Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (336. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.272
Cevap
198
Favori
571.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence hiç değiştirmeyin. si anlamadınız beni ilk başta. gönderdiğim turknet forumu okumuşsanız anlamıssınızdır. bu nasıl bişeyse çözümü de yok

• 3 aylık aldım geçen hafta ama 50 liralık steam kodu gelmedi hala. İlk beş bine giremedik herhalde. :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günü az kalmış gfn hesabı alınır deneme amaçlı 1 haftalık da olur.

• Güvenlik için iki adımlı doğrulama yok galiba, şifre giderse hesapta gider. Güvenlik için ne yapabiliriz?

• Beyler Gameplus aboneliğim bitti (süresi doldu) şimdi beleş yani basic sürüme geçmeye çalıştım ama izin vermiyor kapasite dolmuş. Gameplus çöpüne uzun süre para vermek istemiyorum zaten kasıyor , global daha performanslıydı. Ben de Global geforce now hesabıma giriyim diyorum ama vpn lazım.bildiğiniz güzel ücretsiz masaüstü vpn var mı Global Geforce Now için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 20 Eylül 2021; 15:17:41 >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Globalde basicten bağlanacaksan vpn'e ihtiyaç yok. Ben istediğim zaman Gameplus'a veya Nvidia global'e geçiş yapabiliyorum vpn olmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Globalde basicten bağlanacaksan vpn'e ihtiyaç yok. Ben istediğim zaman Gameplus'a veya Nvidia global'e geçiş yapabiliyorum vpn olmadan.

o eskidendi hocam, artık engellediler. globale geçiş yapsan bile oyunları açarken bu servis bu ülkede kullanılamıyor hatası veriyor artık. o yüzden vpnsiz asla oyun açılmıyor globalden.

mümkünse biri bana ücretsiz sınırsız vpn önersin

Peki ben globale vpnsiz girişi nasıl yapabiliyorum o zaman? Amerika adresli global üyeliği aldığım için olmasın sakın? ;)

• quote:

Peki ben globale vpnsiz girişi nasıl yapabiliyorum o zaman? Amerika adresli global üyeliği aldığım için olmasın sakın? ;)

kardeşim giriş yapılabiliyor ( ben de amerika adrsli aldım) fakat oyuna girilmiyort. dene inanmıyorsan. hata vericek. o yüzden diyorum vpn lazım, biri vpn önersin yada boş yorum yapmasın lütfen

Önceki cevabımda globale vpnsiz bağlanıp, oyuna girebildiğimi yazmak istemiştim, anlaşılmadı sanırım.

• quote:

Önceki cevabımda globale vpnsiz bağlanıp, oyuna girebildiğimi yazmak istemiştim, anlaşılmadı sanırım.

bende niye olmuyor yahu ülkenizde kullanılamaz yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 20 Eylül 2021; 23:50:17 >
  • quote:

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
    Bende böyle bir uyarı çıkmıyor. Opera tarayıcıdan US vpni ile bağlanıp üyelik adresini kontrol edebilir misin?

Bir de bağlanırken Gameplus yerine Nvidia'yı seçiyorsun, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 20 Eylül 2021; 23:56:38 >
  • quote:

Bende böyle bir uyarı çıkmıyor. Opera tarayıcıdan US vpni ile bağlanıp üyelik adresini kontrol edebilir misin?

Bir de bağlanırken Gameplus yerine Nvidia'yı seçiyorsun, değil mi?

E heralde hocam. şu an global türkiyede tamamen erişime kapandı. sizin nasıl girdiğinizi bilmiyorum ama herkeste böyle şu an. Globale vpnsiz erişilmiyor

Bende hala Founders üyeliği mevcut, zamanında buradan öğrendiğim yöntemle Amerika vpn kullanaraktan Virginia adresiyle üyelik almıştım, hala duruyor, sorunsuz kullanıyorum.

• quote:

Bende hala Founders üyeliği mevcut, zamanında buradan öğrendiğim yöntemle Amerika vpn kullanaraktan Virginia adresiyle üyelik almıştım, hala duruyor, sorunsuz kullanıyorum.

hocam bu global adresi ben de ona benzer bi yöntemle vpnle almıştım ancak nedense ben vpnsiz kullanamıyorum şu an. eskiden oluyordu

Sana da Türkiye kullanıcıları için Gameplus'ı öneriyoruz maili geldiyse geçmiş olsun, o üyelikle bir daha globale bağlanamazsın. Sıfırdan bir global üyeliği açman gerek.

• quote:

Sana da Türkiye kullanıcıları için Gameplus'ı öneriyoruz maili geldiyse geçmiş olsun, o üyelikle bir daha globale bağlanamazsın. Sıfırdan bir global üyeliği açman gerek.

hocam yok sıfırdan global hesabı açmıştım vpnle. yani bu benim gameplusa dönüşen eski global hesabım değil. tamamen globale özel yeni hesap bu. touch vpn eklentisi ile bağlanabiliyorum google chromedan zaten fakat chromeda verimli çalışmıyor. bana masa üstü geforce now'ı için masa üstünde çalışabilcek bir vpn lazım, eklentiyle olmuyor malum. bir sürü vpn denedim işe yaramadı.

• ÖZEL PREMIUM TEKLİF

Kısa Süreli - Limitli Sayıda

İlk Ay 49.9 TL

Sonraki Aylar 74.9 TL

Öncelikli Erişim

Uzatılmış Oturum Süresi

RTX Aktif

• alayım diyorum da mevcut üyeliğim 1 ekimde bitiyor. 1 ekim olmadan şu avantajlı paketi alırsam mevcut üyeliğin ucuna mı ekler yoksa bugünden mi başlatır kestiremiyorum.

ayrıca cashout aşamasında 49 tl keseceğini belirtiyor ama bu paket kaç aylık? istendiğinde iptal ediliyorsa kim neden ikinci ayı 75'e alsın, halihazırda zaten aylığı 60 tl bir paket var. hepimiz ilk ay avantajından faydalanıp bir ay 50 liraya alalım ve bitince direkt iptal edip 3 aylık pakete mi dönelim isteniyor anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.