynarsınız, Cs go'da öyle... Ama Ets bilmiyorum ne olur.
  • SilentOfDeath S kullanıcısına yanıt
    İkinci el R7 240 sizi götürür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cs goyu açarsa euro truck simulator 2 hayli hayli açar şuanda bile açıyor bu ekran kartıyla fakat mavi ekran oluyor fazla kasıyor bazı arkadaşlarım 1gb ram 1 gb ekran kartı ile sıkıntısız euro truck simulator açıyor cs go daha ağır bir oyun
  • R7 240 biraz pahalı bu bilgisayar için o kadar vermem açıkcası gt 9500 dediğim 1gb 128 bit olanı iş görür mü 70liraya buldum 2.el
  • ikisi arasında gt430 tabiki...9500gt 70 liralık kart değil,dolar vb diye 10 yıllık kartlara saçma sapan fiyat çekiliyor...madem 70tl verilecek 2.el amd hd4650 1gb gibi birşey olsun bari,aslında buda 70tl etmez ama istiyorlar işte..yalnız 2gb ram sorun olabilir,az gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 19 Şubat 2017; 20:21:15 >
  • internette gt 430 satan yok gt 9500 var sadece
  • hocam bana sadece ekran kartı alacağım başka bişey gerektirmeyecek bi 1gb 128bit falan ekran kartı öneriniz varmı

• istersen bir sor bu fiyata get açarsa olabilir,ptt kargo falan derken +10tl ödersin zaten kargoya

birde ram dediğim gibi az gelebilir çünkü cs go en düşük ayarda bile win7 de ram kullanımı ile toplam 3gb a yaklaşıyor..lol için falan sorun olmaz sanırım ama cs ister biliyorum

önerdiğim satıcıları tanımam, o yüzden diyorum get istersin diye..bozuk vb çıkar dikkat etmek lazım

birde bu var ama etmez 100tl....alırım dersende bari kargoyu karşı taraf ödesin diye teklif edebiirsin mesela ama etmez 100tl

psu sormadım bu kartlar pek güç ihtiyacı yok..aşırı adi olmadıkça 250-300watt bir psu iş görür zaten

• Hocam hangisini önerirsin olmazsa cs go oynamam fakat forumda bi arkadaş 2gb ram gt430 ile lowda 40 50 fps alıyormuş iş görürmü bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam get nedir anlamadım

• ilk önerdiğim hd4650 modeli 9500gt den iyi,gt430 a yakın...alınabilir

100tl ye kadar

nvidia
    gt220
    gt430/gt440/gt630

amd
    hd4650/hd4670
    hd5550/hd5570/hd5670(ddr3 olan model)
    hd6570

modelleri alınabilir..hangisini bulursan..100tl ye kadar dedim ama burada 100 tl ederse gt630 ve hd6570 eder sadece

https://forum.donanimhaber.com/satilik-hd6950-hd5670-hd6570-gf7200gs-ekran-kartlari--124108606

örneğin burada 6570 var 90tl verilebilir..monitorun vga ise birde dönüştürücü alman gerekli tabii bu karta..gt430 dan biraz daha iyi bir model

satıcıları tanımam yine belirteyim

• Hocam dahili bileşenlerin uyumlu olup olmamasından detaylı şekilde anlamam bu yüzden monitör vga olup olmadığına nasıl bakıyoruz

• vga uç
    http://mcdn01.gittigidiyor.net/25876/tn30/258763632_tn30_0.jpg

monitorun bu şekilde ise aşağıdaki gibi bir dönüştürücü alman gerekir..o kartı alacak olursan satıcıya sorarsın belki vardır elinde

• aynen mavi uçlu hocam bide o attığınız bütün ekran kartları destekliyormu anakartım
  • anakartın pci-e 16x olan her kartı destekler..yukarıdaki bazı modellerin hem AGP hem de PCI-E 16X olanları var ama AGP olanı çok nadir denk gelir zaten..pci-e16x olan her ekran kartını alabilirsin ki link attığım modeller öyle..yukarıda GET nedir demişsin,GE sisteminde kredikartı ile sahibinden.com a ödeme yaparsın,para sahibinden.com da bekler.ekran kartı gelir,denersin onay verirsin,sorunlu ise geri yollarsın onay vermeden..para tekrar sana döner
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.