Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.277
Cevap
197
Favori
572.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağ olun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Bende Sony xd85 Android TV var, internetten Geforce Now'ın en son çıkan apk'sını (versiyon no: 5.27.28090510) usb'ye indirip TV'ye uygulama olarak yükleyebildim. Ancak Geforce Now'ın hız testinde hız 5Mbps'ye kitlenmiş görünüyor, bir türlü bu hızı aşamıyor (kablolu, kablosuz fark etmiyor).

İnternetim Türk Telekom 24Mbps...TV'nin internet browser'ından, telefondan, laptoptan hız testi yaptığımda 22-23Mbps alıyorum.

Geforce Now'ın ayarlarıyla da oynadım hızı 20Mbps'ye sabitle dedim ama nafile, bir işe yaramadı, 5Mbps'ye sabitlenmiş vaziyette.

Bu haldeyken oyun denedim, oyun oynanıyor fakat FPS hızı düşükmüş gibi çok yavaş (Laptopumda akıcı).

Sorun ne olablir?
    Kardes bndede sony andoroid tv var jostik olarakk kontrolcu olarak ne kullaniyon bnde geforce now yukledim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkdaslar bu hafta sonu asasins cread odssy ucretsiz olcak iki gunlugune geforce now dan oynayabilirmiyiz bide tv sony andoroid geforce now yukledim tv ye yanliz kontrolcu gerekli ne onerirsiniz andoroid tv icin tsklerr

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Watch Dogs 19 - 26 Mart tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.

Kaçırmayın, Geforce now destekli.
    selam bu bedava indirilebilcek olan oyunlarin bilgisini nereden ogrenebiliriz bir kaynak yada herhangi bir internet sitesi varmi ??tesekkur ederim
  • 90 gün deneme süresi bitmiş görünüyor. Sold Out yazıyor. Başka yapılacak birşey var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

selam bu bedava indirilebilcek olan oyunlarin bilgisini nereden ogrenebiliriz bir kaynak yada herhangi bir internet sitesi varmi ??tesekkur ederim

Alıntıları Göster
    GeForce Now üzerindeki ücretsiz oyunlar için:https://www.gfnlist.com/free/

Steam, Uplay, Epic ve Origin ücretsiz oyun duyuruları için: https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-dagitilan-oyunlar-ana-konu--76029888

• quote:

Orijinalden alıntı: cchacalls

90 gün deneme süresi bitmiş görünüyor. Sold Out yazıyor. Başka yapılacak birşey var mıdır?
    aynı dertten müzdaribim satın almak istiyorum ancak o da olmuyor

elinde fazladan/kullanmayan arkadaş varsa ücreti mukabilinde alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio7

Geforce Now 40-80 arası öneriyor ama Türkiye'deyiz normal, bende de 50-70 arası gidip geliyor. Server uzak yapacak bir şey yok

Alıntıları Göster
    GeForce Now'in onerdigi gecikme degerleri 40ms alti, gerekli olan ise 80ms altidir.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

GeForce Now üzerindeki ücretsiz oyunlar için:https://www.gfnlist.com/free/

Steam, Uplay, Epic ve Origin ücretsiz oyun duyuruları için: https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-dagitilan-oyunlar-ana-konu--76029888

Alıntıları Göster
    Cok tesekkurler ..

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Evet, dün Crew 2'yi test ettim tv'den, oyun oldukça akıcıydı. Update sonrası hız testi bozulmuş olmalı ama oyunlara bir etkisi yok anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Bende Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad var. 175'e almıştım, şimdi 200TL olmuş.

• Smart tvlerde oluyor mu geforcenow ? Android tv değil smart tv

• Arkadaşlar üye olmama rağmen beni sırayahttps://hepsiecza.net/ koyuyor ne iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 18 Haziran 2022; 22:17:7 >
  • 1080p ve 60 FPS'nin üzerindeki çözünürlük ve FPS'lerde ne kadarlık bir internet hızı gerekiyor? Bunu öğrenebileceğim bir link varsa atar mısınız?
  • Android dışında başka cihaz da çalışmıyor TV de maalesef.

Mac OS
    Windows
    Android

• Sisteme bugün eklenen oyunlar.

- Blood Bowl 2
    - The Escapists 2
    - Gold Rush: The Game
    - Granblue Fantasy: Versus
    - Stick Fight: The Game
    - TT Isle of Man Ride on the Edge 2
    - War Robots
    - Wargame: Red Dragon
    - The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut
    - World of Warplanes

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Süper her yeni eklenen oyunda seviniyorum 👍🏻

• Capcom'un oyunları eklense de Resident Evil oynasak :)

• günün hangi saatleri kuyruk olmuyor bilen var mı? 15:30dan beri sıradayım 490dan 320ye anca geldi.

bu arada her oyunda ayrı sıra mı var yoksa genel mi hepsi ?
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Virüs vakasından sonra sıralar her saat yoğun artık. Önceden 15.00 da sırasız girerdim şimdi sıra oluyor.

Genel olarak sıra sistemi. Oyunla alakalı değil.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.