Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (5360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
885
Favori
13.705.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53585359536053615362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelir gene o gidip geliyor gün içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alienware AW3418DW 34" 120 hz Curved, AMD Ryzen 9 5900x ,ASRock x570 Taichi ,Asus Rog Strix Helios GX601, XPG 32 GB 3200 Mhz RGB Ram , MSI RTX 3070 Suprim - FSP Aurum PT 1000W Psu , Samsung 980 PRO nVme 512 GB , Netac 1 TB Nvme (depo) , Corsair K95 RGB platinum Klavye Logitech G502 Hero Mouse, Corsair MM800 RGB mousepad, Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık, GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360 mm Sıvı Soğutma, Creative Sound BlasterX Kratos S5 RGB Ses Sistemi
  • byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Kararsızım 3080 denk gelirse arada kazım yapar yarısını çıkarırım diye düşünüyorum yoksa uygun birşey mi alsam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben kazim işinden anlamıyorum ama açıklama lhr yazıyor yanı kazdırmıyor bu :)

Alienware AW3418DW 34" 120 hz Curved, AMD Ryzen 9 5900x ,ASRock x570 Taichi ,Asus Rog Strix Helios GX601, XPG 32 GB 3200 Mhz RGB Ram , MSI RTX 3070 Suprim - FSP Aurum PT 1000W Psu , Samsung 980 PRO nVme 512 GB , Netac 1 TB Nvme (depo) , Corsair K95 RGB platinum Klavye Logitech G502 Hero Mouse, Corsair MM800 RGB mousepad, Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık, GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360 mm Sıvı Soğutma, Creative Sound BlasterX Kratos S5 RGB Ses Sistemi
  • byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Ben lhr olayına pekte inanmıyorum 2 gün sonra patlatırlar bu işi

Olabilir . 3060 da da öyle oldu

• furkan398 F kullanıcısına yanıt

Satışlar azalırsa yine bir sürücü “yanlışlıkla” yayınlanabilir.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • ysakay kullanıcısına yanıt

o zaman çok kötü şeyler olur. Forumdaki bekleyin diyen tayfa ortadan yok olur birden ^^ zaman bize neler göstericek bakalım.

• Beyler parası olan her fiyattan alır. Aciliyeti olan bekleyemiyorum diyen alabilir. Ama bu iş bitti gibi geliyor. Geçen ekim’de rog strix oc 3080’ni tr garantili 9.800 tl’ye almıştım. Kurda 7.70 seviyelerindeydi. O dönem’de kart sıkıntısı vardı. Tek tük stok düşüyordu. Hatta bende sarı siteden bulunduğum şehirde’ki bir pc parçası satan dükkan’dan ilanı görür görmez gidip almıştım. Olur’da lhr kartlar kırılırsa mecburen yükselir. Ama öyle birşeyin tekrar ben olacağını düşünmüyorum. Kartların’da halen değerleri’nin bu olmadığıda aşikar. Agustos-Eylül gibi piyasa daha’da rahatlar diye düşünüyorum mining olayları bu şekilde devam ederse. Sonuçta covid bitmek üzere bunun’da etkisi büyüktü ilk parti gelen kartlar bundan dolayı stok sıkıntısı çektirdi. Bende kart bekliyorum. En geç eylül-ekim gibi fiyatlar ne olursa o tarihte alıp geçeceğim.

Hocam ayda 1800 lira kazanıyor al geç.

Hocam amazon bu kart’a taksit yapıyormu?

Orijinalden alıntı: Canaktas93

Beyler parası olan her fiyattan alır. Aciliyeti olan bekleyemiyorum diyen alabilir. Ama bu iş bitti gibi geliyor. Geçen ekim’de rog strix oc 3080’ni tr garantili 9.800 tl’ye almıştım. Kurda 7.70 seviyelerindeydi. O dönem’de kart sıkıntısı vardı. Tek tük stok düşüyordu. Hatta bende sarı siteden bulunduğum şehirde’ki bir pc parçası satan dükkan’dan ilanı görür görmez gidip almıştım. Olur’da lhr kartlar kırılırsa mecburen yükselir. Ama öyle birşeyin tekrar ben olacağını düşünmüyorum. Kartların’da halen değerleri’nin bu olmadığıda aşikar. Agustos-Eylül gibi piyasa daha’da rahatlar diye düşünüyorum mining olayları bu şekilde devam ederse. Sonuçta covid bitmek üzere bunun’da etkisi büyüktü ilk parti gelen kartlar bundan dolayı stok sıkıntısı çektirdi. Bende kart bekliyorum. En geç eylül-ekim gibi fiyatlar ne olursa o tarihte alıp geçeceğim.

Hocam kartlar o kadar pahalı ki bende bunaldım, bir kart alıp geçmek istiyorum. B planımı devreye koymaktan başka çarem kalmayacak. 3080'li sistemi alıp içinden ekran kartını çıkarıp kendi eski kartımla ikinci el sitelerinde satışa koyarak zararının bir miktarını karşılamak zorunda kalıcam. Bunu yapmayı hiç istemiyorum ama fiyatlar düzelmezse el mecbur.

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt

hazır sistemlerdeki kartlar, tek satılan kartlar gibi değil. bazen tray işlemciler gibi ya da iade edilen kartlar. sistemden çıkardığında tek kart için garanti vermiyorlar. diğer parçaları 2. el satman durumunda kart arızalanırsa çok fena koyar.

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

Hocam ayda 1800 lira kazanıyor al geç.

Kart lhr hocam, bende aldım, kenarda duruyor, karar verince limit ya da iptal veririm

Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

Bu mesaj silindi.
    Baya olmus aslinda ilginc.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

Tarkov kadar rezil AAA oyun görmedim sabit 100 fps akıyorum hocam. Her attığım raid başına 5 lira paramı cebime atıyorum kart zaten 13 bine geldi tertemiz.

Yeni trend bu artık. 1 yıl mining yapsan kartın yarı parasını çıkarırsın saterken de zarar etmezsin.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.