Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.306
Cevap
202
Favori
579.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burada dediği şey başarısız giriş denemeleri sonucu hesabının kilitlendiği, denilen ile alakası yok.
  • Burada dediği şey başarısız giriş denemelerinin hesabımı hatırla demesinden kaynaklı başkalarının denemesinden olduğu, denilen ile alakası var.
  • Bannerlord oynarken Geforce Now serverı çöktü bugün oynadığım bütün kayıt dosyalarım silindi. Aynı olay Kingdom Come'da da olmuştu. Kayıt dosyası silime olayı yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 20 mbit internet ile sağlıklı bir şekilde oynayabilir miyim bannerlordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: anilalpar

Burada dediği şey başarısız giriş denemeleri sonucu hesabının kilitlendiği, denilen ile alakası yok.
    Okumamışsınız ki. Adam 1 kere bile yanlış girmediğim halde ban yedim diyor.
  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

Bundan ne anlamam lazım? Bir de ghz'm 2.4'müş. 5 tavsiye ediyor :/.
  • 2.4 GHz üzerinden bağlanıyorsanız bir tane CAT6 ya da 7 kablo alın modemden kablolu bağlantı yapın. 15 mbps ve altında bir hıza sahipseniz ayarlardan çözünürlüğü 720p ya da 768p 30 fps öneriyorum.

• 60mbit türknet kablolu bağlanıyorum ping 50 steam vs ne olursa olsun şak açılıyor hiçbir hız kaybı yok fakat gefornow girdiğimde 25 mbit çekiyor görüntü sabit kalınca efsane fakat hareket edince çöp çözümü bilen varmı yada sizdede böyle oluyor mu .
  • hsynolmz H kullanıcısına yanıt
    Türknet in packet loss kaynaklı sorunu hocam. Veri akışında dalgalanma lag oluyor. Sabit stabil bağlantı olmadığından o şekilde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    hocam loss 0 hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar anlamadım gitti hayır 60 mbit var hiç kullanmıyor 25 30 arası takılıyo geforce now . geforce now kare kaybından bahsediyorsunuz değilmi ?
    Packet loss u neye göre ölçüyorsunuz. Bende türk Telekom varken sorun olmayan geforce now türknet e geçiş ile oynanmaz halde şuan. Sırf bu packet loss muhabbeti yüzünden. Çünkü stabil bağlantı sağlayamıyor sistem. Devamlı dalgalı. Pingler 50-120 arası geziyor. Türk Telekom da iken 24mb ile 1080p 30fps sorunsuz kullanıyordum. Android TV de.

• packet loss testleri yaptım ping test yaptım hiçbir sıkıntı yok cs go vs 46 pinge kadar düşüyo bazen full kablolu bağlantı sadece geforce now böyle saçma anlamadım gitti vala
    CS go nun türkiye server ları mevcut. Geforce now direk yurt dışı. Aynı sorun cod warzone da da mevcut mesela.

İnternetinizle pek bi ilgisi yok bu ara virüsten kaynaklı aşırı yoğunluk var hem Nvidia tarafında hem de ISS tarafında. Gece yoğun olmayan bir saatte deneyin bakalım aynı sorun devam ediyor mu. Geceleri rahat bir şekilde 1080p oynuyorum ben, gündüz ve özellikle bu saatlerde program 1mbit bile kullanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

2.4 GHz üzerinden bağlanıyorsanız bir tane CAT6 ya da 7 kablo alın modemden kablolu bağlantı yapın. 15 mbps ve altında bir hıza sahipseniz ayarlardan çözünürlüğü 720p ya da 768p 30 fps öneriyorum.
    hocam 720p ayarını nereden yapıyoruz?

• Ayarlar>Yayın Akış Kalitesi> Özel
    Kısmına tıklayınca seçenekler açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_b

Ayarlar>Yayın Akış Kalitesi> Özel
    Kısmına tıklayınca seçenekler açılıyor.
    anladım hocam oradan çözünürlük ayarladım zatende 720 1080 p gibi ayarları göremedim o yüzden dedim.

birde önerdiğiniz dns ayarları var mı çok fark eder mi? ben bannerlord aldım sırf bu programda oynayım diye oyun çamura dönüyor oynayamıyorum internetim 24 mbit.
  • dns ilk bağlantı sağlandıktan sonra gereken bir şey değil diye biliyorum
    https://www.cloudflare.com/learning/dns/what-is-dns/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi oyunları oynuyorsunuz, tavsiye ettiğiniz oyunlar var mı?
    cs go denedim, gecikmeden dolayı oynanmıyor, rakipler sniper ile hızlıca öldürüyor, bu tür oyunlar pek oynanmaz gibi

Bugün bannerlord aldım, hızlıca custom a baktım, oynanabilir gibi
    elimde witcher 3, ets2, human fall fat, mount and blade var

ARK: Survival Evolved ( 15,40 TLhttps://store.steampowered.com/app/346110/ARK_Survival_Evolved/ ) oynanır mı, tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.