Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.645.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gümrük vergisi ne çıkıyor hocam, kartın size maaliyeti ne oluyor yani.

• Şunu da eklemeden geçemeyeceğim

-Kartı satmak istesem şu anda 20 binden müşterisi hazır

-Günde 13-15 dolar getiri yapan bir kart için fiyatı mükemmel durumda.

Yani para durumu, limit yeterli olsa hiç düşünmeden yine alırdım 1695 eurodan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslim edilmeyen siparişlerde Eurodaki düşüş dikkate alınıyor mu?

• melikazim M kullanıcısına yanıt

Ödemeyi euro olarak yaptıysanız TL ye bankanız çeviriyor ve bir miktar komisyon alıyor. Güncel kurdan hesaplanır.

• DRAGUT kullanıcısına yanıt

Para senin hocam. Eğer 1500 euro üstü bir ürünü satın alıp ödemesini yaptıysan amazon o ürünün gümrük masraflarını karşılıyor ve teslim ediyor amazon.de ve fr bu şekilde bilgi verdi. Kur 9 iken forumdan rog strix alan arkadaşın ki geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

gamegaraj mı sattı hocam 14bin liraya?

yok hocam sanırım o değil.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Aynen ödeme yaptıysanız, kalan tüm vergi giderleri amazon tarafından karşılanıyor. Sadece noterden bir vekaletname ile ithalatçı belgesi ve katalog oluşmanız istenebilir o da 200 TL civarı tutmalı güncel ücretlerle. Ben aşağıdaki sipariş için ek hiç bir vergi ödememiştim :)

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: TImm

Aynen ödeme yaptıysanız, kalan tüm vergi giderleri amazon tarafından karşılanıyor. Sadece noterden bir vekaletname ile ithalatçı belgesi ve katalog oluşmanız istenebilir o da 200 TL civarı tutmalı güncel ücretlerle. Ben aşağıdaki sipariş için ek hiç bir vergi ödememiştim :)

4 sene önceki sipariş... NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• 3070 i alamadım. Kartı şimdi al dedim. Kartım hata verdi.

• 0rka kullanıcısına yanıt

Hocam amazon.tr 'den amazon Almanya satışlı türk lirası ile aldım, ama sipariş tarihi verilmediğinden faturada kesilmemiş.Yaklaşık 50kuruş Euroda düşüş oldu.Kart gelse ücrete razıyım ama kartın ne zaman geleceğide meçhul.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Şayet gelirse 1810 dan onu da alırız hocam. Bunu da miningcilere veririz. Belli olmaz ama sanmıyorum ben şu ortamda. En son 1827 eurodan Tuf 3090 iptal etmiştim ben.

• Kaçtan girmişti stoğa? Bende direkt stok yok olarak düştü sayfaya

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyereksiyon

Kaçtan girmişti stoğa? Bende direkt stok yok olarak düştü sayfaya

aorus girdi gene 6800 kusurdu, ondan az öncede gene zotac 3080 girdi 8600e yediler tabi gene :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 2 Şubat 2021; 12:6:48 >
  • Burada aldığımız zorlu eğitim. Stok takibi ile ilgili ögrendigimiz türlü hergelelik işe yaradı ps5 almayı başardım bir adet.NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: lemartes

Burada aldığımız zorlu eğitim. Stok takibi ile ilgili ögrendigimiz türlü hergelelik işe yaradı ps5 almayı başardım bir adet. 

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• lemartes kullanıcısına yanıt

kart bulmaktan da zor olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: lemartes

Burada aldığımız zorlu eğitim. Stok takibi ile ilgili ögrendigimiz türlü hergelelik işe yaradı ps5 almayı başardım bir adet. 

Valla kime niyet neye kısmet ben de PS5 aldım çıktım hocam. :D

• O konulardaki arkadaslar mevzudan uzak. Kacırdık filan diye dövünüyorlar. Biz neler kacırdık, alıştık artık.

• benim 3070 i 2 hafta önce APG ye vermişler. nerdeyse 2 haftadır kargo hareketleri yoktu. hemen her gün amazon com tr müşteri hizmetlerine durumu sordum. Bunda niye hareket yok normal mi bu dedim. Sistemden bir şeylere bakıyor gibi yaptılar ve sorun yok kargonuz yakında elinizde dediler. Dün de APG den mail gelmiş. 1 haftadır kimlik bilgisini sağlamadığınız için kargonuz amazon a geri gönderilmiştir diye. SPAM klasörüne düşmüş bu kimlik bilgisi isteme mailleri ve görememişim. velhasıl amazon 10 gündür herşey yolunda diye diye hiç bir konu hakkında bilgileri olmadığı ve bilgi vermedikleri için kargomun amazon de ye geri gönderileceğini öğrendim. Kargo firması APGnin mailinden. Bu durumdan amazon com tr nin de hala bilgisi yok. kargo elinize gelecek diyorlar papağan gibi. amazon tr müşteri temsilcileri tamamı bot gibi konuşuyor zaten.

• Psikobat P kullanıcısına yanıt

Aralıksız takipteyim eklentiler çalışıyor. Bana neden düşmez hocam ya. Kafayı yiyecem bu kart mevzusundan artık

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.