Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (8 Mobil) - 3 Masaüstü8 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.643.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72317232723372347235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son sayfada gitti.

• Bugia B kullanıcısına yanıt

aldım ama iptal oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugia

amazon
    Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR NVIDIA 8 GB GDDR6 oyun kartı
    https://www.amazon.com.tr/Zotac-Gaming-GeForce-NVIDIA-GDDR6/dp/B097QC2MCT

8.4k 3070

Onu alayım dedim alamadım aynı anda gigabyte 3070 9.1k ya stok a girdi onu aldım oda iptal oldu :)

• beyler amazon jp de kredi kartı deil banka kartıyla alışveriş yaptığımız zaman önden 1 yen çekiliyor mu yoksa kargoya verdikleri zamanmı parayı çekiyorlar ? çünkü 2 gündür hesaptan para çekilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 30 Eylül 2021; 16:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alıyorum amazon.com.tr iptal ediyor :)

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: movistar73

beyler amazon jp de kredi kartı deil banka kartıyla alışveriş yaptığımız zaman önden 1 yen çekiliyor mu yoksa kargoya verdikleri zamanmı parayı çekiyorlar ? çünkü 2 gündür hesaptan para çekilmiyor

Alışveriş yapınca ilk önce 1 yen çekiyor sonra kart gönderilmesine yakın hepsini çekiyor.

• ucel kullanıcısına yanıt

amazon seni sevmiyor bence

• ucel kullanıcısına yanıt

benden hiç para çekilmedi yani hiç bir hareketlilik yok karta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kredi kartina doviz hesabı açma diye bişey yok dimi benim para kredi kartında kartla alisveruis yapıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssuqunet S kullanıcısına yanıt
    Bana link atar mısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc007

amazon seni sevmiyor bence

Bilmiyorum Amazon Türkiye'den 1 tane bile kart alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: movistar73

benden hiç para çekilmedi yani hiç bir hareketlilik yok karta

Bu karttan bahsediyorsan ne zaman gönderileceği belli değil belki onun için bir hareket olmamıştır.

• TonyJunior kullanıcısına yanıt

Kredi kartınıza döviz ekstresi isteyin, o zaman borç direk doviz olarak yansır ve en azından kur maliyeti binmez.

• Amazontr alamadim diye uzulmeyin. Almanyadan gönderim kapali oldugu icin trden iptal oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Ondan değil 1 stok var diyelim bütün amazonlara giriyor en son amazon.tr ye giriyor belki amazon.tr ye girmeden .fr'da satılmış oluyor o stok. O yüzden amazon.tr de iptal oluyor alınan.

• TonyJunior kullanıcısına yanıt

Açılıyor. Ben alışveriş yaparken MH arayıp uyarmıştı isterseniz döviz açalım haftasonu aldığınız için fark çıkacak diye. 60 dolarlık üründe çok zarar yazmayacağı için gerek görmemiştim. Uygulamadan da yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

• NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

amazon fransa'dan gelen evga 2060 kutusunun üzerinde bu yarısı yırtık etiket var, amazonun karton kutusunda değil, iç kutuda. bu nedir bir fikri veya bilgisi olan var mı? iade edilen bir ürün mü acaba?

• 14 eylülde amazon.tr üzerinden 7650 tl'ye verdiğim 3060ti ourus elite siparişim sonunda kargoya verilmiş, ups kargo, hayatımdaki ilk siparişim heralde sorunsuz gelir değil mi? 3 gün gönderilmek için hazırlanıyor aşamasında durdu ve yola çıktı sonunda, hırsızların kulağına kurşun Leipzigteki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 30 Eylül 2021; 16:36:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Gönderim kapalı değil. Başkası alıyor muhtemelen botla. Kalanları iptal ya da stok bekletiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon.es
    GeForce RTX 3060 GAMING X 12G Cartão gráfico Enthusiast Gaming (TWIN FROZR 8, TORX Fan 4.0, 192 bit, PCI Express Gen 4, DisplayPort v1.4a, HDMI 2.1, Zero Frozr, resolução 14 40p, Ray Tracing)
    https://www.amazon.es/-/pt/dp/B08WHML7GL/?aod=1

tr acılmadı henuz bu kart lhr degıl muhtemelen

https://skinflint.co.uk/msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-12g-v397-019r-a2473949.html

GA106-300-A1 chip no

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 30 Eylül 2021; 16:44:3 >
  • 
Sayfa: önceki 72317232723372347235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.