Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (9 Mobil) - 5 Masaüstü9 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.641.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72357236723772387239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne için hocam nerde yazıyor bu information ID 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 30 Eylül 2021; 19:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.it den asus rog 3060ti almistim 854 euroya akbankta 8657tl provizyon gözüküyordu 29 eylül provizyondan çıkıp 9190 tl olarak cekilmis bu normalmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayhanbas37 A kullanıcısına yanıt

Bankaya itiraz edin iade ederler galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugia

DHL = hırsız kargo firması benim için.

21 eylulden beri bende İngiltereden bekliyorum. Dhl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon
    Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR NVIDIA 8 GB GDDR6 oyun kartı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B097QC2MCT/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1

Amazon TR 3070

Fiyat : 8500 TL

• Amazon.co.uk'tan tarihsiz bir 6600xt siparişi verdim. Eninde sonunda yolluyorlar mı yoksa bi ara iptal mi oluyor daha önce tecrübesi olan var mı?

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
  • relling R kullanıcısına yanıt

Siparişte herhangi bir ilerleme hareketi olduğunda görünen buton sayısı 2'ye düşüyor. Oradan anlayabilirsiniz. Şu an herhangi bir hareket yok siparişte.

• .alkan. kullanıcısına yanıt

Bende böyle gözüküyor.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

hocam iptal olma ihtimali var mı ona göre başka kart kovalamayı düşünüyorum. Genelde iptal oluyorsa boşuna 15 gün 1 ay beklemeyeyim başka kart yakalarsam onu da sipariş edeyim diye düşünüyorum, o yüzden sormuştum.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Benim aldığım da iptal edildi zaten hocam. Klasik Amazon TR, dalga geçiyorlar insanlarla NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• relling R kullanıcısına yanıt

Yanlış yönlendirip de eldeki kartınızdan etmek istemem. Genelde tarih olmayanlar iptal oluyor ama gönderilenler de var. O yüzden tam olarak gelir veya gelmez diyemem, siz başka kart bakın. Olur da başka kart alırsanız bunu iptal edersiniz.

Tamamdır hocam teşekkür ederim başka kartta bakacağım hangisi önce kargoya verilirse diğerini iptal edeceğim.

• palit rtx 3060ti alan varmı amazon uk den? var ise teslim tarihi sizde ne gözüküyor

• Mehmet177 M kullanıcısına yanıt

4-20 Ekim gözüküyor. İptal edilmesi garanti edilemez diyor. Kargolanacak galiba bir kaç güne

• opst1 O kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda Kasım-aralık diyordu. Parayı çekemedi. Acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum bu kadar uzun bekleyemem. Siz ne zaman almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 30 Eylül 2021; 19:48:50 >
  • Bugia B kullanıcısına yanıt

biraz amazon da suçlu hocam. direk ekran kartı kutusunda yolladılar heralde birkaç kişide daha gördüm aynı ürün ve uk için. belki de zarar gördü gerçekten dışta koruma olmadığından.

benım de ıptal edıldı. amazon yine üzdü

• Mehmet177 M kullanıcısına yanıt

Daha çekmedi parayı 2 gün önce aldım. Çekmemiş haliyle Aralık diyor teslim tarihi ama ücreti çekince değişecektir.

• NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon.co.uk
    Palit GeForce RTX 3080 GamingPro 10GB GDDR6X Ray-Tracing Graphics Card, 8704 Core, 1440MHz GPU, 1710MHz Boost, 3 x DisplayPort, HDMI, Advanced TurboFan 3.0
    https://www.amazon.co.uk/Palit-GamingPro-Ray-Tracing-Graphics-DisplayPort/dp/B08JCVWTQY

3080 bakan varsa göz atabilir

Fiyat : 13100-13200 TL

• 
Sayfa: önceki 72357236723772387239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.