açılma ihtimali varmı hocam? |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7254. sayfa)

-
-
Açıldı ve bitti hocam
-
İki gün önce aldım dün çekmeye çalıştı cekemedi teb kredi kartindan kartta hiç bir sıkıntı yoktu sonra teb sanal kartı ekledim oradan 5-6 saat sonra çektiquote:
Orijinalden alıntı: GoodBoys
Yahu şu Japonya'dan kart alan yokmu bende 1 yeni çekmeye çalıştı çekemedi şimdi de denemiyor ??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok pahalı hocam.Ayrıca tarihsiz.Ben tarihsiz linkteki ürünü toplam £442 sipariş verdim.
MSI Radeon RX 6600 XT Gaming X 8G, 8192 MB GDDR6amazon.co.uk
MSI Radeon RX 6600 XT Gaming X 8G, 8192 MB GDDR6https://www.amazon.co.uk/dp/B09BZKNM9D/ref=cm_sw_r_apan_glt_fabc_WWPCP4SQPXW8HCKV8349?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
o dediğin fiyata olursa 5 saniyede biter stoklar
-
-
O zaman için normaldi şimdi için bedava hayırlı olsun.
-
benim de 19 eylülde siparişim var bundan, kart değişince tarih gitti bi umut bekliyoruz
-
Amazon ingiltere parayı çekmek için ne kadar bekliyor?
-
2dk sonra çekmişti bende. çekemediği durumda da ne kadar bekler iptal olur dediğimde servis elemanı iptal olmaz yazmıştı ama ne kadar güvenilir bilmem.quote:
Orijinalden alıntı: charbeatifullAmazon ingiltere parayı çekmek için ne kadar bekliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon.fr
B096silSLY557
1082 euro her şey dahil
-
incehesap ındırımlerı komedi resmen kım alıyor anlamıyor o stoklar nasıl tukenıyor ?
mesela oyuncu koltugu 1659 yazmıs 1598 e düşürmüşler sanıyede 4 tane satıldı 61 lira yı mı beklıyor mıllet yani
-
61 liaraya 3 ogun doner deme oyle 😄😄😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ekran karti hariç bilesenlerde bence ucuz urun oluyor. 4500 e 5900x 1000 liraya msi a850gf aldım. Şu piyasaya göre baya iyi indirimler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: grk3mamazon.fr
B096silSLY557
1082 euro her şey dahil
nasıl açacağız ki bunları?
-
quote:
Orijinalden alıntı: charbeatifullAmazon ingiltere parayı çekmek için ne kadar bekliyor?
Bende umutla bekliyorum 1 haftadır 28eylül 14 ekimdi gönderim tarihi ama hala hareket yok.
-
Gigabyte rx6700xt auros elite icin 766pound iyi midir biraz yuksek gibi nedersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekmeye çalıştı bugün, hafta sonu denk geldiği için fark olur diye beklesem mi dedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: charbeatifullÇekmeye çalıştı bugün, hafta sonu denk geldiği için fark olur diye beklesem mi dedim.
Ekstereyi döviz yapabiliyorsan hiç uğraşmazsın ben euro yaptım alırken euro olarak aldım. Hangi banka ulaşabilirsen direk döviz ekstresi iste.
-
Arkadaşlar gümrükten 5 geçiş limiti sadece ekran kartıyla mı sınırlı?
Ayrıca Amazondan fan falan alacağım toplam ürün sayısı 5i geçecek. Problem olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X