son sayfada gitti. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7233. sayfa)

-
-
aldım ama iptal oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bugiaamazon
Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR NVIDIA 8 GB GDDR6 oyun kartıhttps://www.amazon.com.tr/Zotac-Gaming-GeForce-NVIDIA-GDDR6/dp/B097QC2MCT8.4k 3070
Onu alayım dedim alamadım aynı anda gigabyte 3070 9.1k ya stok a girdi onu aldım oda iptal oldu :)
-
beyler amazon jp de kredi kartı deil banka kartıyla alışveriş yaptığımız zaman önden 1 yen çekiliyor mu yoksa kargoya verdikleri zamanmı parayı çekiyorlar ? çünkü 2 gündür hesaptan para çekilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 30 Eylül 2021; 16:14:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: movistar73
beyler amazon jp de kredi kartı deil banka kartıyla alışveriş yaptığımız zaman önden 1 yen çekiliyor mu yoksa kargoya verdikleri zamanmı parayı çekiyorlar ? çünkü 2 gündür hesaptan para çekilmiyorAlışveriş yapınca ilk önce 1 yen çekiyor sonra kart gönderilmesine yakın hepsini çekiyor.
-
amazon seni sevmiyor bence
-
benden hiç para çekilmedi yani hiç bir hareketlilik yok karta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler kredi kartina doviz hesabı açma diye bişey yok dimi benim para kredi kartında kartla alisveruis yapıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana link atar mısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tunc007amazon seni sevmiyor bence
Bilmiyorum Amazon Türkiye'den 1 tane bile kart alamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: movistar73benden hiç para çekilmedi yani hiç bir hareketlilik yok karta
Bu karttan bahsediyorsan ne zaman gönderileceği belli değil belki onun için bir hareket olmamıştır.
-
Kredi kartınıza döviz ekstresi isteyin, o zaman borç direk doviz olarak yansır ve en azından kur maliyeti binmez.
-
Amazontr alamadim diye uzulmeyin. Almanyadan gönderim kapali oldugu icin trden iptal oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ondan değil 1 stok var diyelim bütün amazonlara giriyor en son amazon.tr ye giriyor belki amazon.tr ye girmeden .fr'da satılmış oluyor o stok. O yüzden amazon.tr de iptal oluyor alınan.
-
Açılıyor. Ben alışveriş yaparken MH arayıp uyarmıştı isterseniz döviz açalım haftasonu aldığınız için fark çıkacak diye. 60 dolarlık üründe çok zarar yazmayacağı için gerek görmemiştim. Uygulamadan da yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
-
-
14 eylülde amazon.tr üzerinden 7650 tl'ye verdiğim 3060ti ourus elite siparişim sonunda kargoya verilmiş, ups kargo, hayatımdaki ilk siparişim heralde sorunsuz gelir değil mi? 3 gün gönderilmek için hazırlanıyor aşamasında durdu ve yola çıktı sonunda, hırsızların kulağına kurşun Leipzigteki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 30 Eylül 2021; 16:36:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönderim kapalı değil. Başkası alıyor muhtemelen botla. Kalanları iptal ya da stok bekletiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon.es
GeForce RTX 3060 GAMING X 12G Cartão gráfico Enthusiast Gaming (TWIN FROZR 8, TORX Fan 4.0, 192 bit, PCI Express Gen 4, DisplayPort v1.4a, HDMI 2.1, Zero Frozr, resolução 14 40p, Ray Tracing)https://www.amazon.es/-/pt/dp/B08WHML7GL/?aod=1tr acılmadı henuz bu kart lhr degıl muhtemelen
https://skinflint.co.uk/msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-12g-v397-019r-a2473949.html
GA106-300-A1 chip no
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 30 Eylül 2021; 16:44:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X