Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.291
Cevap
198
Favori
574.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

fifa21 gfn da yokmuş , boosteroid görünüyor bi dene alıp fifa21 test edeyim diye düşündüm ama steamde var sadece epic iadesi anında oluyordu.. gfn için steam den alıp iade eden var mı beyler ? ne kadar sürüyor iadesi?

Eccadlarını.. fifa21 denedim boosteroid den.. Girerken steam update yaptı döndü restart attı , gene update yaptı vs vs.. Sonuç girdim 1 maç yaptım 23dk sürdü session.. Algıda seçicilik mi yoksa ilizzyon mu.. ps4 te oynarkenki tuş tepkimesi , belki daha akıcısı gibi.. 2015ten beri pc de fifa oynamadım hep ps4, pc nin akıcılığı mı yoksa nedir anlamadım.. oyunu insan gözünün algısı altında yavaşlatıyorlar bence :) başka açıklaması yok.. grafik detay vs hepsine aklım eriyor ama tuşa bastığın salisede tuş işlev görüyor.. Sonuç bu işin sonu oyun üreticilerinin kendi konsolunu veya ilave kartlı monitör vs gibi donanım gereksimi oyun üretmelerine evrilir..

boost arayüzü pre game sıkıntılı 5-6 uğraştırıyor hatta fifada steam update yaparken masaüstünü gördüm bir an Nvidia GeForce Now [ANA KONU]  gfn da sadece oyun ekranı yayındaydı hep..

fifa da tüm ayarları ultra yaptım fps sınırsız seçtim.. hoş fps görünmüyor gfndaki gibi..

telle video çektim 50mbit netle böyleyse.. avrupalı napıyordurNvidia GeForce Now [ANA KONU] 

asıl tuş tepkimesi videosu yüklenmemişti, ekledimNvidia GeForce Now [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 2 Ocak 2021; 22:56:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

Eccadlarını.. fifa21 denedim boosteroid den.. Girerken steam update yaptı döndü restart attı , gene update yaptı vs vs.. Sonuç girdim 1 maç yaptım 23dk sürdü session.. Algıda seçicilik mi yoksa ilizzyon mu.. ps4 te oynarkenki tuş tepkimesi , belki daha akıcısı gibi.. 2015ten beri pc de fifa oynamadım hep ps4, pc nin akıcılığı mı yoksa nedir anlamadım.. oyunu insan gözünün algısı altında yavaşlatıyorlar bence :) başka açıklaması yok.. grafik detay vs hepsine aklım eriyor ama tuşa bastığın salisede tuş işlev görüyor.. Sonuç bu işin sonu oyun üreticilerinin kendi konsolunu veya ilave kartlı monitör vs gibi donanım gereksimi oyun üretmelerine evrilir..

boost arayüzü pre game sıkıntılı 5-6 uğraştırıyor hatta fifada steam update yaparken masaüstünü gördüm bir an   gfn da sadece oyun ekranı yayındaydı hep..

fifa da tüm ayarları ultra yaptım fps sınırsız seçtim.. hoş fps görünmüyor gfndaki gibi..

telle video çektim 50mbit netle böyleyse.. avrupalı napıyordur 

asıl tuş tepkimesi videosu yüklenmemişti, ekledim 

Alıntıları Göster
    PS4'te birçok oyun 30 fps'de oynatır, PC'de 60 fps'de oyun oynayınca bu farkı hissetmen normaldir :)

Boosteroid'ten üyelik mi aldın peki? GFN'deki gibi free üyelik olsa deneyeceğim. Aslında Ocak ortasında kendi desktop aplikasyonlarını çıkartacaklarmış, o zaman denemek isterim.

• drowen kullanıcısına yanıt

Pardon hoca biraz stadia ya bakıyordum :) Uğraş didin oyuna girdim ama 50mbit görmesine rağmen oyunu kesti hep.. Zaten free games de sadece hitman serisi görünüyordu. salladım ben de :) Herifler 4k oynatıyor en düşük 720p ye düşürüyor vs.. Stadia dan şimdilik bi hayır yok.

Grafik fps açıkçası matematik işi.. Sonuçta o veriyi aktaracak teknoloji var ve çalışıyor.. Beni şaşırtan tuş tepki süresi abartmıyorum ps4 fifa20 de o kadar akıcı tuş kombosu yapamıyordum :) Aklım almıyor hala Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

boost da bir sohbet ettikten sonra deneme olsa memnun olurdum dedim kısa süreli deneme tanımladılar :) 23 dk kaldı geri :) Steam iade sorun olmasın diye fifayı maçtan sonra iade etmesem bi maç daha yaparmışım aslında..

• Boosteroid'te oyun içerisindeyken GFN'deki gibi grafik ayarlarıyla oynamana izin veriyor mu? Reddit'te izin vermiyor, ayarlar medium ise o şekilde oynuyorsun diye yazmışlar.

Günaydın :) benim denediğim oyunlarda ayarlar değişterebiliyordu. Fakat bir uyarı çıkıyor Oyun başlarken, en optimize ayarları otomatik ayarladık lütfen değiştirmeyin diyor.. Ama değiştirebiliyordu. Deneme hesabı olduğu için farklılık yaptılarsa bilemem elbette.. Tam denk geldi mesela, wichter 2 steam den aldım boost ta açtım tüm ayarlara girebildim hatta altyazı Türkçe yi seçebildim fakat gfn da ne kalite ayarları ne altyazı seçeneği çıkmadı.. şaşkınım valla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desktop aplikasyonunu çıkarttığımız zaman istediğiniz ayarı yapabileceksiniz diye yazmışlar Reddit'te.

Ocak ortası gibi çıkacakmış, o vakitte denemek lazım. GFN'de olmayan bir sürü oyun var.

hocam peki battle net oyunları var mı mesela diablo 3 gibi?

• Var diye hatırlıyorum ama en güzeli üye olup var olan oyunları incelemek. Üye olmadan göstermiyor oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 3 Ocak 2021; 14:12:7 >
  • Arkadaşlar bu geforce now tools falan varmış ya tam olarak istediğimiz oyunları oynayabılıyormusuz falan acaba bu oyunlar arasında forza horizon 4 falan varmıdır neyin nesidir kısaca ve gfn'de olmayan oyunlarıda oynayabiliyorsak hepsini nasıl oluyor anlatabilecek var mı yada videosu falan varsa atabilir ordan da izleyebilirim?

• Mahmutcann M kullanıcısına yanıt
    GFN'de Steam programını kaldırdıklarından beri GFN Tools yalan oldu, zaten GFN Tools yöntemi her güncelleme aldığında 1 hafta dayanıyordu, yamalandığında giremiyordun.
  • İpadde gamepad deneyen var mı

• Tam da 2.el konsol bakarken haberim oldu baya stabilleşmiş sistem 20mbps 2.4ghz olan internetimle bile 0 takılma ve iyi grafiklerle denedim. Bilen deneyen arkadaşlara bir iki sorum olacak.

1. Şu an 6 aylık üyelik satıyorlar 27 euro civarına. 1 aylık 5 euro seçeneği tekrar gelir mi bilen arkadaşlar var mı?
    2. Aklımda aslında (büyük ihtimal herkeste oluşan) şöyle bir plan oluştu :D Geforce now için mi stick ya da tv box alıp (Yapan ispanyol arkadaşlar gördüm youtube'da apk ile.) 200 liralık hepsiburadada satılan ps4 kollarıyla tvyi konsola çevirmeyi planlıyorum. (Bu kolları pcye ve android e bağlayan arkadaşlar var yine) Deneyen var mı?
    3. Gamepad ile deneyen varsa hem pc hem android tv box a bağlanabilecek stabil uygun fiyatlı gamepad bulan var mıdır?

Cevap verecek yardımsever deneyimli arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :)

• cilginsutcu C kullanıcısına yanıt

1- Muhtemelen gelir ama ne zaman belli olmaz.

2- Mi box ile kullanıyorum sorun yok.

3- Çakma xbox 360 gamepadi kullanıyorum. 2.4 ghz usbli sorun yaşamadım.

• Eyvallah kral cevap için. Kurduğun sistem tatmin etti mi seni eksikliğini hissettiğin bir özellik oldu mu? Kullandığın gamepadin linkini atar mısın bir de bakayım? :D

_____

Bu arada nvidia müşteri hizmetleri ile görüşmemde 1 aylık seçeneğin tükendiği ve kısıtlı sayıda 6 aylık seçeneğin olduğunu söylediler. Ben yine de aylık seçeneği bekleme kararı aldım istemediğim zaman çıkayım diye. İlgilenen arkadaşların haberi olsun. Ekran görüntüsü şöyle;

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
  • cilginsutcu C kullanıcısına yanıt

• Teşekkürler hocam

• Iphone da dualshock 4 ile denedim sorunsuz
  • bu boosteroid olayını denemek istiyorum ama 10 euro da az değil hani.çünkü iadeleri de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden_ -- 3 Ocak 2021; 23:5:11 >
  • holden_ H kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum bunu. Bi nedir?
  • holden_ H kullanıcısına yanıt
    Canlı destekten 1 saatlik deneme süresi veriyorlarmış.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.