Havalimanı ofisi yazanlar. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (6103. sayfa)

-
-
Kargo istanbulda gümrükten geçtikten sonra yurtiçi kargo ile gönderiliyor. DHL müşteri hizmetleri öyle dedi.
-
Hocam o sizin durumunuzda olabilir ama
-
Bulunduğunuz ilde dhl varsa dhl’nin kendisi getirir yoksa eğer yurt içi kargoya teslim ederler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankaradaki gümrüğe gidiyor demek ki hocam illa çanakkale boğazını gezip gelicem demiyordur herhalde kargo :D
-
Başka şehirlerde oturanlarda niye ankara-istanbul vs görünüyor o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bugiabende ankara görünüyor mesela ben ankarada oturmuyorum ki ankaraya teslim edilsin hocam
Şuana kadar hep İstanbul yazıyordu. İşleyiş değişmiş olabilir o zaman.
-
Demek istediğiniz dhl havalimanı mı yoksa dhl aracı ile mi
-
Dhl’nin kargo şubesi varsa , ben Adana’da oturuyorum mesela burda dhl var gümrükten geçtikten sonra Adana şubesine geliyor ordan dağıtıma çıkıyor. Ama bulunduğunuz ilde dhl şubesi yoksa ürün gümrükten geçtiyse dhl ürünü yurt içi kargoya teslim eder onlar getirir
Benim Evgalar da teşrif etti:)
-
Bizim bahsettiğimiz o değil. Ankarada vs. de havalimanı ofisleri var ve ankarada oturmayan, istanbulda oturmayan insanlarda da ankara istanbul vs görünüyor. farklı gümrüklere iniş yapacak olamaz mı
-
Siz nerede oturuyordunuz ve track nere gözüküyordu mesela
-
psu şu ürün çok uygun şu an. Kopyalayıp yapıştırın linki yoksa açmaz. 750W yetecektir.
Ramler güzel.
SSD eğer 1.500 e çıkabiliyorsanız az daha ekleyip 980 pro bakmanızı öneririm render falan uğraşcakmışsınız farkı çok daha iyi hissedersiniz. Takibi birde x570 anakart olsa daha iyi olur.Yinede b550 bakıcaksanız şu linkteki asus ürünlerinde geri ödeme kampanyası var bir bakın isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
%99 istanbul gümrüğünden geçer ürünler. Kargo operasyonuna bağlı.
Arkadaşın yukarda attığı resimde izmir yazıyor benim bildiğim o teslimatın yapılacağı şehir olması lazım bendede orda hep adana yazardı ama hep İstanbul’a inip ordan geldi. İşleyiş değişmiş olabilir bakalım bende 2 kart aldım bekliyorum
Sistem değişmiş olabilir mi? Bir arkadaş full istanbul görünüyordu dedi az önce
-
İstanbul.
-
sen ankara da mı oturuyorsun hocam
-
Evet hocam ben ankaradayım da sen ve birinden yola çıkarak diyorum ya senin amazon adresinde sıkıntı yok değil mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X