Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.641.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72327233723472357236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İadeler L ile başlıyor diye biliyorum. Yine de araştırın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gigabyte idi sinirlendim iptal ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 Euro altında olan Rtx 3060 ları alabilen varmı cidden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugia

amazon.es
    GeForce RTX 3060 GAMING X 12G Cartão gráfico Enthusiast Gaming (TWIN FROZR 8, TORX Fan 4.0, 192 bit, PCI Express Gen 4, DisplayPort v1.4a, HDMI 2.1, Zero Frozr, resolução 14 40p, Ray Tracing)
    https://www.amazon.es/-/pt/dp/B08WHML7GL/?aod=1

tr acılmadı henuz bu kart lhr degıl muhtemelen

https://skinflint.co.uk/msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-12g-v397-019r-a2473949.html

GA106-300-A1 chip no

Çok yüksek ihtimalle LHR V2 gelir, hele de MSi işin içerisindeyse...

Şu saatten sonra sarı site vb. harici non LHR (LHR V1) 3060 bulunması zor maalesef.

• tarikbabadag1 T kullanıcısına yanıt
    Ben Nitro aldım da kargo bekliyorum. Birini iptal ettiler . Sonra bi stok daha girdi onda da stok bekletiyor. Beklicez yine. Bu ay 3. Kart alışım. Hepsi iptal oldu

• Hocam 1 ay önce alsaydınız türkiyeden zaten 1000 tl mining ile kazanırdınız yani bunların yaptığı ancak insanları oyalıyor ha gelen var mı var da ben neyi beklediğimi bilmezsem beklemem asla

• quote:

amazon.es
    GeForce RTX 3060 GAMING X 12G Cartão gráfico Enthusiast Gaming (TWIN FROZR 8, TORX Fan 4.0, 192 bit, PCI Express Gen 4, DisplayPort v1.4a, HDMI 2.1, Zero Frozr, resolução 14 40p, Ray Tracing)
    https://www.amazon.es/-/pt/dp/B08WHML7GL/?aod=1

tr acılmadı henuz bu kart lhr degıl muhtemelen

https://skinflint.co.uk/msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-12g-v397-019r-a2473949.html

GA106-300-A1 chip no

ahh be, tam son ekranda patladık.

• Paramızı içeri alıp çalıştırıyorlar gibime geliyor.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Amazon yazandan farklı gönderirse bilmiyorum tabii olabilir, ama Amazon'da item ID ‎V397-019R olarak görünüyor ve bu ID ile araştırınca ilk seri GA106-300-A1 numaralı chip çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xendread

amazon fransa'dan gelen evga 2060 kutusunun üzerinde bu yarısı yırtık etiket var, amazonun karton kutusunda değil, iç kutuda. bu nedir bir fikri veya bilgisi olan var mı? iade edilen bir ürün mü acaba?

İadeler genelde L koduyla başlıyor (yukarıda da belirtilmiş) ama bu da muhtemelen iade ürün olabilir veya depolar arası sevk vs. gibi bir durum da oluşmuş olabilir.

Kutunun iki tarafındaki EVGA etiketi sağlamsa açılmadan iade edilmiştir veya belirttiğim gibi farklı bir durum oluşmuştur. Kartta da sıkıntı yoksa kullanın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 30 Eylül 2021; 16:54:30 >

• quote:

Amazon yazandan farklı gönderirse bilmiyorum tabii olabilir, ama Amazon'da item ID ‎V397-019R olarak görünüyor ve bu ID ile araştırınca ilk seri GA106-300-A1 numaralı chip çıkıyor.

Başlıkta 3070 açıklamada 3060 yazıyor cevap alamadım iptal ettim sen hesap biç 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodBoys

500 Euro altında olan Rtx 3060 ları alabilen varmı cidden?

Botsuz imkansız

• quote:

3060'lar malum direkt olarak LHR çıktığı için piyasaya sonradan V1-V2 diye ayrımlara gidildi. Mayıs ortasından beri ileri gelen bir süreçten bahsettiğimiz için dediğim gibi V2 olması muhtemeldir. Tabii depoda kıyıda köşede kalmış LHR V1 mal varsa orası ayrı mesele, şans.

• tarikbabadag1 T kullanıcısına yanıt
    Mining işim Yok. 5700 vardı sattım. Rog 3060ti alacaktık denk gelmedi. Amd den yazılım yüzünden uzaklaşmıştım. Yine amd ye döndük bakalım gelirse. Valla iki kere çektiler ikisini de göndermediler. Burada dile getirince kötü oluyoruz o yüzden bişi demiyorum. Herkes kendi hesabını yapsın.

• Carpetguys kullanıcısına yanıt
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

Hayır öyle bir durum söz konusu değil?

• ucel kullanıcısına yanıt

Aynı kartı alan başka bir arkadaştan çekmeye çalışmış ama benden çekmemiş acaba kredi kartından çekip banka kartından kargo zamanımı çekim yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: theKing_

Mining işim Yok. 5700 vardı sattım. Rog 3060ti alacaktık denk gelmedi. Amd den yazılım yüzünden uzaklaşmıştım. Yine amd ye döndük bakalım gelirse. Valla iki kere çektiler ikisini de göndermediler. Burada dile getirince kötü oluyoruz o yüzden bişi demiyorum. Herkes kendi hesabını yapsın.
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon.it
    ASUS ROG STRIX NVIDIA GEFORCE RTX 3060 TI V2 OC EDITION GAMING
    https://www.amazon.it/gp/product/B09831JZR2/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Evet hocam biliyorum GA106-300-A1 bu chip numarası LHR V1 oluyor GA106-302-A1 bu chip LHR V2 oluyor RTX 3060 için. Ama dediğiniz gibi tabii şans tabii ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: movistar73

Aynı kartı alan başka bir arkadaştan çekmeye çalışmış ama benden çekmemiş acaba kredi kartından çekip banka kartından kargo zamanımı çekim yapıyor

Bana da az önce bir para çekmeye çalıştı. kapalıydı alışverişe uyarı geldi sonra açtım kartı ama para çekmeye çalışmadı daha sonra site üzerinden de bir uyarı gelmedi para çekemedik diye.

• ucel kullanıcısına yanıt

Para cekemedigi zaman site de uyarı veriyormu

• 
Sayfa: önceki 72327233723472357236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.