Bildirim
Nvidia Geforce gt9600 nasıl ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
B*k gibi. Alacaksanız almayın varsa da yapacak birşey yok. PES ve CS oynayabilirsiniz. _____________________________ DONANIM GURUSU -
Güncel oyunları çalıştırır tabiki. FPS olayı düşük olur oyüzden orta ayarlara getirmeniz gerekir. Önerilen sistem kısmında gtx680 isteyen oyun yok (Crysis3 hariç).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ocak 2013; 16:59:47 >_____________________________ İmzam kural dışıdır! || Uymam gereken imza kurallarını okumak için tıkladım ama sonra üşendim ve bu mesajı değiştirdim. -
adamın biri b*k gibi demiş. 9600gt zamanına göre çok iyiydi hala da low medium ayarda hemen her oyunu oynatır. şu an alınır mı alınmaz ama b*k gibi de değil... _____________________________ -
çok b*k tan bir muhabbet olmuş
sistemin nedir dostum alınır veya alınmaz öyle söyleyelim
_____________________________ -
karta b*k atmayın
nfs run medium ayarlarda açıyordu en son
_____________________________ Ryzen 7 9800X3D
Palit RTX 4080 Gaming Pro
64gb Trident Z5 Neo
Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
Cooler Master H500 Kasa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler