Şimdi Ara

Nvidia'dan 2000$'lık ekran kartı; Quadro FX 4800 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mavizaman

sen kimsin be
    istediğim gibi konuşurum senden mi soruluyor buraları
    dünyanın parasını istiyorlar istediğim gibi eleştiririm
    nvidianın yalakalığını başka yerde yap.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

peh peh peh harcanıyorsun buralarda

sama saçma konusmussun zaten..

Harcadığı enerji 9800gtxden bile az be

Sogutucular taş gibi sogutuyor..Sor bakalım gtx260 ve gtx280 sahiplerine nasıl soguttuunu ...Adamın asabını bozuyosun gece gece

bir şeyi bilmiyorsan onun hakkında yorum yapmıcaksın..!!!

• ben çift slotlu kartlara genel olarak yazdım nerenle okuyorsun!
    adamı ağzını bozdurma.
    quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque

Hayatları boyunca mimari çizim yapmamış, render almamış adamların bu profesyonel kartlar için söyledkleri "gereksiz pahalı, yok soğutucusu iyi değil" gibi yorumlarını okuyunca bazen hayret ediyorum. Forum seviyesi son zamanlarda ne kadar da düşmüş. Ama durun beterin beteri var, en azından "2000$ para verdik Crysis'te sürünüyor" gibi bir mesaja rastlamadım henüz, inşallah da rastlamam.
  • @mavizaman

bi soğutma tasarımı yap da gönder bari nvidia ya ati ye süründürmesinler milleti çift slotta 4870 i gtx 280 i soğutucaz diye. kolay mı öyle tek slotta koca 200 wattlık kartları soğutmak! hadi referans tasarımları geçtim hangi profesyonel ekran kartı soğutucusu tek slotta referans çift slot tasarımdan iyi soğutmuş. lafla peynir gemisi yürüseydi 1.5-2 ghz de çalışan ekran kartları çıkarırlardı...
  • quote:

soğutma sistemlerinde devrim şart.
    ne kadar kaba bir kart öküz gibi

Tipine değil işlevine bak
  • bende pek begenmedim acikcasi...begendigim tek yeri düşük güç tüketimine ihtiyaç duymasi oluyor ....
  • Şu topiği kapatın Allah Aşkına baktıkça gülmekten yarıldım meğer halkımızın yarısı mimar mühendismiş, soğutucudan modele, fiyattan slota kadar yorum yapılmış. Sizin işinizi görmez bu kart ama halkımız pahalı aleti iyi sandığı için içimizden alanlar kesin çıkar yakında crysis, grid vs testlerini görmeyiz umarım birilerinden.

Beğenseniz ne olur beğenmeseniz ne olur ip bağlayıp arkanızdamı gezdireceksiniz.
  • mazallah biri bu kart anaa bak 2000lik kart deli oyun oynatır diyipte gidip alıp sonra foruma gelipte 2000lik karta aldık crysis yerlerde sürünüyor derse benden kocaman bir
  • 2000$ lık kart için gereksiz yere gençliğimiz tartışıyor olağanüstü birşey olduğu kesin ....
  • bu kadar para verilir mi ekran kartına oha
  • abi al ikitane 8800 gt serisi bagla slı yap... zevk için olay bitsin... bu ne bole takoz gibi...takoz olmasini geçtim işlevide cok deli olacagindan süpheliyim...ama dedigim gibi 150w cekmesi cok güzel..digerleri boş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 22 Ocak 2009; 12:54:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

bu kadar para verilir mi ekran kartına oha

Yahu hocam anlamıyorum ki KART ( PROFOSYONEL GRAFİK TASARIMCILARI İÇİN ÜRETİLMİŞ NORMAL BİR OYUN KARTI DEĞİL ZATEN) oyun oynamak için alacam diyosan uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 21 Ocak 2009; 14:19:02 >
  • quote:

soğutma sistemlerinde devrim şart.
    ne kadar kaba bir kart öküz gibi

Önemli olan boyu değil işlevi
  • ARKADAŞLAR UYANIN ALOOOOOOOOOOOOOOOO
    ARTIK BAĞIRMAK İSTİYORUM !!!!!!!!
    BU KART OYUN OYNAMAK İÇİN ÜRETİLMEDİ
    TİCARİ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA KULLANILACAK BİR KART

DELİRECEM YA HALEN DÜŞÜK GÜÇ TÜKETİMİ DİYORLAR 2 TANE 8800 BAĞLA DİYORLAR .
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn42

ARKADAŞLAR UYANIN ALOOOOOOOOOOOOOOOO
    ARTIK BAĞIRMAK İSTİYORUM !!!!!!!!
    BU KART OYUN OYNAMAK İÇİN ÜRETİLMEDİ
    TİCARİ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA KULLANILACAK BİR KART

DELİRECEM YA HALEN DÜŞÜK GÜÇ TÜKETİMİ DİYORLAR 2 TANE 8800 BAĞLA DİYORLAR .

Bende anlatamadım kolay gelsin sanada
  • arkadaşlar bu kart oyun oynamak için fln profosyonel kart bunlar fiyatı 19999 dolar bile olsa satılır bu siz boşuna lafa lufa yapmayın burda. ve sevgili ATI fanları sizin markanızın hangi profosyonel kartı var ??? nvidia o konuda rakipsiz işte 1999 dolardan satıyor kartlarını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emil175

arkadaşlar bu kart oyun oynamak için fln profosyonel kart bunlar fiyatı 19999 dolar bile olsa satılır bu siz boşuna lafa lufa yapmayın burda. ve sevgili ATI fanları sizin markanızın hangi profosyonel kartı var ??? nvidia o konuda rakipsiz işte 1999 dolardan satıyor kartlarını...

19999$ olsa satılmaz o kadar da değil, en fazla 5000-6000$ civarı oluyolar.

ATI FIREGL diye bişey duymadın sanırım? NVIDIA rakipsiz değil, ati nin çözümlerini de kullandım, gayet performanslı ve nvidia ya göre daha uygun fiyatları.

(şu an Quadro FX1700 kullanıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaveJones

bu ekran kartına bu kadar para değermi

Bu kartı kullanan bir çok kişi bir tasarım veya projeden bu kartın parasını kazanabilir.
  • bu kartların ne işe yaradığını bunca yorumdan sonra hala anlamayanlar var ne ilginç demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: -placebo-

Hitap ettiği kitleyi göz önüne alırsak fiyatı çokta anormal değil.

Aynen öyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.