bir tarafındaki bant kesikti ve bayağı bir toz toplamıştı. iade ürün herhalde |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7235. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: movistar73Para cekemedigi zaman site de uyarı veriyormu
Ana parayı çekmeye çalışıp çekemezse uyarı veriyor ödeme yöntemini inceleyin diye kırmızı yazı ile.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BugiaEvet hocam biliyorum GA106-300-A1 bu chip numarası LHR V1 oluyor GA106-302-A1 bu chip LHR V2 oluyor RTX 3060 için. Ama dediğiniz gibi tabii şans tabii ki.
Ben de gayet iyi biliyorum da işte diyorum ki çok yüksek ihtimalle V2 gelecektir.
Şans ve risk işte. Ha alıp sadece gaming için kullanacak olan kullanır orası ayrı mesele.
*Bu tarz çok ufak ve direkt olarak belirgin bir şekilde kutu üzerinde belirtilmeyen durumlarda Amazon'un bile çok nadiren de olsa farklı ürünler yolladığı oluyor. Bundan dolayı vurguluyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xendreadbir tarafındaki bant kesikti ve bayağı bir toz toplamıştı. iade ürün herhalde
Alıntıları GösterEVGA bandından bahsediyorsak evet o zaman net olarak iade ürün.
Kartta bariz bir sıkıntı yoksa tercih sizin.
-
Hiç bir uyari yok bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam da almıcam. Nitroyu bekliyorum. Bunu alsan da göndermezler. Alan almıştır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: theKing_
Eyvallah hocam da almıcam. Nitroyu bekliyorum. Bunu alsan da göndermezler. Alan almıştır.Bu ürünü hem amazon.es de hemde amazon.it de gördüm ikisindede aynı fiyatta 854 Euro civarındaydı.
-
hocam bende 15 eylülde almıştım bugün elime geçti sorunsuz bir şekilde kargo firması ups
-
-
Hızlı almışsın demek ki ya da stok çok. Arkadaş gönderim kapalı diyor da bence değil. Diğer Amazonlardan alamadık. Almanya gönderir umarım 4-15 ekim teslim.
Suprimx 3070 lhr Godzilla yakaladım toplam 129 bin yen nasıl iyi mi sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki para çekmeye çalıştığında telefona mesajmi geliyor eğer öyleyse bana hiç mesajda gelmedi
Güzel fiyat , hayırlı olsun , al-sat için bişey diyemem ama
Satmak için almadım. Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: MENEME2002
Satmak için almadım.Teşekkür ederim
Yeni biraz yüksek kurdan cevırıyor hocam banka bilgin olsun
Ekstreye dolar olarak yansıyor. Bende dolar ödüyorum.
Bana sms bankadan gelmişti kartınız kullanıma kapalıdır diye
AMAZON tarafindan gönderilen XXXXXXXX DHL Express gönderiniz gümrüge tabi olmadigi takdirde, tahmini teslimat tarihi Sal Eki 05 2021. Imza gereklidir.
Bu şekilde sms geldi. İmza olayı nedir?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X