< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7221. sayfa)

-
-
Kullanmaya diyorsanız 6600XT daha performanslı
-
Tekrar geliyor, linke F5 atın
-
-
Yok yahu fiyatlar uçmadan evvel. game garajdan almıştım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
az önce ingilterede extreme olan modeli 1130 sterline gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlion -- 29 Eylül 2021; 23:0:53 > -
17 Eylül tarihli siparişlerden gönderilenler oldu da , bizim gibi 19 Eylül tarihli siparişlerde bir gelişme yok daha :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çığrından çıktı her şey
Kankam üzüldüm senin adına ama sonunda almışsın paranı ben de iptali onayladilar parayida hemen geri iade ettiler maşallah valla
17 Eylül olarak bende de bir şey yok hocam, parayı verdik oturduk bekliyoruz:D
palit rtx 3060ti alan varmı amazon uk den? var ise teslim tarihi sizde ne gözüküyor
-
Emin misiniz?
dolar aldı başını gidiyor. 5-5.5 liraya 6600 xt rahatlıkla buluyorduk. 6 k ya 3060 ti buluyorduk. sanırım 1 haftaya bunlarda imkansız olacak.
-
halbuki mining gelirleri %40 düştü kart fiyatları bir türlü düşmüyor
-
çünkü hala kârlı iş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlık elektirik katmadan 16k ya aldığın 3080 LHR'nin amorti süresi 22 ay üstüne ekimde vergi +%15 elektirik gelcek, kârlı filan değil.
Ağustoda gelir %50 fazlaydı, kartlar %20 daha ucuzdu.
Artık kart fiyatları düşmesi gerekiyor bu iş iyice saçma sapan bir hal aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Eylül 2021; 0:10:21 > -
Bu karta ödeme adımında birde vergi ekliyorlar 1600 kusur tl civarı satıcı amazon değil dikkat edin alacaksaniz çok uzun zamandır stokta zaten bu kart
amazon.es
Tarjeta gráfica GEFORCE RTX 3060 Tihttps://www.amazon.es/Tarjeta-gr%C3%A1fica-GEFORCE-RTX-3060/dp/B09BP1827M -
ispanya göndermeyi bıraktı heralde trye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X