Logoda ve dp çıkışlarında jelatin varmış yeni fark ettim. Ancak ön yüzde ve bunun devamı olan yanlarında jelatin kesinlikle yok. Bir de kartın alt tarafında çizik var boya atmış. Sokete takarken çizdi sanırım. Bilgisayar yok şuan deneyemiyorum maalesef. En erken salı günü deneyebileceğim kartı. Salı günü kartı deneyince destekle görüşsem sorun olur mu neden teslim aldığınızda yazmadınız gibi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7252. sayfa)

-
-
Bana birisi amazon dhlye teslim dedi diyor. Digeri etmedik diyor. Ayni anda dhl soruyorum. Yok bizde diyor. Amazon inanmiyor buna. Bu amazon cidden sansa buyumus bir sirket. Bugun yasadigim olayi hicbir turk sirketinde yasamadim. Resmen benden izinsiz islem mudahalesi yapti adamlar gozumun onundequote:
Orijinalden alıntı: whiteweddingBana da 2 gün içinde gelmezse paranı iade edeceğiz dediler . 2 gün sonra yazdım gelmedi tabii ki de. Paramı verin diyorum o temsilci niye öyle yazmış bilmiyorum halbuki 5 ekime kadar beklememiz gerekir bu durumu raporlayacağım diyor. Lan banane sizin raporlarınızdan sizden. Adamlar kendi arasında kavga ediyor olan bana oluyor. Bir tanesinin dediğini öbürü yalanlıyor. O temsilci yanlış yazmışş diyor şaka gibi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun Aynı durum basıma geldi Amazon tr den alınma de gönderen 1 ayda paramı aldım e-devlet üzerinden tüketici haklarından şikayet başvurusu oluşturduktan hemen sonra mhh veya bir üstü supervisorlarinin hiçbirinde is yok Almanya’ya iade icin bildirim yazmışlar 1 hafta oldu sonuç yok bu kezde de ye Türkçe yazmışlar bildirimi karşı taraf anlamamış bir daha yazmışlar derken silkelerim sizin yapacağınız işi deyip thh başvuru yaptım persembe günü pzrtesi de iadesi geldi tekrardan geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ olun hocam ilk defa .de den aldım bir daha da almam. İade etmesine ederler ama üstte yazdığım gibi 40 gün bekledim ve hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceğim ? Bu kart piyasası zaten çalkantılı. 1 hafta önce aldığın kartı şimdi alamıyorsun. Mesela aynı kart stokta bile yok girince de 1300 eurodan giriyor. Düpedüz insanı mağdur ediyorlar karşılığında hiçbir şey yok. Amazondan beklemezdim böylesini. Sanki duvara konuşuyorum.MH nin cevabı hep aynı , üzgünüz maalesef özür dileriz...
Bana da oluyordu son anda olmadı.MH ile konuşurken (başka sipariş) hala niye kargoya verilmedi demiştim o zaman iptal ediyorum bir daha alın gibi bir şey demişti son anda vazgeçirdim.Kafasına göre hareket ediyorlar.
Bunu yapana ben yapma dememe ragmen yapti. Is ahlakina aykırı durum. Umarim isten kovulur.quote:
Orijinalden alıntı: whiteweddingBana da oluyordu son anda olmadı.MH ile konuşurken (başka sipariş) hala niye kargoya verilmedi demiştim o zaman iptal ediyorum bir daha alın gibi bir şey demişti son anda vazgeçirdim.Kafasına göre hareket ediyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon tr den aldığım 6600xt 25 ekim -4 kasım teslim edilecektir diyor.İptal olurmu daha
-
Pimpirikli arkadaşlar yurtdışından bir şey almasın lütfen
-
Dhl ile geliyorsa iyi hocam(En azından benim deneyimim) benimki pazartesi çıktı yola çarşamba teslim aldım İstanbul olsa salı günü alırdım kartı dhl gümrük işi için felan hiç aramadı veya belge felan istemedi takipten baktım 1 saat sürmemiş gümrükten çıkması.
-
yurtdısında tanıdık da var ama haftalardır ekran kartı bakmaktan cıgeırm soldu. botlar zaten oyle bır sevıyede kıkartı daha gorup sayfayı refreshleyınce urun kayboluyor
-
ilk siparişin miydi kardeşim
-
Sizinki daha sıkıntı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon.es
Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 Ti Elite 8G NVIDIA 8 GB GDDR6(NO VALIDO para MINERIA)https://www.amazon.es/-/pt/Gigabyte-GeForce-NVIDIA-VALIDO-MINERIA/dp/B09966SXDY
854 Euro +kargo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
amazon.es
Gigabyte AORUS Xtreme GeForce RTX 3080 10G (Rev. 2.0) NVIDIA 10 GB GDDR6Xhttps://www.amazon.es/-/pt/Gigabyte-Xtreme-GeForce-NVIDIA-GDDR6X/dp/B0996B478D
1590 Euro+kargo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler amazon jp de siparişim vardı not yet shipp tıkladım siparişim kayboldu birden ben iptal etmedim siparişi ama kayboldu kendiliğinden neden öyle oldu onlarmi iptal etmişler acaba bilen varsa yardım edebilirmi view order e tıklıyorum siparis gözüküyor your ordere tıklıyorum siparişim gözükmüyor bu nedir niye böyle oldu bu simdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 1 Ekim 2021; 19:11:27 >
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet177
Parayı çekti mi hocamhayır hala bekleyen işlemlerde duruyor hesaba yansımadı
ama 400-500 kur farkı vardı önce pound>euro çevirmiş sonra da 11 olan kur 12.54 den yansımıştı rakam
ürün kasım ortası teslim edilecek diye hiç bir işlem yapmadan bekliyor
şimdi muhasebeleşene kadar kur bu şekilde artmaya devam ederse ne olacak merak ediyorum
-
Bende de aynı durum söz konusu 6 bin 600 lira almaları gerekirken 7100 lira olarak gösteriyorlar işleme şimdi bankayı aradım %5 marj olarak geçiriyor muhasebeleşme gerçekleşince marj yüzde bir e düşecek falan dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazon.co.uk
Palit RTX 3060 StormX 12GB (GDDR6, HDMI 2.1, 3xDP 1.4a), NE63060019K9-190AFhttps://www.amazon.co.uk/gp/product/B08WRC2ZTD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 -
amazon.co.uk
Gigabyte GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB V2 LHR Graphics Cardhttps://www.amazon.co.uk/gp/product/B096Y2TYKV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X