sepete ekleniyordu almayı denemedim. fr de 585 di. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7222. sayfa)

-
-
Alınmıyor bende denedim
-
Beklemeye devam gelecek o kart inanıyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu japon amazonuna hesabımla giriş yapamıyorum neden acaba
-
japonya için tekrar üyelik açman gerekiyor bağımsız onlar :D
-
Merhabalar, en ucuz rtx 3080 hangi ülkeden alınır.
-
Bf2042 çıkacak hala ucuzlamadi gpular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öğlen 2 den beri F5 atıyorum hala 3060Ti bulamadım :D
-
İade maili görünce bir an heyecanlandım... Amazon Germany için 3,19 TL tutarındaki ücret iadenizi işleme aldığımızı bildirmek isteriz.
Neden böyle şeyler yapıyorsun amazon!
-
Zotac RTX 3080 - 16.000 TL bence çok iyi fiyat.
https://www.hepsiburada.com/zotac-rtx3080-10gb-gddr6x-384bit-gaming-trinity-3xdp-hdmi-zt-a30800j-10plhr-p-HBCV00000Q3KJL?magaza=Hepsiburada
-
hadi bakalım 3080 ciler 1070 paund
-
amazona japonya ya kart eklemek istiyorum kart sahibinin adı geçersiz diyor türkçe karekter kullanarakta kullanmayarakta denedim sonuç aynı ne den olabilir acaba
-
-
Bu kart bugun elime ulaştı genel olarak mining ile hiç alakam olmadığı icin yorum yapamayacağım perfonmans ve guc tüketimi gayet iyi birde rgb olarak Asus aura ve corsair icue uyumlu olması guzel kart Asus un yan sanayisi gibi diyebilirim eksi kısmı back plate plastik su ana kadar elime geçen en hafif kart ,malzeme kalitesi ucuz mal hissiyatı veriyor 1080p ve 2k karti diyebilirim son olarak 6700xt de kullandım performansları cok yakın 6700xt lerin 9k ve üzeri alınacağına 3060ti (7.4k yapı kredi kur farkıyla beraber bana maliyeti) tercih etmek cok daha mantıklı
son olarak gördüğüm isi değeri 40 dakikalık days Gone sonrası 73 derece )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwmania -- 30 Eylül 2021; 2:1:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ustelanl292 ay sonra stoklarda olacak demişler :)
-
o şekilde çok kart aldım genelde 1 hafta içinde gönderiyorlar
-
arkadaş bu japonya ne zor yahu şimdide yen olarak gösterip duruyor ücreti tl olarak göstermesi için bir ayar varmı acaba yada en €-$ olarakmı alsak veya o şekilde alına biliyormu acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: ustelanl29o şekilde çok kart aldım genelde 1 hafta içinde gönderiyorlar
Checkput yapana kadar bitti.. şaka gibi :)
-
Aldım ben 1 adet
-
602 euro hala alınıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X