Şimdi Ara

Nvidia GeForce 358.50 WHQL Game Ready Driver Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Star Wars: Battlefront Open Beta için 358.50 WHQL Game Ready Sürücüsü yayınlandı.Sürücü için indirme linkleri ;

Windows 10 64-Bit

http://us.download.nvidia.com/Windows/358.50/358.50-desktop-win10-64bit-international-whql.exe

Windows 10 32-Bit

http://us.download.nvidia.com/Windows/358.50/358.50-desktop-win10-32bit-international-whql.exe

Windows 8.1 64-Bit

http://us.download.nvidia.com/Windows/358.50/358.50-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

Windows 8.1 32-Bit

http://us.download.nvidia.com/Windows/358.50/358.50-desktop-win8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe

Star Wars: Battlefront Open Beta yanısıra ;

Gaming Technology

Supports OpenGL 2015 ARB extensions and OpenGL ES 3.2

GameWorks VR Support

Updated driver support for GameWorks VR SDK, adding VR SLI enhancements, and bug fixes.

Düzeltilenler ;

Windows 10

[355.60] Frame rate drops to around 20 FPS in MechWarrior Online after driver
    update.

[353.62] Games made with RPG Maker exhibit flickering on Windows 10.

Added SLI support for ShadowPlay and GameStream

Added Stereo support for DirectX 12 SLI and 3D Surround

Windows 8.1/8/7/Vista

[Mosaic] DX Swap Group/Barrier causes flashing on slave displays.

Sürücü Detayları ;

Branch: r358_00-102 DriverVer = 07/10/2015, 10.18.13.5850

HD Audio Driver - version 1.3.34.3

NVIDIA PhysX System Software - version 9.15.0428

GeForce Experience - version 2.5.14.5

CUDA - version 7.5

Sürüm notları ;

http://us.download.nvidia.com/Windows/358.50/358.50-win10-win8-win7-winvista-desktop-release-notes.pdf

Güncel Geforce Experience linki ;

http://us.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/2.5.15.46/GeForce_Experience_v2.5.15.46.exe

• Nvidia star wars da fena durumda. Medium ayarda 60 fps icin gtx970 onermisler ki r390x felan ezmis gecmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükleyince hiç bir oyunu açamadım, ekran kartı hatası veriyordu.eski sürüme dönünce düzeldi.ekran karıtm 860m
  • Gta 5 ve cs go da deneyen var mı

• sorun yok
  • GTA V , Witcher 3 te kullandım , ufak iyileştirmeler söz konusu.

GTX 980.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 8 Ekim 2015; 16:56:29 >
  • Bu güncellemeden bir önce ki güncelleme de cs:go'da sorun yaşamaya başlamadım ekranda yeşil beyaz kesikler oluşuyor ve kayma oluyordu. Bu güncellemeden sonra sorun düzeldi cs:go ve dota 2 sorunsuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Nvidia star wars da fena durumda. Medium ayarda 60 fps icin gtx970 onermisler ki r390x felan ezmis gecmis.

Star Wars sıkıntılı bir oyun olacağa benziyor. Önerilen ram miktarı 16 GB, minimum 8 GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Nvidia star wars da fena durumda. Medium ayarda 60 fps icin gtx970 onermisler ki r390x felan ezmis gecmis.

Star Wars sıkıntılı bir oyun olacağa benziyor. Önerilen ram miktarı 16 GB, minimum 8 GB.

Benim de dikkatimden kaçmadı.

Aşırı sistem özellikleri belirtilmiş. Bakalım nasıl bir tablo ile karşılaşacağız ?

Tamam grafikler iyi gibi görünüyor ama 16 GB ram falan abartmışlar.
  • varmı 780 e yükleyen
  • 900 serisi yükleyen yorum yapabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Benim de dikkatimden kaçmadı.

Aşırı sistem özellikleri belirtilmiş. Bakalım nasıl bir tablo ile karşılaşacağız ?

Tamam grafikler iyi gibi görünüyor ama 16 GB ram falan abartmışlar.

Onlar ister herkeste olmak zorunda değil. 1080p de r380 60 fps de oynatabiliyorsa sistem ihtiyaclarını çok takmamak lazım. Dikkatimi çeken son çıkan hit oyunlarda nvidia tökezlemeye başladı. Daha önceleri r290x gtx970 le anca yarışırken şu sıralar çıkan oyunlarda hep gtx980 in önünde yer alıyor.

• gtx 970 sorun yok + gta 5 te ufak tefek iyileştirmeler bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSuccubus

Bu güncellemeden bir önce ki güncelleme de cs:go'da sorun yaşamaya başlamadım ekranda yeşil beyaz kesikler oluşuyor ve kayma oluyordu. Bu güncellemeden sonra sorun düzeldi cs:go ve dota 2 sorunsuz.

Tamamdır hocam benim de cs go donuyordu bazen gtx 970 de ama anlık donmalar inşallah onlar da geçer bu güncelleme ile

• Kepler kartlarda durum ne 353.06da çakılı kaldım ben
  • starwars dün 4 saat oynadım bu driver ile sıfır sıkıntı, kart 770, ayarlar high-ultra karışık. hepsini ultraya çekip denemedim yalnız.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    gtx 960 hıgh ayarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashTrainer

yükleyince hiç bir oyunu açamadım, ekran kartı hatası veriyordu.eski sürüme dönünce düzeldi.ekran karıtm 860m

Ne sacma istir ya bu !!!! Karti guncelleriz oyun acmaz eski surumu yukleriz oyun acar ben boyle sacmalik gormedim suan 353. 30 kullaniyorum bende sorunsuz aciyor oyunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 8 Ekim 2015; 18:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

quote:

Orijinalden alıntı: CrashTrainer

yükleyince hiç bir oyunu açamadım, ekran kartı hatası veriyordu.eski sürüme dönünce düzeldi.ekran karıtm 860m

Ne sacma istir ya bu !!!! Karti guncelleriz oyun acmaz eski surumu yukleriz oyun acar ben boyle sacmalik gormedim suan 353. 30 kullaniyorum bende sorunsuz aciyor oyunlari

Beyin eksi atiyosun bari sebebini soyle. Ne gereksizler var arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

gtx 960 hıgh ayarlar

Ultrada durum ne?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.