An itibariyle sarı sitede 6 tane Zotac GTX 1660 Super ilanı var, önümüzdeki hafta bu sayı kaç olacak oldukça merak ediyorum |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (1674. sayfa)

-
-
Yetki belgesi mi vekalet mi istediler ? .Vekalet istemeye hakları yok çünkü gümrüğü peşin ödenmiş ürün.
-
kıtlıkkkk -
-
16 bin tl ye 3090 var niye aksiuyona giriyon ki :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Halesia CarolinaFikir özgürlüğü resmen sıfır. Niye kaldırılıyor konu? Düzeltecekler miymiş bu gümrük rezaletini?
Konuyu sildirip sansür uygulamaya çalıştıklarına göre ekşisözlükte yazan bu rüşvet olayları gerçek heralde
-
bi kaç sayfa geriye bak görürsün bitmediyse alırsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: asd55samsu615 Euro alacakların bilgisine...
-
600 Euro alinirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde 1 tanesi paketlendi veriliyor şuan hizmet gözlerimi yaşattı yalnız.Zevkine 1 tane daha alasım geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jaraxxus615 Euro alacakların bilgisine...
Alıntıları GösterBilgim yok deken piyasası hakkında dedim hocam:)
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGUT
Bu mesaj silindi.Ups o kartlara Bi ticari mal derse asıl ozaman eğlence.
diyecek zaten 😀 -
Item(s) Out of Stock
Emcüklediler
-
hocam bir gelişme var mı ? bu gece de fısıldayacak mısınız kartlara
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlkımmYetki belgesi mi vekalet mi istediler ? .Vekalet istemeye hakları yok çünkü gümrüğü peşin ödenmiş ürün.
direkt vekalet istediler. dedim buna hakkınız yok. ekran kartları gümrük tarafından ticari sayılıyor dedi. vermesem ne olur dedim. 20 gün bekler geri gider dedi. vs vs bende berdim vekaleti. bundan sonra ups ile mi gelir diye düşünmem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: luquellaRog'u son aşamada bıraktım söversiniz diye :D
hele formülü açıkla :))
1-Bunların 4 ü 13.200 ediyor.
2-Aksiyona giren ben değil arkadaşım.
3-16 bine hazır stok 3090 linki ver alalım.
-
4700 tl ye ingiltereden sipariş vermiştim stokta olmadıgından iptal edildi incelemiştim oyun için performansı güzel karşılaştırma testlerine bakabilirsiniz video sitelerinden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X