DHL vekalet ücreti ne kadar peki. bende sıkıntı olursa depolama ücretlerini falan amazondan alıcam da |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (6105. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fairhocam gönderi no dan takip ediyorum, normal ilerliyor süreç acaba hatalı mesaj mı geldi? Aramama gerek varmı sence?
Alıntıları GösterBana vergi çıkarmışlar ekstra demiştiniz, ondan şeettim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da oldu işte 1 gün boyunca çekmedi ara sıra f5 atıp revize etmeye çalış kendi otomatik çekiyor genelde. Merak etme direk aynısı oldu kart falan da değiştiremiyorsun hatta değil mi
-
kartı degıstırdıkten sonra boyle oldu hocam eskı kart kalmıs onda bakıye yoktu yenısını ekleyım dedım boyle kaldı mh yazdım bekleyın aksama kadar duzelır dedı anlamadım valla
-
Aynısı gerçekleşti. Asıl karta para atıp limit artırman lazım bir şekilde. Kart bekletmeyi önlemek için revizyonu banladılar gibi birşey
-
quote:
Orijinalden alıntı: danteviAynısı gerçekleşti. Asıl karta para atıp limit artırman lazım bir şekilde. Kart bekletmeyi önlemek için revizyonu banladılar gibi birşey
kartta limit 30k civarı hocam o konuda sıkıntı yokta değiştirince böyle hata verdi saçmaladılar.
-
Ya rahatsızlık için özür dilerim ama bir şey takıldı aklıma benim soyadım ERGÜN bunlar kargoya ERGUEN yazmış turkce karakterden dolayı sanırım, sıkıntı yaratır mı bu durum?
-
bı problem cıkmaz hocam
-
gtx 1650 isteyen varsa 185 euro
amazon.it
ZOTAC GAMING GeForce GTX 1650 OC GDDR6https://www.amazon.it/ZOTAC-GAMING-GeForce-1650-GDDR6/dp/B086T66Z63 -
Hocam 509 GBP değeri olan ekran kartı için vekalet falan uğraşırmıyım? UPS ile geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaplanGirayBende de aynı sorun var. Karta sipariş geçtim ama karta limit açmayı unuttum. Mail geldi ödeme alamadık diye. Şimdi ise ödeme incelenmesi gerekli diye mail alıyorum
-
Siz limitli bir şekilde bırakın otomatik çekiyor amazon botu. Çekemezse mail atıyor bankanızla ve mh ile konuşursunuz
-
gelen maılı atar mısınız hocam ? bana bekle dedı amazon fransa da neyını beklıcez bılmıyorum 3 ay once kı sıparıs ettıgım kartlardı bunlar umudu kestım derken yollayacakları tuttu
-
eğer ups ile aynı ay içerisinde 2. kargonuzsa genelde evet uğraştırıyolar
-
İyi madem hocam ups’e vermeleri iyi olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: TheBrandyhocam dhl olsa 1500 euro üstü vergisini siz ödüyodunuz, ups olduğu için vekaletle çözülüyor sanırım vergi ödemeden siz. Benim olmadı ama yaşayanlar vardı bi ara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi fiyatmış.Bir takibe alayım hele.
-
Hangi kart için hocam? Bende 5700xt bekliyorum 2 aydır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler tek sparişte 3 tane kart alınca. gümrükte kotadan 3 mü yiyor 1 mi
-
geçme ihtimali %5 falan onun, 3 ayrı kutu ile gönderilir büyük ihtimalle zaten kotadan 3 yer ama geçmez gümrükten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X