Şimdi Ara

Nvidia ekran kartım intel gözüküyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bios'dan onboard seçili olduğu için ekran kartına kabloyu bağlasanız bile görüntü gelmez.

Anakarta takılı iken kablo bios'a gir ordan ekran kartını seç ayarları kaydet. Kabloyu ekran kartına tak görüntü gelir
  • Ekran kartınızın giriş pinleri oksitlenmiş olabilir temizlenmesi gerekebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Peki bu teori saçma olmuyor mu o zaman? Orası otomatik olması gerek(girip seçeneklere bakmadım varsa öyle değilse de BIOs otomatik zaten tanımlaması gerek). Çünkü bu sefer de onboard kullanmak istese ne yapacak? Ekran kartı arıza yaptı diyelim? Görüntü de alamayınca BIOS'a nasıl girsin adam sonra. Bunla alâkalı da olabilir olmaya da bilir. Benim bu bahsettiğim de bir olasılık çünkü. Biri yokken diğerini BIOS'un otomatik tanıması lâzım zaten, yanlış bir bilgi varsa da düzeltin. Yarın bir gün birilerinin başına denk gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Şubat 2017; 17:37:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bios'ta bulamadım öyle bi bölüm veya sekme
  • Kasanın arkasını, ekran kartını ve monitör kablosunun fotoğrafını gönderin
  • Pc ye egil ve telefon ona icinde takili olan kablo varmi bak pci kablosu.. belkide takili degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye yanlış veriyim kardeşim. Kendi Bilgisayarımda öyle oluyor ve burada ilk kontrol edilmesi gereken nokta burası. Ona rağmen düzelmesse başka yerde ararsın sorunu sırası ile. Bios'dan onboard seçili olursa ve harici ekran kartının kablosu takılı olsa bile görüntü vermez harici karttan. İnternette araştırabilirsin.

Ayrıca net konuşmuyorsun olabilir diyorsun diğer türlü saçma olmazmı otomatik olması gerekiyor diyorsun. Bilgin yoksa araştır bilgiln olsun. Yoksada yorum yapan kişilere saygı göster. Ben falan uydurmadım yani bunu yapan mühendisler böyle yapmış.

Eklemeyi unuttum bu arada. Ekran kartı anakartta takılı olmadığı zaman zaten direk onboarda geçer. Oda olmazsa anakartı resetlersin onboard default ayarlara geçer

Marka ve modelini onboard ekran kartı ayarı diye arattır google'da hocam. Yine düzelmezse başka sorun olabilir ki benim başıma daha önce geldiği için böyle bir durum düzelmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 11 Şubat 2017; 12:17:18 >

Hocam sizin mesaja yaptığım saygısızlık nerede sizce? Ayriyetten bilginiz olsun demişsiniz de. Nerede benim bilgisizliğim sizce? Senelerce kimselerden yardım alamadan bu işler ile uğraşıyorum az çok. Her bir haltı kendim deneme-yanılma yolu ile öğrendim bir çok şeyi. Bilmediğim noktalar olunca da zaten araştırmasını yapıyorum. Ama bu ayar otomatiktir. Siz BIOs ile oynamadığınız sürece ve de BIOS pilini çıkarıp takmadığınız sürece ve ya Onboard ekran kartını Windows'ta kendiniz değiştirmediğiniz sürece bu otomatiktir. Ekran kartını sokete taktığınızda ve kablo bağlantısını düzgün yaptığınızda ekran kartına geçmesi gerekir.

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    ha illa diyorsun ki video ile resim ile kanıtı çek getir buraya koy Bende deneme yanılma yoluyla bulurum bu tarz şeyleri ve benim başıma gelen bu şekilde. otomatiğe almıyor belki anakarttan biosa kadar değişen bir durumdur ama değil yani. Başka bilgisayarlardada başıma gelmişti. Ekran kartı takılı olduğu sürece anakartta otomatik yapmaz. her türlü kanıtlarım sana. Sallamıyorum yani olan birşeyi açıklamaya çalışıyorum
    Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı hocam her yeni sistem alan gelir buraya "Arkadaşlar bilgisayar ekran kartımı görmüyor" diye konu açardı. Ve o konulardan geçilmezdi burası. Sizin dediğiniz gibi belki Anakart yapımcısından ve ya BIOS'a göre değişiyordur ama sanmam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.