Hocam var lütfen inanın 1 gün boyunca kendimi yırttım şunu çözmek için. İlk karta para atmadığınız sürece alamayacaksınız. Kart değişimine izin vermiyor amazon bazı koşullarda. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (6107. sayfa)

-
-
İptal ediyorum, yoksa aylık sınıra takılıcam.
-
Arkadaşlar 3090 ekran kartı alacaz yurt dışından. Asus tuf modelini mi alalım yoksa Asus rog modelini mi ? Bu ikisini temin edebiliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat farkı çok yoksa rog tabiki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tuf alın hocam
Geldi 13k
amazon
Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Xtreme Waterforce 10 GB V2 LHR ekran kartıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09966S6WC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintai -- 19 Ağustos 2021; 22:9:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SintaiGeldi 13k
amazon
Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Xtreme Waterforce 10 GB V2 LHR ekran kartıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09966S6WC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1Kaç gündür bunu kovalıyom sepete atınca mı düşüyomuş fiyatı?
-
Sepete ekle yerine listeye ekle yapmama ortalık karıştı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arada sepete atıp deniyorum kartları, denk geldi. 17 görünüyordu, sepette 13 oldu:) ayda 5 sınırı yaktı beni:))
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kenanbalBana vergi çıkarmışlar ekstra demiştiniz, ondan şeettim ben
Alıntıları Gösteraynen 244 lira diyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 19 Ağustos 2021; 22:20:46 >
Stoğu kaçırdın muhtemelen. Bu sefer direk 13 den göründü fiyat, anında kapmışlardır.
-
DHL'nin vekaletname bedeli ne kadar biliyor musunuz?
-
Arkadaşlar yeri değil ama bir konu hakkında bilginizi almak istedim. Ekran kartını dikey kullanabilmek için riser kablo bakıyorum bir süredir ama hep pci ex 3.0 destekli ürünler mevcut. Bu kabloları pci ex 4.0 ile nasıl performans kaybı yaşanmadan kullanabiliyorsunuz? Buradan veya özelden yazabilirseniz çok sevindirirsiniz beni.
-
Amazonda görmüştüm dediğiniz aparatı Pcle 4.0 yapıyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lian li markasında vardı pcie x16 4.0 riser
-
Bilgisi olan var mı?
-
hocam az önce bastırdım bana diyorlar ki bankayla görüşün bankayla gorustum sorun yok diyorum konuyu ılgılı bırımlere aktaracagım dıyor jeff'e de maıl attım yanlız uyuz oldum bunlardan anormal bir durum var dedıgın gıbı. zaten otekı karta para aktaramam cunku kredı kartı ıle satın almak ıstıyorum. olmadı lanet gelsın kartına deyıp vazgecegım bunalttılar ya paramızla rezıl oluyoruz resmen.
-
amazon.fr
VGA Zotac RTX3060 AMP White Edition12G (GDDR6, HDMI 2.1, 3 x DP 1.4a).https://www.amazon.fr/Zotac-RTX3060-AMP-White-Edition12G/dp/B08WRV24YD569 euro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X