Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.272
Cevap
198
Favori
571.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 GHz bağlantı yapabilen (802.11ac) modem ve bilgisayarınız yoksa kesinlikle kablolu bağlantı yapın. 2.4 GHz bağlantıyı sistem tavsiye etmiyor ve performans gerçekten çok düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Benim laptop 2,4 ve 5 Ghz'yi destekliyor görünüyor. Modem de öyle. Wifi ile bağlıyım. Hangisine bağlı olduğumu nereden bileceğim? Daha doğrusu 5 GHz bağlantıyı nasıl gerçekleştireceğim
  • Modem arayüzünde hangi ağa bağlı olduğunuz yazar. Mesela bende 2.4 ve 5 için iki ayrı ağ var. Uyumlu cihazınız varsa 5’in şifresini ve adını farklı yapın direk ona bağlansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 MPS netle 1080 p verim aldım ancak tek sıkıntı imput lag oda çözülürse kısa vadede aylık 100 tl bile hak edecek derecede
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var, 22mbps bağlantıyı sabit 5mbps kullanıyor.

İşin ilginç tarafı bunu sadece android telefondan veya android tv'den wifi ya da kablo ile bağlanınca yapması.

Laptoptan bağlanınca sıkıntı yok.
    Android hız testi kesintisiz 22mbps veriyor.

Nvidia'nın uygulamasını güncellemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 16 Mart 2020; 18:17:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Kablolu kablosuz fark etmiyor. Aynı sonucu alıyorum. Nvidia'nın Android uygulamasında bir problem var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Evet bu sorun son güncelleme ile oldu bende de. Ama oyuna girdiğimde sorun yok sadece test o şekilde çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birçok Ubisoft oyunu Steam'de indirime girmiş. Ubi'yi tebrik etmek lazım, adamlar önce Geforce Now'u destediklerini açıkladılar ardından Steam'de indirime girdiler. Mantığıyla hareket etmelerini görmek gözlerimi yaşarttı
  • Geforce Now da Epic destekli oyunların listesi var mı?
  • Ne kadar ping alıyorsunuz? Ben ağ testinde EU Central 3'te 67-70 ping civarı alıyorum. Fazla mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Geforce Now da Epic destekli oyunların listesi var mı?
    Arama kutucuğuna Epic yazmanız yeterli. Ayrıca ayrıntılı oyun listesi için www.gfnlist.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 17 Mart 2020; 14:48:19 >
  • Bendeki değerler de bu şekilde. TT 50 Mpps hızımNvidia GeForce Now [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Arama kutucuğuna Epic yazmanız yeterli. Ayrıca ayrıntılı oyun listesi için www.gfnlist.com

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Sadece 2 oyun çıktı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Bendeki değerler de bu şekilde. TT 50 Mpps hızım
    Internet fiber mi?

• Beyler merhaba, ücretsiz aylık denemek istiyorum da sonradan iptal ettirebiliyor muyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Chilianrose

Ne kadar ping alıyorsunuz? Ben ağ testinde EU Central 3'te 67-70 ping civarı alıyorum. Fazla mı sizce?
    Geforce Now 40-80 arası öneriyor ama Türkiye'deyiz normal, bende de 50-70 arası gidip geliyor. Server uzak yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 17 Mart 2020; 15:16:46 >
  • Ezio7 kullanıcısına yanıt
    Önerdikleri 50'nin altında olması ama 80 ping altını da kabul edilebilir buluyorlar

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Istediğin zaman iptal ettirip hiç para ödemeden 3 ay premium kullanabilirsin

• sabah fps atlamaları vardı millet yükleniyor sanırım serverlara
  • Chilianrose kullanıcısına yanıt
    Evet
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.