Ne için hocam nerde yazıyor bu information ID < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 30 Eylül 2021; 19:12:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7237. sayfa)

-
-
Amazon.it den asus rog 3060ti almistim 854 euroya akbankta 8657tl provizyon gözüküyordu 29 eylül provizyondan çıkıp 9190 tl olarak cekilmis bu normalmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankaya itiraz edin iade ederler galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
amazon
Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR NVIDIA 8 GB GDDR6 oyun kartıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B097QC2MCT/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1Amazon TR 3070
Fiyat : 8500 TL
-
-
Siparişte herhangi bir ilerleme hareketi olduğunda görünen buton sayısı 2'ye düşüyor. Oradan anlayabilirsiniz. Şu an herhangi bir hareket yok siparişte.
-
-
hocam iptal olma ihtimali var mı ona göre başka kart kovalamayı düşünüyorum. Genelde iptal oluyorsa boşuna 15 gün 1 ay beklemeyeyim başka kart yakalarsam onu da sipariş edeyim diye düşünüyorum, o yüzden sormuştum.
-
Benim aldığım da iptal edildi zaten hocam. Klasik Amazon TR, dalga geçiyorlar insanlarla
-
Yanlış yönlendirip de eldeki kartınızdan etmek istemem. Genelde tarih olmayanlar iptal oluyor ama gönderilenler de var. O yüzden tam olarak gelir veya gelmez diyemem, siz başka kart bakın. Olur da başka kart alırsanız bunu iptal edersiniz.
-
Tamamdır hocam teşekkür ederim başka kartta bakacağım hangisi önce kargoya verilirse diğerini iptal edeceğim.
-
palit rtx 3060ti alan varmı amazon uk den? var ise teslim tarihi sizde ne gözüküyor
4-20 Ekim gözüküyor. İptal edilmesi garanti edilemez diyor. Kargolanacak galiba bir kaç güne
İlk aldığımda Kasım-aralık diyordu. Parayı çekemedi. Acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum bu kadar uzun bekleyemem. Siz ne zaman almıştınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 30 Eylül 2021; 19:48:50 >
biraz amazon da suçlu hocam. direk ekran kartı kutusunda yolladılar heralde birkaç kişide daha gördüm aynı ürün ve uk için. belki de zarar gördü gerçekten dışta koruma olmadığından.
benım de ıptal edıldı. amazon yine üzdü
-
Daha çekmedi parayı 2 gün önce aldım. Çekmemiş haliyle Aralık diyor teslim tarihi ama ücreti çekince değişecektir.
-
amazon.co.uk
Palit GeForce RTX 3080 GamingPro 10GB GDDR6X Ray-Tracing Graphics Card, 8704 Core, 1440MHz GPU, 1710MHz Boost, 3 x DisplayPort, HDMI, Advanced TurboFan 3.0https://www.amazon.co.uk/Palit-GamingPro-Ray-Tracing-Graphics-DisplayPort/dp/B08JCVWTQY3080 bakan varsa göz atabilir
Fiyat : 13100-13200 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X