Şimdi Ara

Nvidia GeForce 358.50 WHQL Game Ready Driver Yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ea neden böyle biraz balonumsu önerilen sistem gereksinimleri paylaştı ilginç.
  • Battlefield acısını bu oyundan çıkaracak anlaşılan ea. Çok fazla reklamı yapılıyor bu oyunun, demek ki çok fazla sevecekler oyuncuları, özellikle pc oyuncularını.
  • Grafikleri süper bir oyun kesinlikle değil standart bir grafiğe sahip GTX 780 AMP stock Ayarlar ULTRA Yeni driver yüklenmeden önceki değerler

Nvidia GeForce 358.50 WHQL Game Ready Driver Yayınlandı

https://store.donanimhaber.com/11/e0/c9/11e0c92ebd0199c8bcd055075cec64d3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 8 Ekim 2015; 22:29:59 >

• Ekran kartım gts 450.Ama bu driverdan sonra hata mesajları alıyorum.Oyundan atıyor.
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler paylaşımınız için.

O zaman benim GTX 780 ile de sıkıntısız devam ederiz.

Sizde ram ne kadar vardı ? 8 mi 16 mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Grafikleri süper bir oyun kesinlikle değil standart bir grafiğe sahip GTX 780 AMP stock Ayarlar ULTRA Yeni driver yüklenmeden önceki değerler

http://i.hizliresim.com/m5ddqy.jpg

driverdan sonraki değerleri yollayabilirmisiniz hocam

• sanırım sıkıntılı bi sürüm bu gt650 ekran kartı var daha önce sorunsuz oynadığım pes16 gta 5 gibi oyunlarda bazı geçiş grafiklerinde ekranda kaymalar olmaya başladı oyunlarda optimizasyon sorunu çıkardı durduk yere
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 16 GB ram

Grafikleri için oynanacak bir oyun değil ama vuruş hissi dinamiğini sevdim

Oggy20 yarın atarım yeni driver ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 8 Ekim 2015; 23:12:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Grafikleri süper bir oyun kesinlikle değil standart bir grafiğe sahip GTX 780 AMP stock Ayarlar ULTRA Yeni driver yüklenmeden önceki değerler

http://i.hizliresim.com/m5ddqy.jpg

Heryeri battlefield kokuyor oyunun

• Beklediğim driver sonunda geldi win 10 kullanıyorum ve tüm oyunlarda çok iyi gelişmeler yaşadım The witcher 3 ortalama high değerlerde 48 fps aldım :) metal gear da ise ortalama 55 fps idi şimdi 65 oldu :) başka denemedim yarın battlefront iner video koyarım. hardline da ise ultra da 38fps alırken 45 fps oldu :) bu driver çok sevdim shadow of mordor da ise fxaa tüm değerler high sadece filitre ultra çimenli bölümde 60 fps normal mordor da 70 fps aldım :) Bilmiyorum ama bana çok yaradı bu driver.
  • arkdaşlar 780 kullanıcıyım son driveri yuklemezseniz hata verdı bende öyle yükledim şimdi rahat 80+ fps
  • quote:

Rica ederim 16 GB ram

Grafikleri için oynanacak bir oyun değil ama vuruş hissi dinamiğini sevdim

Oggy20 yarın atarım yeni driver ile

16 GB ram olduğunu tahmin ettim az çok.

8 GB ram ile bu kullanımlar görülseydi eğer sıkıntı var diyecektim cidden oyunda.

• Aslında oyunun bize vermek istediği mesaj güzel 8gb ram bu oyuna yetecek ama seneye oyunlar da 16gb ram istenebilir uyarısı yapıyor olabilir.
  • Deneyelim bakalım.
  • Gtx 970 var.star wars da donma kilitlenme sorunu yapti.2 driver oncesine geri dondum.

• Bu güncelleme tüm oyunları etkiliyormu?Yoksa sadece star wars içinmi?Gta 5 battfield cod fps farkı varmı?Ekran kartım gtx 970m

• yükledim yükledikten sonra nvidia aygıt yöneticisinde sarı ünlem oluştu kod 43 hatası aldım yardım lütfen
  • Mundar etti pc yi :)
    Aksam eve gidince eski surume donucem
    Oyunda takilmalar yapti
    Gt750m ile surucu felan cokuyor

• Windows Update'te henüz yayınlanmadı sanırım, sonradan üzerine kurmasını engellemek için Microsoft'un yayınlamasını beklesem daha iyi olacak gibi.
  • hocam csgoda denedim hiç bir sıkıntı yok yeni güncellemeyi
    gtx 980 var oyun içi full ayarlarda fps_max 300 ve 295 alıyorum sıkıntı yok aynı durumda eskı guncellemeye gore
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.