Şimdi Ara

NVİDİA GT 9500 VEYA GT 430 HANGİSİNİ ALMALIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim işlemlerimi yapabilirmi gt 9500 yada 4670

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemciye hangi kartı alırsan al gta 4 kasar bu şartlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: insafliTR

O işlemciye hangi kartı alırsan al gta 4 kasar bu şartlarda

Cs go lol ets2 oynatsın yeter

• aynı sistemden bizim evde de var, anakart asus g31 chipset ve 4gb ram var. sistem 64bit.
    city car driving 1.5.1 oynatacak potansiyel bile var ama işlemci kullanımı %100 olduğundan anlık fps düşmeeri yaşıyor. o nedenle 9500gtyi kesin ele. hd 4670 veya 4650 daha iyi ama ne kadar tatmin eder bilmem.
    bence en kötü 5570 al ama bu kartlar yıllanmış kartlar performansları düşmüş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfDeath

quote:

Alabileceğin kartları söylersen hangisi iyi söylerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfDeath

quote:

Alabileceğin kartları söylersen hangisi iyi söylerim

amd 4650 alıyorum hocam zaten highda falan açmak değil amacım işimi görmesi 4-5ay sonra pc alıcam yüksek performans beklemiyorum mesela lolü akıcı bi şekilde oynayabilmem yeterli olur bana ets2 içinde öyle cs go lowda açarsa on numara olur
  • www.vatanbilgisayar.com
    Sapphire Hd6570 Gddr3 2gb 128bit Amd Radeon Dx11 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html

Bu subeye gidebilirsen kacirma bu karti yoksa

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GT710 GDDR3 1GB 64 Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt710-gddr3-1gb-64bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

www.vatanbilgisayar.com
    Sapphire Hd6570 Gddr3 2gb 128bit Amd Radeon Dx11 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html

Bu subeye gidebilirsen kacirma bu karti yoksa

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GT710 GDDR3 1GB 64 Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt710-gddr3-1gb-64bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

80 liraya gt 9400 aldım gayet memnunum istediğim oyunları açıyor 6570e o kadar vermem sadece boyutu fazla teşekkürler yinede

• Hayırlı olsun demek isterdim cidden ama pek hayırlı olmamış... 80 liraya 9800gt bile bulunabiliyorken 9400gt almak mantıksız 30 liraya geçenlerde sattıydım 9400gt hoş istediğinizi alırsınız tatlı karttırda fiyat abartı.
  • quote:

Hayırlı olsun demek isterdim cidden ama pek hayırlı olmamış... 80 liraya 9800gt bile bulunabiliyorken 9400gt almak mantıksız 30 liraya geçenlerde sattıydım 9400gt hoş istediğinizi alırsınız tatlı karttırda fiyat abartı.

Hocam sahibinde ne baktım 75den başlıyodu bende elden bilgisayarcıdan aldım fiyatı gayet normal haberiniz yok galiba piyasasadan

• Dostum benim meslegim bu emin ol piyasadan haberim var :D Forumun ikinci el bolumune bak istersen 9800gt satiliyor suan 80liraya aralarinda 4 kat perf farki var nerdeyse :D

• quote:

Dostum benim meslegim bu emin ol piyasadan haberim var :D Forumun ikinci el bolumune bak istersen 9800gt satiliyor suan 80liraya aralarinda 4 kat perf farki var nerdeyse :D

hocam çeşitli yerlere baktım en uygun kart buydu ayrıca kargo ile yollayacaklarında sağlam çıkacağı ne malum bu yüzden elden aldım bi tane bilgisayarcıya gittim bunu gösterdi de bende aldım gayet memnunum işimi görüyor bilgisayar toplamıyorum alt tarafı 4-5aylığına kart aldım yeni oyun bilgisayarı alacağımdan önemsemiyorum o dediğin fiyatlara bi güzel kerizlerler kolay gelsin
  • quote:

Dostum benim meslegim bu emin ol piyasadan haberim var :D Forumun ikinci el bolumune bak istersen 9800gt satiliyor suan 80liraya aralarinda 4 kat perf farki var nerdeyse :D

hocam az önce baktımda dediğiniz kart 100liradan başlıyor 80liraya alırsam sorun çıkar zaten uyumlu mu bu bilgisayar ile hem o ekran kartını alsam psu ve ram yükseltmem gerekir boşuna masraf çıkar
  • Dostum bilgisayarcı pahalıya satar bu böyledir yani get sistemiyle alırsın beğenmezsen iade edersin basit şeyler bunlar tecrübesiz olduğundan biraz pahalıya almışsın ben fark edersen işini görmez demedim pahalı dedim

Ayrıca başka bişeyi yükseltmene gerek yok 9800gt elektrik harcamaz pek ek güç girişsiz zotac modeller var yada palit neyse hayırlı olsun
  • quote:

Dostum bilgisayarcı pahalıya satar bu böyledir yani get sistemiyle alırsın beğenmezsen iade edersin basit şeyler bunlar tecrübesiz olduğundan biraz pahalıya almışsın ben fark edersen işini görmez demedim pahalı dedim

Ayrıca başka bişeyi yükseltmene gerek yok 9800gt elektrik harcamaz pek ek güç girişsiz zotac modeller var yada palit neyse hayırlı olsun

Teşekkürler gta 4 arada hafif kasma oluyor sadece o da ram işlemciden kaynaklı cs go sıkıntısız açıyor ets2 falan da istediğim oyunları açıyor kısacası

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.