Şimdi Ara

Nvidia ekran kartım intel gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edin lütfen çıldırıcam. Msi nvidia 760 kullanıyorum. Son zamanlarda bilgisayarıma virüs girdi baya anlaşılır bi şekilde. Fpsimde baya düşüş oldu falan virüse verdim hepsini. Skyrim açarken özellikler bölümünden baktığımda takılı ekran kartı İntel HD Graphics 4600 gözüküyodu. "dxdiag" dan da baktım orda da bunla karşılaştım. Hani çalındı mı falan diye bi eğilip baktım ekran kartı yerli yerinde fanı falan dönüyo bi sıkıntısı da yok. Neden olmuş olabilir arkadaşlar

• Ekran kartı sürücüsü silinmiş olabilir yada görüntüyü onboarddan alıyor olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    Nasıl disable edebilirim peki ?
  • Monitör anakartın girişine mi bağlı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dvi slotuna taktım monitörün kablosunu anakart girişine bağlı oluyor
  • exfatih11 E kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına bağlayın hocam.

• Deniyorum hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    nvidia ekran kartını görmüyor
    10 yıl önce açıldı
    İ5 7400 için ekran kartı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exfatih11

Deniyorum hemen

Bekliyorum sonucu.

• Ekran kartinin bulunduğu yerde bi altta bi üstte olmak üzere iki slot var ikisini de denedim fakat dvi no signal hatası aliyorum. Monitöre görüntü gitmiyor

Dostum slota iyi oturduğundan emin ol. Bios ayarlarını da sıfırla. Ekran kartin ne bu arada ?

İyi oturduğuna eminim zaten ana kartına bağlayınca sorunsuz çalışıyor. Ekran kartı mı bozuldu acaba diye düşünüyorum Bios ayarlarından sıfırlamak için de görüntü alabilmem lazım ama hiç gelmiyo ekran kartına bağlıyken
    Dostum onboarda bagli iken de resetleyebilirsin yada bios pilini cikar. Ekran kartina belki güç yetmiyordur yada varsa güç kablosunu takmamışsındır.

yedek bios pilim var iş görürse
    Monitör nedir? Ekran kartı tam modeli nedir? Anakartınız nedir? Ve Monitör ile ekran kartını bağladığınız kablo nedir? Ve mümkün ise resim çekip atabilir misiniz? Bir de ekran kartı fanları dönüyor demişsiniz. O zaman ekran kartına güç gidiyor. Başka bir problem olabilir. Bir dediklerimi yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Şubat 2017; 16:44:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi nvidia gtx 760 kablom zalman z12 plus ile birlikte geldi stock kablo yani. Monitörüm asus 23 inch tam modelini hatirlamiyorum. Fotografi yükleyemedim kusura bakma

Ekran kartının tam modeli yazmmaışsınız ama sanırım çift fanlı TwinfRozr model herhalde. Bu ekran kartında hem Dvi,i hem de Dvi,d çıkışı mevcut. Ayriyetten 1 Hdmi ve 1 Display Port mevcut. Monitörün tam modelini bilmiyorum ama üzerinde Hdmi ve ya Dvi-i ve ya dvi-d girişleri var mı? Bir de kablo nasıl kasadan çıktı anlamadım? KAbo ile ilgili bir problem de olabilir. ELinizde var ise bir hdmi kablo(tabii monitörde de hdmi olması lâzım hdmi kullanılacak ise) ile deneyin. Bu arada dönüştürücü kablo mu kullanıyorsunuz? Anakart nedir?

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    evet twinfrozr fabrika çıkışlı oc var ana kart msi z97 pc mate ve evet monitörümde hdmi girişi var hdmi kablom da var. Kablo da monitörle gelmiş olmalı eksta kablom yoktu
    Anakarta DVI-D Dual link ile bağlamışsınız o zaman DVI dediğinize göre. Ve görüntü geliyor. Ekran kartında da DVI-D çıkışı var ona taktığınızda görüntü gelmiyor mu? Ayriyetten Hdmi kablo ile denediniz mi? Kablo tam yerine oturmamış olabilir belki. Bir de ekran kartını sokettem çıkarıp bir daha takın. Bir diğer konu da; yine görüntü gelmiyor ise kabloyu anakrta bağlayıp tekrar görüntü alın ve bilgisayarı açın. Daha sonra Aygıt yöneticisine girip orada bir bakın ekran kartı aktif mi pasif mi gözüküyor diye. Resim de atabilirseniz iyi olur aygıt yöneticisinin görüntü bağdaştırıcıları kısmı açık olarak.

• Senin sorunun bu değil ama ben de bir şey söyleyeyim bazen AIDA64 veya dxdiag'da normal ekran kartını göremiyorsun sadece intel gözüküyor.
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hdmi ile denemedim deneyip size geri dönerim teşekkür ederim yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.