Şimdi Ara

Nvidia Geforece Titan X ekran kartı ile oyunda 65 FPS üstüne çıkamama Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir sorunum var aşagıda ekledigim sistem ile CS GO da 65 FPS alıyorum. oyun ayarlarını yapmama ragmen bi degişiklik olmuyor. acaba sistem birleşenlerinde bir hatamı vardır. sizce neden oluyodur yardımcı olabilirmisiniz acaba.

lemci: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz

işlemci Soğutucu: Cooler Master RR-V8VC-16PR-R1 Amd + İntel V8 GTS CPU Fan

Anakart: Asus Maximus VI Extreme (1 PCI-E x4, 5 PCI-E x16, 1 Mini-PCIE, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Dual Gigabit LAN)

Ram: Kingston HyperX Beast 4x8gb

Ekran: Asus VP247H 23.6" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) Full HD Oyuncu Monitör

Ekran Kartı: Asus GTX TITAN BLACK GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 Dual-Link DVI-I, DVI-D, HDMI,DP, SLI Ready

Hard Disk: Samsung 250GB 850 Evo MZ-75E250BW SSD + WDC 500GB WD5000LPVT-22G33T0 ATA Device

Kasa: AeroCool X Predator Full Tower 2x23cm Fanlı Black Oyuncu Kasası

Fan: XIGMATEK FCBXLF XLF-F1255 120mm Power

Fan: XIGMATEK FCB Crystal Series CLF-F1451 140mm

Power Suply: Akasa Cobra 850W Single Rail Slim Kablolu Modüler Power Supply

• yanlış anlama ama sormak zorundayım acaba monitör kablosunu ekran kartının çıkışlarınamı takıyorsun yoksa anakart üstündeki çıkışlaramı?
    bide oyun içinde dikey senkranizasyon(v-sync) ayarı var onu kapattınmı?
    nvdia kontrol paneline baktınmı fps sınırlayan bi sync özelligi açıkmı değilmi
    link :http://www.geforce.com/hardware/technology/adaptive-vsync/technology

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 25 Kasım 2016; 18:47:56 >
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    ekran kartına baglı. dediginiz özellikte kapalı pozisyonda şuan. fakat degişiklik yok.
  • Hdmi kablo yerine dual link dvi d kablo alin sorun cozulecektir. Hdmi kablo 60 fps 1080p de verir fazlasini tasimaz.

Bir de sync ayarlarina bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasıyla rezil olmak böyle bir şey olsa gerek...
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    öyle bişey yok ben hdmi kablo ile cs go da 300 fps alıyorum
    dediginiz çok mantıksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Hdmi kablo yerine dual link dvi d kablo alin sorun cozulecektir. Hdmi kablo 60 fps 1080p de verir fazlasini tasimaz.

Bir de sync ayarlarina bakin.

dediğinizide denedim oda bi sonuç getirmedi. başka bi kablo bulup tekrar denicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Parasıyla rezil olmak böyle bir şey olsa gerek...

başkan para veriyoruz eziyet çekiyoruz walla. nasıl iş anlamadım. umarım çözülür.
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Hdmi kablo son 2 standartta degilse 1080p max 60 hz tasiyabilir. Gerci benim hatam hz le fps karistirdim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hdmi kablo son 2 standartta degilse 1080p max 60 hz tasiyabilir. Gerci benim hatam hz le fps karistirdim...

dediklerinizi denedim fakat bi çözüm yok. başka neden olmuş olabilir. tahmininiz varmı?
  • ysn1453ysn Y kullanıcısına yanıt
    fps limiti var bir yerlerde hocam.. Geforce exp. i varsayılan ayarlara alın. oyunlarda her türli xxx Sync ı kapatın öyle yapın...
  • quote:

fps limiti var bir yerlerde hocam.. Geforce exp. i varsayılan ayarlara alın. oyunlarda her türli xxx Sync ı kapatın öyle yapın...

şimdi Ramlar 1600mhz fakat sistem 1333 olarak görüyor. ekrankartı pce slot 3 de ama sistem pce slot 1 de gösteriyor bunun nedeni neyolabilir.
  • ysn1453ysn Y kullanıcısına yanıt
    anakrtın biosu güncelle

diğer bileşenlerde hepsi güncel olsun en son sürücüleri yükle
    belki sorun çözülür

win sorun olamsın bi arkadaşımda ada aynı sorun vardı

güzel temiz win10 ile bi format attık

fps düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.