Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (6105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.643.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 61036104610561066107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DHL vekalet ücreti ne kadar peki. bende sıkıntı olursa depolama ücretlerini falan amazondan alıcam da

• beyler kartım acık yurt dısı ayarları falan da tamam bakıye de var odemeyı guncelleyemıyorum kartı yollayacak adamlar ama kabul etmıyor bu sorunlar karsılasan var mı

amazon fransa

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaplanGiray -- 19 Ağustos 2021; 20:13:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

hocam gönderi no dan takip ediyorum, normal ilerliyor süreç acaba hatalı mesaj mı geldi? Aramama gerek varmı sence?

Alıntıları Göster

Bana vergi çıkarmışlar ekstra demiştiniz, ondan şeettim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaplanGiray K kullanıcısına yanıt

Bana da oldu işte 1 gün boyunca çekmedi ara sıra f5 atıp revize etmeye çalış kendi otomatik çekiyor genelde. Merak etme direk aynısı oldu kart falan da değiştiremiyorsun hatta değil mi

• dantevi D kullanıcısına yanıt

kartı degıstırdıkten sonra boyle oldu hocam eskı kart kalmıs onda bakıye yoktu yenısını ekleyım dedım boyle kaldı mh yazdım bekleyın aksama kadar duzelır dedı anlamadım valla

Aynısı gerçekleşti. Asıl karta para atıp limit artırman lazım bir şekilde. Kart bekletmeyi önlemek için revizyonu banladılar gibi birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: dantevi

Aynısı gerçekleşti. Asıl karta para atıp limit artırman lazım bir şekilde. Kart bekletmeyi önlemek için revizyonu banladılar gibi birşey

kartta limit 30k civarı hocam o konuda sıkıntı yokta değiştirince böyle hata verdi saçmaladılar.

• Ya rahatsızlık için özür dilerim ama bir şey takıldı aklıma benim soyadım ERGÜN bunlar kargoya ERGUEN yazmış turkce karakterden dolayı sanırım, sıkıntı yaratır mı bu durum?

• Bugia B kullanıcısına yanıt

bı problem cıkmaz hocam

• gtx 1650 isteyen varsa 185 euro

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon.it
    ZOTAC GAMING GeForce GTX 1650 OC GDDR6
    https://www.amazon.it/ZOTAC-GAMING-GeForce-1650-GDDR6/dp/B086T66Z63
  • TheBrandy kullanıcısına yanıt

Hocam 509 GBP değeri olan ekran kartı için vekalet falan uğraşırmıyım? UPS ile geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaplanGiray

beyler kartım acık yurt dısı ayarları falan da tamam bakıye de var odemeyı guncelleyemıyorum kartı yollayacak adamlar ama kabul etmıyor bu sorunlar karsılasan var mı

amazon fransa

Bende de aynı sorun var. Karta sipariş geçtim ama karta limit açmayı unuttum. Mail geldi ödeme alamadık diye. Şimdi ise ödeme incelenmesi gerekli diye mail alıyorum NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• Siz limitli bir şekilde bırakın otomatik çekiyor amazon botu. Çekemezse mail atıyor bankanızla ve mh ile konuşursunuz

• hasan19866 H kullanıcısına yanıt

gelen maılı atar mısınız hocam ? bana bekle dedı amazon fransa da neyını beklıcez bılmıyorum 3 ay once kı sıparıs ettıgım kartlardı bunlar umudu kestım derken yollayacakları tuttu

• hsyn911 H kullanıcısına yanıt

eğer ups ile aynı ay içerisinde 2. kargonuzsa genelde evet uğraştırıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBrandy

hocam dhl olsa 1500 euro üstü vergisini siz ödüyodunuz, ups olduğu için vekaletle çözülüyor sanırım vergi ödemeden siz. Benim olmadı ama yaşayanlar vardı bi ara

İyi madem hocam ups’e vermeleri iyi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sintai kullanıcısına yanıt

İyi fiyatmış.Bir takibe alayım hele.

Hangi kart için hocam? Bende 5700xt bekliyorum 2 aydır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyler tek sparişte 3 tane kart alınca. gümrükte kotadan 3 mü yiyor 1 mi

• geçme ihtimali %5 falan onun, 3 ayrı kutu ile gönderilir büyük ihtimalle zaten kotadan 3 yer ama geçmez gümrükten

• 
Sayfa: önceki 61036104610561066107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.