Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.643.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72497250725172527253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine bug oldu galiba:(

• Bu V2 V1 farklari nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TonyJunior kullanıcısına yanıt
    Bazı şeyleri düzeltilmiş oluyor v2>v3 yükseldikçe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon.es
    RTX 3070 Ventus 2X 8G OC LHR CTLR
    https://www.amazon.es/dp/B096SL42WP
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 1 Ekim 2021; 16:44:4 >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi değil gibi. Sarı sitede bu fiyata ürün var diye biliyorum.. tr garantili bile..

• Kurter kullanıcısına yanıt

amazon.tr üzerinden aldığınız için euro hesabına gerek yok. Doğrudan amazon.de üzerinden alsaydınız euro hesabı ile alabilirdiniz ya da tl ye çevirirdi otamatik.

• Evet şimdi gördüm 9k ya vatan faturalı gaming x satıyorlar ilginç ben bugün rog3060ti yi 10k ya verdim.

• aygnhkkt kullanıcısına yanıt

30 eylül teslim tsrihiydi gönderilmedi tarih kayboldu ,bağladık parayı bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Parayı çekti mi hocam

• Amazon uk

3070ti tuf oc icin tarih girdi. 5 ekim 18 Kasım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İngiltereden aldığım kart bana teslim edildi. Kutuda LPN etiketi var ve bu araştırdığım kadarıyla iade ürünlere yapıştırılıyormuş. Kutunun iki yanında da güvenlik bandı yok. Statik poşetin güvenlik bandı çok geniş yapıştırılmış. Bandı çıkarmadan yanlardan bile çıkarabildim ürünü. Ve önünde jelatin yok, arkasında var kartın.

İade ürün olduğu açık yani. Müşteri hizmetleri ile görüşeceğim. Haklarım nelerdir, ne yapmamı önerirsiniz?

• Elitforce kullanıcısına yanıt

İade edebilirsin. Hangi kart, her marka kutuya güvenlik bandı koymuyor. Yoldan geri dönen ürünlere de LPN yapıştırabiliyorlar, müşteri iadesi anlamına gelmiyor her zaman.

• 23 ağustosta aldığım ve 16 eylülde kargoya verilen (amazon.de -APG)kartımın tahmini teslimi 5 ekim. Fakat gördüğünüz gibi kaç gündür aynı yerde sanırım kaybettiler. MH 5 ekimi bekle deyip duruyor. 5 ekimde gelmezse paranı iade edeceğiz diyor. Diyelim kart gelmedi şimdi ben 40 gün sizi bekledim hatta para iadesi istedim ama 5 ekimi bekle o zamandan önce olmaz dediniz. Parama çöktünüz 1000 euro ödedim. Param kısıtlı bir ton fırsat kaçtı size para bağladığım için. Bütün bunların özrü ne olacak arkadaşlar ? Paramı iade edeceklermiş. 40 günü kim iade edecek ?

Elde var sıfır olarak mı devam edeceğim ?

Böyle bir durumda ne yapmalıyım ? Gerekirse hukuki yollara başvurabilirim çünkü yaptıkları bir rezalet. İnsanı 40 gün boyunca oyalayıp hiçbir şey göndermiyorsun.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Hocam AMD Asus tuf 6800xt aldım. Bundan önce Asus tuf 3070 ti almıştım ve onun kutusunun iki yanında da bant vardı. Bunda yok. Kartın ön yüzü ve hdmı - dp çıkışlarının olduğu taraf komple jelatinliydi. Tuf logosu jelatinliydi. Bu ürünün sadece arkayuzunde jelatin var ve dediğim gibi statik poşetin güvenlik bandı tekrar yapıştırılmış gibi çok boldu. Posetin resmen ağzı açıktı. Amazon kutusundan itibaren videoya çekerek kayıt altına aldım her şeyi.

Edit : tuf logosunda ve dp çıkışlarının olduğu tarafta jelatin varmış fark etmemisim. Ama ön yüzde ve bunun devamı olan yanlarında kesinlikle yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 1 Ekim 2021; 17:35:52 >
  • Elitforce kullanıcısına yanıt

Amd tarafını bilmiyorum ama asus'un tüm nvidia kartlarında kutuda bant oluyor, müşteri iadesidir yani. Kartı kontrol et sorun yoksa canlı desteğe bağlan durumu anlatıp %10-20 iade alabilirsin büyük ihtimal. İçine sinmiyorsa da iade edebilirsin, kargo parasını sen ödüyorsun ulaşınca geri iade ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ekim 2021; 17:19:26 >
  • whitewedding W kullanıcısına yanıt

Parayı geri veriyorlar hadi güle güle diyorlar hocam yenisini almana dahi yardım etmiyorlar. benim leipzigde kalan kargo içinde aynını yaptılar

• quote:

Orijinalden alıntı: whitewedding

23 ağustosta aldığım ve 16 eylülde kargoya verilen (amazon.de -APG)kartımın tahmini teslimi 5 ekim. Fakat gördüğünüz gibi kaç gündür aynı yerde sanırım kaybettiler. MH 5 ekimi bekle deyip duruyor. 5 ekimde gelmezse paranı iade edeceğiz diyor. Diyelim kart gelmedi şimdi ben 40 gün sizi bekledim hatta para iadesi istedim ama 5 ekimi bekle o zamandan önce olmaz dediniz. Parama çöktünüz 1000 euro ödedim. Param kısıtlı bir ton fırsat kaçtı size para bağladığım için. Bütün bunların özrü ne olacak arkadaşlar ? Paramı iade edeceklermiş. 40 günü kim iade edecek ?

Elde var sıfır olarak mı devam edeceğim ?

Böyle bir durumda ne yapmalıyım ? Gerekirse hukuki yollara başvurabilirim çünkü yaptıkları bir rezalet. İnsanı 40 gün boyunca oyalayıp hiçbir şey göndermiyorsun.

Ayni durum bende de var. Hatta bir rezillik daha soyleyeyim. Talebim olmadan bir amazon yetkilisi ile görüşürken bir onceki görüştügum kadin urunumu refunded durumuna dusurdu kendi kendine. Adam bile sasirdi duruma ama birsey yapamam dedi. Neymis urun gelmezse 5inde otomatik refund olacakmis. Dhl biz urunu almadık amazondan diyor. O sirada dhl ile konuşuyorum. Amazon diyor biz dhlye teslim ettik. 10 gundur tek bi hareket bile yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugia B kullanıcısına yanıt

Yenisini alamam zaten fiyatı arttı. Ama bu durumun bir özrü bir şeyi olmalı diye düşünüyorum. Gerekise parayı iade edecek + kartı tekrar yollayacak. Nerede bu bahsedilen üstün amazon müşteri memnuniyeti ? Adamlara 50 kere sordum kargoda bir sorun var mı diye ( sakınılan göze çöp batar , önceleri hiçbir şey yazmadım kendi kendine gelir diye ama baktım kargo aynı yerde bekliyor bir şeyler var dedim bu işte) kargo gelecek sorun yok diyorlar. Bunu dedikten sonra kaybetmeleri daha kötü. Deseler ki biz kaybettik. Ben 1 hafta önce para iadesi isterdim olur biterdi. Şimdi ekstra 12 gün daha bekletecek beni. Parayı da vermiyorlar 5 ekimden önce.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Bana da 2 gün içinde gelmezse paranı iade edeceğiz dediler . 2 gün sonra yazdım gelmedi tabii ki de. Paramı verin diyorum o temsilci niye öyle yazmış bilmiyorum halbuki 5 ekime kadar beklememiz gerekir bu durumu raporlayacağım diyor. Lan banane sizin raporlarınızdan sizden. Adamlar kendi arasında kavga ediyor olan bana oluyor. Bir tanesinin dediğini öbürü yalanlıyor. O temsilci yanlış yazmışş diyor şaka gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewedding -- 1 Ekim 2021; 17:27:24 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kaça almıştınız hocam

• 
Sayfa: önceki 72497250725172527253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.