Ekim itibariyle ralli beklentisi vardı. Eğer ciddi manada olumsuz haberler gelmezse hızlı başladık diyebiliriz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 1 Ekim 2021; 15:39:51 > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7250. sayfa)

-
-
Elinde ekran kartı olan rahat , olmayan ve oyun için arayanlara allah sabır versin keşke bende bi an önce kartıma kavuşsam da kafam bi rahat etse artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygnhkkt -- 1 Ekim 2021; 15:40:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
mh ye bakıp stok gırecek dusuncenız olmasın. kartım kargoda ıken stokta yok gonderemıyoruz ıstersenız ıptal edın demıslerdı
umarım sorunsuz stoga gırer de elınıze ulasır kartınız
-
Ya acılmadan uctu ya ben göremedim bile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok güzel haber inşallah boyle olur, ben hala umitsizim ama bakalim.
Açıldı da botlar kaptı hemen. Bu kartı da eklediler listeye
-
quote:
Orijinalden alıntı: BugiaAÇILDI.
EDİT: BEN YAZANA KADAR BOTLAR STOĞU SIFIRLADI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geywe54 -- 1 Ekim 2021; 15:49:57 >
-
Hocam amazon serverinami kurmuslar bu nasi bot böyle
Bot var internette kullanmasını bilene para olanda var bedava olanda bende pc yok yoksa denemiştim simdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne diye aratmak lazım hocam link falan varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese mrb. amazon uk den siparişim geçmiştim 3 farklı kart, ödeme çekmemişti. şimdi hepsini çekmeye çalışmış. 2 tanesini ödedim ama 6600xtde sürekli hata veriyor. there was a problem please try again later. ne problemi acaba bileb var mıdır ?
-
Umarım sorunsuz gelir
Hayırlısı bakalım ne olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Sintaiamazon
Geforce RTX 3070 Ti grafik kartıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09D3SPQ85/ref=sr_1_1?dchild=1&qid=1633091124&refinements=p_6%3AA1UNQM1SR2CHM%7CA3O5TP4R0OZYXZ&rnid=15358539031&s=computers&sr=1-112.4
Bunu almaya çalışıyorum ama almıyor bir türlü, kartta para yok, bilerek yüklemiyorum o kartımda euro ekstresi yok çünkü.İptale düşürme sebebi para olmaması mı acaba ?
-
Sorun çözüldü.
-
-
Arkadaş stoklara bakıyoruz yok, fiyatlara bakıyoruz zaten uçuk. Bu ülkenin durumu yetmiyor, bir de madencilerle uğraşıyoruz. Tez zamanda kökü kurusun şunların. İnsanlar sisteminde kullanmak için kart bulamıyor.
-
UPS bugün kaça kadar dağıtım yapıyor bilen var mı? İnternet takibinde giriş scan edildi yazıyor. Daha elime ulaşmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X