Razı o razı,dünden razı. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (1675. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drewhocam bir gelişme var mı ? bu gece de fısıldayacak mısınız kartlara
Bakıyorum hocam bu arada 5700xt 10k mallum yerde yuh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim şirketin hazır vekaleti vardı orayla çözebilir miyim acaba -
Var daha lazımsa iptal edeyim bir tane
Ülkeyi Türkiye yapın
-
1660 Super stok bitti
https://www.amazon.es/-/pt/gp/product/B08RWZLDPN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Burada herşey dahil 1300 küsür euro fiyatlarındaydı.
-
5700xt 550euro den fazla etmez
-
5700 xt şuan rahat 8500 9500 arası satılıyor kendi 5700xt mi 10k ya satmıstım aslında alınabilirdide tarih yok ayrıca satan da es korkutuyor boşuna paranı çekiyor iptal oluyor sonrada
-
Bir işin suyunu çıkarmak konusunda üstümüze yok şimdiden malum yere ilanları vermişler
ihtiyacı olan kaçırmasın herkes bir anda böyle yüklenirse newegg de gönderimi kapatacak
Yok ödeme ekranında stok yok hatası veriyor
-
An itibari ile sipariş iptalim kalktı kargolarlar heralde -
1660S satın alma sayfasında "Avustralya, Brezilya ve Kuzey Amerika ülkelerinin kullandığı saat uygulaması. KDV: 512 TL" yazıyor. Kart Türkiye'ye geldiğinde ek ücretler çıkabilir
-
1660 super stok bitti
-
Yokmu forumda hiç hakim savcı, şu meşhur demleme çayı içmeye gitseydi de bir , bize anlatsaydı nasıl çay demliyorlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 3 Mart 2021; 0:46:18 > -
Vekalet verince olaybitiyor mu nevegg tarafında? Yapılan hizmetleri size fatura etmesinler hocam?
-
Ulan kartta 81 TL eksik diye 1 tane daha alamadım şaka gibi -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew1660S satın alma sayfasında "Avustralya, Brezilya ve Kuzey Amerika ülkelerinin kullandığı saat uygulaması. KDV: 512 TL" yazıyor. Kart Türkiye'ye geldiğinde ek ücretler çıkabilir
o işte işlemerin ücreti hocam
-
ben almadım çünkü soğutması pek yeterli durmuyor bir de garanti süresi sorunu var. Al satçılar biraz piyasayı düşürür inş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X