Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (5358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
35 Misafir (22 Mobil) - 13 Masaüstü22 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
885
Favori
13.706.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53565357535853595360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bu iyi kart mining yapacaklar icin. Kullanicisi soyledi bana.

Alıntıları Göster

mining tarafını bilmem; ben oyun/iş gibi normal kullanım senaryolarına göre konuşuyorum.

Orijinalden alıntı: Sevimli Kakadu

Nasil hocam sicakliklar falan

Sorun yok ben biraz serin yerdeyim .

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xYaKuBux -- 4 Temmuz 2021; 22:26:40 >

darlandım, sıkıldım, içim sıkıldı artık 2 gündür. yeter artık diyerekten bu şekilde ayrılıyorum .NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Alienware AW3418DW 34" 120 hz Curved, AMD Ryzen 9 5900x ,ASRock x570 Taichi ,Asus Rog Strix Helios GX601, XPG 32 GB 3200 Mhz RGB Ram , MSI RTX 3070 Suprim - FSP Aurum PT 1000W Psu , Samsung 980 PRO nVme 512 GB , Netac 1 TB Nvme (depo) , Corsair K95 RGB platinum Klavye Logitech G502 Hero Mouse, Corsair MM800 RGB mousepad, Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık, GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360 mm Sıvı Soğutma, Creative Sound BlasterX Kratos S5 RGB Ses Sistemi
  • https://www.amazon.com.tr/gp/product/B097QDH3VZ 13.5k alınır mı biraz daha beklemek mi lazım lhr olması önemli değil oyun için alıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: SIKINTI MI VAR

Mis hocam

reddit'e baktım. herkes hala mining peşinde. youtube 'da 3070ti için araştırdım. etherium kazdırmıyorlar ama garip garip şeyler yok raven maven diyor bir şeyler kazıyorlar pek anlamadım ama NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

gördüğüm kadarı ile bu furya bitmez. NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]  bunları okuduktan sonra piyasanın düşeceği umudumu yitirdim :) . ben kartımı alayım red dead redemptionumu oynayayım yetti gayri NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Alienware AW3418DW 34" 120 hz Curved, AMD Ryzen 9 5900x ,ASRock x570 Taichi ,Asus Rog Strix Helios GX601, XPG 32 GB 3200 Mhz RGB Ram , MSI RTX 3070 Suprim - FSP Aurum PT 1000W Psu , Samsung 980 PRO nVme 512 GB , Netac 1 TB Nvme (depo) , Corsair K95 RGB platinum Klavye Logitech G502 Hero Mouse, Corsair MM800 RGB mousepad, Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık, GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360 mm Sıvı Soğutma, Creative Sound BlasterX Kratos S5 RGB Ses Sistemi

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Bende hocam umarım erken gelir

aman hocam ben 2 saat önce bu tarz bir yorum attım, manipilasyoncu oldum :D birazdan başınıza üşüşürler hayırlı olsun bu arada

Orijinalden alıntı: abekaynana123

aman hocam ben 2 saat önce bu tarz bir yorum attım, manipilasyoncu oldum :D birazdan başınıza üşüşürler hayırlı olsun bu arada

iyi dilekleriniz için tşk ederim :) ben asla kimseyi yönlendirmek istemem. bi bakmışsınız dünya da yasaklamışlar. kartlar çöp gibi ortaya düşmüş. Yatırım tavsiyesi değildir NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

@SIKINTI MI VAR gelir inş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 4 Temmuz 2021; 22:50:21 >
  • fiyatlar artaya mı başladı tuf 3070ti stok girdi bu sefer 12.3k fiyatı

Orijinalden alıntı: grag0r

fiyatlar artaya mı başladı tuf 3070ti stok girdi bu sefer 12.3k fiyatı

canı sıkıldığında değişiyor. 10 dk ya tekrar düşer, EUR 'yu yanlış mı hesaplıyor sistem ne yapıyorsa anlık değişiyor ( germany ürünleri)

• quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

reddit'e baktım. herkes hala mining peşinde. youtube 'da 3070ti için araştırdım. etherium kazdırmıyorlar ama garip garip şeyler yok raven maven diyor bir şeyler kazıyorlar pek anlamadım ama  

gördüğüm kadarı ile bu furya bitmez.   bunları okuduktan sonra piyasanın düşeceği umudumu yitirdim :) . ben kartımı alayım red dead redemptionumu oynayayım yetti gayri  

Alıntıları Göster

Ti modellerinde sadece ETH limiti mevcut. Diğer tüm coinleri tam hız kazıyor. Bugün ETH bitse başka bir coin ETH'un tacını alsa, çılgınlık yine başlar ve bu sefer Ti modellerine bile saldırırlar limitsiz olacağı için.

• inventus
    MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G RTX3080, PCI-E16 4.0, 10GB/320bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11349#

20k bile değil

• Madencilik gelirleri düştü falan diyorlar. Tabi adamlar sadece eth fiyatına bakıyor :D Bu furya bitmez, poc geçerler raven kazdırır lhr kartlarla bile kazarlar. Düşünün 3070ti 3070 in 1.5 katı raven kazıyor. Total kazanç eth oranla 3070 in üstünde hala fiyatlar düşecek dibi boylayacak. Madencilikten anlamayan ben 7/24 3080 ile kullanıyorum bilgisayarı. Oyuna zerre etkisi yok üstüne para geliyor her saat.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

• byturkuaz kullanıcısına yanıt

Zotac, XFX, Palit olmasa şu zor günler de ne yapardık bilemiyorum...NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Nası yani ? Siz oyun oynarken arkada kart kazımmı yapıyor ve oyunu etkilemiyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cs 1.6 filan oynuyor herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 53565357535853595360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.