Şimdi Ara

NVIDIA GeForce 310.70 Güncellemesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Ben Packard Bell Easy Note TS laptop bilgisayara sahibim. Yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum. Bilgisayarımın ekran kartı NVIDIA Geforce GT 540M 2GB VRAM. Dün ekran kartı için bir güncelleme bildirimi geldi. Bende güncelleme iyidir diyip hemen indirip yükledim bilgisayarıma. Ama gel gör ki, eskisinden daha beter bir hal aldı. League of Legends oyununu oynuyorum mesela, sabit 60 FPS oynarken şimdi değişken olarak 30 20 10 hatta kombat içindeyken 5'lere kadar iniyor. Ayrıca bilgisayarımda da gözle görülür bir yavaşlama var. Açılışında ve diğer uygulamalarımda. Acaba sorun nereden kaynaklı olabilir.

Not: Güncelleme gelene kadar böyle bir problemim yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sembek -- 23 Aralık 2012; 10:13:47 >

Bir önceki driver dönmenizi tavsiye ederim. Her zaman son çıkan driver en iyisi olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi güncellediğim ekran kartı sürümünü kaldırıp bir önceki sürümü yükledim. Yeni durum şöyle oldu. Hala devam eden bir kasıntı var fakat güncel olan sürümdeki kadar değil. Ayrıca bilgisayarım eskisi kadar ısınmıyor, ama kasıntılar devam ediyor. Yani önceden elimi fan kısmına koysam elim biraz da olsa yanardı. Şimdi ılık bir şekilde çalışıyor. Anlamadım gitti. Nedir bunun olayı acaba.
  • Bu arada şöyle bir şey fark ettim görev yöneticisinden, "svchost.exe Windows Hizmetleri için Ana Bilgisayar İşlemi" adında birşey. En ağar çalışan sanırım o. Çünkü onu kapattığımda biraz kendine geliyor, otomatik olarak o işlem tekrar açılıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.